Våre mest anbefalte ting å gjøre i Shibuya

Tokyo: Go-Kart-tur og fotoshoot

1. Tokyo: Go-Kart-tur og fotoshoot

Nyt en dag ute i byen og kjenn på byens bris fra en spesialbygd gokart. Denne turen tar deg gjennom sentrum av Tokyo, nemlig Shinjuku- og Shibuya-områdene, og lar deg oppleve Japan unikt. Før du begynner turen, har du muligheten til å kle deg ut i et kostyme av favorittkarakteren din. Zoom deretter inn på Shinjuku-området. Kjør for å se Tokyo Metropolitan Government Building og gå deretter til det ikoniske Shinjuku Love Sign. Gå gjennom det berømte nattelivsområdet nær Shinjuku stasjon og deretter til shoppingdistriktet Harajuku. Etter det kan du dra til et av de mest ikoniske stedene i Tokyo, Shibuya Crossing. Gå tilbake til møtepunktet etter Shibuya Crossing. Guiden din vil lede an, så du trenger ikke å bekymre deg for å gå glipp av viktige severdigheter. De vil også ta mange morsomme bilder av og for deg under opplevelsen. Når du kommer tilbake til møtestedet, sender guiden din via luft eller sender deg alle bildene som er tatt.

Tokyo: Heldags sightseeingtur med buss

2. Tokyo: Heldags sightseeingtur med buss

Oppdag 18 steder og aktiviteter du må se i Tokyo med en luksuriøs buss – i løpet av 1 dag. På denne omvisningen blir du tatt med til de mest kjente stedene i Tokyo som Meiji-helligdommen, Asakusa og keiserpalasset. Bli med på populære aktiviteter som dra opp til den 350 meter høye utstiktsplattformen på Tokyo Sky Tree, drikke matcha og til og med Tokyo Bay Cruise. Du starter omvisningen fra sentrum av Tokyo i Shinjuku (Love-statuen). Du kjører i en komfortabel buss med klimaanlegg og passerer Kabukicho, som er et populært japansk pubrunde-område. Bussen tar deg først til «Meiji Jingu Shinto-helligdommen», en av de mest kjente Shinto-helligdommene i Japan. Helligdommen ble bygget for keiseren Meiji, og er omgitt av vakker skog som gjør at du glemmer at du faktisk er midt i Tokyo. Deretter passerer du også forbi Harajuku, Omotesando shopping district og «National Diet Building» som er det japanske parlamentshuset, en vakker symmetrisk bygning fra 1936. Stopp ved keiserpalasset, residensen til den keiserlige familien, hvor du også finner Edo slott. Du besøker enten de østlige hagene (tradisjonelle japanske hager) eller Niju-bashi-broen (historisk japansk struktur) i den ytre hagen. Etter å ha lært om Japans historie, kjører bussen gjennom Akihabara, Ueno og markedsgaten Kappa-Bashi hvor du kan se mange kjøkkenartikler som japanske retter, kniver og veldig ekte matreplikaer. Og deretter er det på tide å utforske Asakusa. Et av de mest kjente severdighetene i Tokyo. Handle på Nakamise avenue og ikke glem å ta bilder ved Kaminari-mon porten med den ikoniske røde lykten. I Asakusa tar omvisningen deg med på 2 unike japanske opplevelser. Autentisk Uji Matcha-opplevelse Nyt den «ikke bitre varianten av grønn Matcha-te» kjent som «Premium Matcha» som bruker «Ichibancha» («den første téen») fra Uji i Kyoto. Det finnes også alternativer for Sweet Matcha-is eller Matcha-øl. «IZAKAYA» - japansk publunsj-opplevelse (hvis lunsj er valgt) Opplev å spise «Karaage» (japansk frityrstekt kylling JFC) og «Tofu» som en del av en fast meny, som er de vanligste nasjonale rettene for japanere. Tofuen som brukes her er kun fra lokalproduserte soyabønner, og det lages i butikken hver dag. Oppgi antall deltakere som ønsker vegetariske måltider eller glutenfrie måltider ved bestilling. Halal-, allergivennlige-, laktosefrie måltider osv. er ikke tilgjengelig. Vennligst bestill i såfall omvisningen uten lunsj. Deretter drar omvisningen til Tokyo Sky Tree og Sora-machi kjøpesenter. Det er det høyeste kringkastingstårnet i verden. Dra nytte av forbi-køen-adgang for adgang til «Tembo Deck»-utsiktsterrasse. Bussen stopper ved Odaiba (Tokyo Bay Side-området), for den siste aktiviteten som er et cruise i Tokyo-bukten. Nyt cruiset under den nydelige regnbuebroen og beundre skyskraperne i Tokyo. Etter det herlige cruiset, passerer bussen Tokyo Tower i Roppongi, Olympiastadion og drar tilbake til Shinjuku stasjon rundt kl. 18:00.

Tokyo: Japansk bilkultur Daikoku Car Meet

3. Tokyo: Japansk bilkultur Daikoku Car Meet

Vi tilbyr oppslukende opplevelser som tar deg utover konvensjonell turisme. Fra å utforske en rekke bilmøtepunkter til å trå til fots i Japans største bilbutikk og samhandle med erfarne japanske sjåfører, vi gir den unike spenningen ved å sitte i drømmebilen din. Turene våre er designet for å gi deg en autentisk smak av Japans fengslende bilkultur. Våre turer Ikke bare for bilentusiaster, våre turer kombinerer bilkulturutforskning med sightseeing av Tokyos ikoniske landemerker - Tokyo Tower, Skytree, Rainbow Bridge, Shinjuku og Shibuya. Vi tror på mangfoldige opplevelser, derfor gir turene våre en minneverdig tur selv for de som akkurat har begynt å utforske bilkulturen. I tillegg tilbyr vi praktiske avleveringstjenester fra og til hotellet ditt.

Tokyo: Shibuya Crossing, Harajuku, Tokyo Tower Go Kart Tour

4. Tokyo: Shibuya Crossing, Harajuku, Tokyo Tower Go Kart Tour

Oppdag Tokyo fra et annet perspektiv på denne morsomme gokart-turen. Ledsaget av guiden din kan du dra til noen av byens viktigste destinasjoner, inkludert Shibuya Crossing, Tokyo Tower, Roppongi og Omotesando. Start fra Shinagawa-området og gå til Tokyo Tower først. Ta deretter veien til Roppongi, etterfulgt av Shibuya Crossing og Omotesando. Hvis du ønsker det, ta ting til neste nivå med et morsomt kostyme. Under turen vil guiden din ta bilder for å hjelpe deg med å huske denne unike opplevelsen. Etterpå går du tilbake til startpunktet.

Tokyo: Tokyo Drift Tour med Daikoku Car Meet i en GT-R R35

5. Tokyo: Tokyo Drift Tour med Daikoku Car Meet i en GT-R R35

Gå inn i Tokyo Drifts verden på en bilsentrisk tur i Tokyo. Fordyp deg fullstendig i japansk bilkultur mens du besøker lokale bilmøtesteder og sightseeing rundt i byen. Kjør i en ikonisk GT-R R35 Liberty Walk for en smak av det raske livet. Besøk forskjellige bilmøtepunkter, inkludert Daikoku-parkeringsområdet, og se den største bilbutikken i Japan. Samhandle med japanske sjåfører og opplev å sette deg inn i bilen du alltid har drømt om. Opplev spenningen til en GT-R R35. Bli kjent med byen på noen av Tokyos vakreste steder, inkludert Tokyo Tower, Rainbow Bridge, Tokyo Bay og Shibuya. Denne turen er ikke bare for bilentusiaster, men også for alle som egentlig ikke er interessert i biler, men som ønsker å vite mer om Tokyo.

Tokyo: Privat omvisning – spis og drikk som en lokal

6. Tokyo: Privat omvisning – spis og drikk som en lokal

Nyt smaksprøver av autentisk japansk mat på en skreddersydd, privat spasertur i Tokyo. Utforsk de kulinariske mulighetene i de livlige gatene i Tokyos fartsfylte kommersielle knutepunkter og tilfluktssteder for matelskere som Shibuya, Shinjuku eller Shimbashi. Fra sushibutikker med 8 sitteplasser til falleferdige izakaya-barer, klemt inn i lanterneopplyste smug, skinnende depachika – vidstrakte mathaller i kjellerne til luksuriøse varehus, til enkle stående barer kalt tachinomiya, du besøker kun steder hvor lokalbefolkningen spiser. Du kan spise rundt neonopplyste Shibuya, et sentralt distrikt kjent som et matsenter for regionale smaker på tvers av Japan. Men mellom de elegante butikkene er Yokocho, et kaleidoskop av neonlys, røde lykter og retro izakaya-barer, alt klemt sammen i en liten bakgate som er overfylt med bråkete lokale og flere retter enn du visste fantes. Hvorfor ikke stoppe et sted og kose deg med en skål med ramen? Tokyo har varianter som ikke finnes andre steder i verden. Slukk tørsten med en drink, og hopp på toget til Shinjukus Omoide Yokocho, en typisk Tokyo-labyrint av smug proppet med bittesmå barer og matboder. Prøv matretter som Dango, en rismeldumpling i søt soyasaus, eller nyt en overraskende velsmakende stekt kylling fra en nærbutikk. Reiseruten din vil bli fullstendig tilpasset i henhold til din smak og dine preferanser. Du vil bli koblet med lokale som brenner for byen sin (og dens mat), og som velger å bruke fritiden sin på å dele den med likesinnede reisende som er matchet dem.

Tokyo: Privat heldagstur med nasjonalt lisensiert guide

7. Tokyo: Privat heldagstur med nasjonalt lisensiert guide

Utforsk det beste av Tokyo på denne 1-dagers, fullt tilpassbare og private turen. Velg hvilke steder du må se fra listen nedenfor, og din kunnskapsrike, lisensierte guide vil tilpasse en reiserute for deg basert på dine preferanser. De mest populære attraksjonene du må se på denne turen: Asakusa, Imperial Palace, Shinjuku Gyoen National Garden, Tsukiji Fish Market, Meiji Jingu Shrine, Akihabara, Hama Rikyu Gardens, Harajuku, Takeshita Street, Nezu og Shinjuku Golden Gai. På dagen for turen vil guiden din møte deg på hotellet for å starte en heldagstur. Bruk enten offentlig transport eller gå for å komme deg rundt, hvorfor ikke starte dagen med et besøk i Asakusa for å se det berømte Senso-Ji-tempelet. Ditt neste stopp kan være å ta en spasertur gjennom den ytre hagen (Gaien) i keiserpalasset, etterfulgt av lunsj i trendy 'Kawaii' Harajuku. Deretter kan du tilbringe ettermiddagen i Meiji Jingu -helligdommen, mellom de travle nabolagene Shibuya og Shinjuku.

Velkommen til Tokyo: Privat omvisning med en lokal

8. Velkommen til Tokyo: Privat omvisning med en lokal

Møt den lokale guiden ved ditt overnattingssted i Tokyo, og sett ut på en 2 til 6 timers guidet tur til forts for å utforske byen. Du vil være i gode hender med en kunnskapsrik lokalkjent som ivrer etter å dele tipsene og triksene som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt. Start med å bli kjent med nabolaget der du bor. Finn de beste stedene å spise og shoppe, og lær de enkleste måtene å komme seg rundt på. Se noen av de største attraksjonene og høre om andre attraksjoner som du kan besøke på egenhånd etter turen. Du har muligheten til å benytte deg av offentlig transport eller en taxi for å komme deg rundt. Ta kontakt med turoperatøren hvis du ønsker en privat bil inkludert i turen.

Tokyo: Ramen-smakingstur med 6 miniskåler med Ramen

9. Tokyo: Ramen-smakingstur med 6 miniskåler med Ramen

På 3 prisbelønte ramen-restauranter kan du prøve 6 helt forskjellige miniskåler med deilige ramen. Disse er omtrent 1/4 til 1/3 av størrelsen på fulle skåler, med ramen som lar deg spise et stort utvalg av ramen på turen. Velg 6 skåler fra et utvalg av 11 miniskåler med ramen. Lær alt om ramen, fra historien til forberedelsen. Oppdag et annet ramentema fra i hver av restaurantene, via fargerike overleveringer og grafikk.  Omvisningen vil finne sted i tre unike boligområder i Tokyo, inkludert Shibuya. I restauranten kan du prøve lette fiskeramen og lære om ramens opprinnelse og typer. Ta turen til en koselig liten ramenrestaurant med unike fiskebaserte ramen som du ikke vil finne utenfor Japan. På restaurant nummer 2 smaker du på salte curryramen og lærer om tilberedning av ramen. Smak en perfekt balansert curryramen med smaker som du aldri vil glemme. På restaurant nummer 3 kan du prøve en svinekjøttramen og lære om trendene og fremtiden for ramen. Dette er kanskje de beste skålene for fotografier. Nyt denne morsomme og velsmakende tonkotsu-ramen. 

Shibuya & Harajuku: skjulte perler og høydepunkter privat tur

10. Shibuya & Harajuku: skjulte perler og høydepunkter privat tur

Utforsk ett eller to av vestlige Tokyos eklektiske nabolag på en guidet tur, hvor det rare og fantastiske aldri er langt unna. Oppdag Shibuya, det enorme underholdningsdistriktet, og Harajuku, episenteret for Tokyos ungdomskultur. Du vil bli sammenkoblet med guider som brenner for stedet de kaller hjemmet, og som velger å bruke fritiden sin på å dele den med likesinnede reisende som passer til dem. Skyv deg gjennom horder av lokalbefolkningen på vei til zelkova alléen i eksklusive Omotesando, og passerer kule designerbutikker på vei til den lyse og travle Takeshita Street, episenteret for Tokyos ungdomskultur som eksploderer med fargerike butikker, kafeer og alt herlig. Deretter stopper du ved den merkelig malplasserte Moyai-statuen, et massivt landemerke som er modellert på Moai på Påskeøya, og fortsett deretter over Shibuya Crossing, et av de travleste kryssene i verden (og absolutt det travleste i Japan). ). Din personlige reiserute vil bli planlagt i henhold til antall timer bestilt og tilpasset dine preferanser.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Shibuya

Alle aktiviteter

65 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Shibuya

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Shibuya med barn?

Flere reisetips for Shibuya

Vil du vite mer om aktiviteter i Shibuya? Trykk her for full oversikt