Legg til datoer

Sheikh Zayed-veien

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 17

Flere reisetips for Sheikh Zayed-veien

Vil du vite mer om aktiviteter i Sheikh Zayed-veien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sheikh Zayed-veien

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 657 vurderinger

Denne parken er verdt et besøk hvis du er en fan av Bollywood, det er ikke alltid du kommer over en park dedikert til Bollywood. Husk imidlertid at når du går inn i parken, er du i India .... dette betyr: De vil være litt kaos, offentlig kø hoppe i stedet for å vente fornuftig, ingen gir noen form for retning gjennom ruter for turer og personale som snur du bort for å gå på andre turer først. Det er totalt 5 turer å oppleve som enkelt ble gjort på få timer, parken var ganske tom og det var ingen køer, men ulempen var at du ble tvunget til å vente slik at de hadde en oppbygging av publikum for turen.

Fin park for barn. Fine show i Bollywood-parken. Godt tilrettelagt med tanke på billetter. Du veksler kupongen din ved sentralskranken. Og fordi det var så stille i august, kan du lett være i parkene. Vi har besøkt motion park og bollywood park. Spesielt etter 16 timer å besøke ellers for varmt. Bollywood park mange attraksjoner ble stengt. Men absolutt ikke mindre hyggelig.

Alt er superorganisert, en skyttel henter umiddelbart fra parkeringsplassen og bringer den rett til inngangen. Men etter 18 går ikke skyss lenger og om kvelden må du selv gå til parkeringsplassen. Det er de samme skyttelbussene - drosjer for 10 AED per person. Attraksjoner er flotte. Veldig imponert

Fint badeland, men for dyrt for små barn

Flott badeland, generelt veldig rent, inkludert toalettfasilitetene. Det var heller ikke så mye folk, så ventetiden på attraksjonene var begrenset. Jeg synes imidlertid inngangsbilletten for barn under 6 år er for høy, da de fleste skliene ennå ikke kan brukes.

Veldig effektiv måte å både bli kjent og komme seg frem

Veldig bra! vel organisert med personale fra selskapet på hvert knyttepunkt som mer enn gjerne veileder om neste Buss videre på annen rute.