Opplevelser i

Sharm el-Sheikh

Denne egyptiske byen er ikke bare et berømt dykkerparadis, den har også mange kulturelle perler å utforske.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Sharm el-Sheikh

Vil du vite mer om aktiviteter i Sharm el-Sheikh? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sharm el-Sheikh

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 807 vurderinger

Flott opplevelse!

Totalopplevelsen var fantastisk! Vi ble hentet i tide og varebilen hadde klimaanlegg, noe som var flott! Guiden var strålende og snakket mange språk, så det var lett for alle å forstå ham. Vi hadde muligheten til å stoppe og kjøpe eller leie snorkleutstyr, og prisene var faktisk billige. Kamelrittet var på stranden og det var omtrent 20 minutter, men det er nok, ettersom kamelene er søte, men ubehagelige for lange turer. Vi snorklet i det blå hullet, som er fantastisk, og guiden var veldig tålmodig og imøtekommende til folk som ikke visste hvordan de skulle svømme eller var redde. Vi gikk vår egen vei og utforsket hullet av oss selv og møtte guiden på stranden. Totalt sett var vi i vannet i en time, og utsikten er fantastisk! Du kan se koraller og mye fisk! Lunsjen var god, og selv om du må betale for drinkene, var de billige. Vi endte opp med å ha det veldig bra og fikk gode venner! En fantastisk opplevelse !! Anbefale!!! :)

God kveld ... Jeg vil fortelle deg om den fantastiske safariopplevelsen vi hadde i går .. Avtale klokka 15.50..og en minivan kom for å hente oss på feriestedet vårt. Så dro vi til å hente andre som hadde bestilt umiddelbart etter vi ankom deponering av qoaden .. Hvor de ga oss en forklaring på operasjonen .. Og en veldig snill og profesjonell fotograf foreslo oss både bildene og videoene .. Umiddelbart etter at vi fortsatte til ørkenen til vi kom til ekko-dalen hvor Vi ropte alle navnene våre sammen .. Og tok noen vakre bilder .. Så dro vi til hyttene til beduinene der beduinene var super gjestfrie, vi tok en liten tur med kamelen og andre bilder og videoer for å avslutte vi kom tilbake med kvadratet på depot og deretter vente på at en bil skulle ta oss til hotellet deres. Det var min kone og jeg på bryllupsreisen .. Men selv om vi ikke skulle reise, var det veldig fint og fantastisk, jeg anbefaler det

Strålende raskt, enkelt, pålitelig og konkurransedyktig

Etter å ha booket på stedet via appen, fikk vi umiddelbart all relevant informasjon. Vi ble hentet på hotellet til tiden for turen og tilbrakte en flott dag som beskrevet. Prisen var enda billigere enn om vi hadde bestilt på stedet. Kule ting, sterkt anbefalt. Jeg vil definitivt bestille på denne måten igjen.

Vi hadde en fantastisk tid, selv om jeg ville ha hoppet over den hvite øya hvis jeg kunne. Det er en tilfeldig haug med sand som ikke er virkelig bemerkelsesverdig i det hele tatt. Snorklingen var imidlertid fantastisk, og jeg syntes instruktører og ansatte var svært vennlige, hjelpsomme og kunnskapsrike.

En natt i Sinai fjellet er noe av det mest fantastiske jeg har opplevd . Morgensolen på toppen av Mosefjellet var en utrolig opplevelse med ett farge og lys spill du aldri vil glemme .Natten på kamelryggen opp var ubeskrivelig vakker Menneske du møtte og spesielt guide en Jimmy var uforglemmelig.