Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sharjah

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sharjah

Dubai: Ørkensafari, firhjuling, kameltur og Al Khayma Camp

1. Dubai: Ørkensafari, firhjuling, kameltur og Al Khayma Camp

Oppdag ørkenen utenfor Dubai på en guidet safari i sanddynene. Benytt muligheten til å ta del i en rekke valgfrie aktiviteter, inkludert en tur på firehjuling (ATV), kamelridning eller middag, og underholdning med et utvidet alternativ. Du blir hentet av guiden fra hotellet eller et annet ønsket sted. Deretter blir du kjørt ut i Dubai-ørkenen, og etter en kort pause, kan du oppleve spennende sanddynekjøring sammen med erfarne sjåfører. Du kan også prøve sandbrettkjøring og ta noen fantastiske bilder av de bølgende sanddynene. Deretter fortsetter ferden til Al Khayma-leiren for kamelridning og forfriskninger. De som deltar på 7-timers opplevelsen, kan dessuten glede seg til et underholdende show og deilig grillmat i leiren. Etter endt opplevelse blir du kjørt tilbake til hotellet / overnattingsstedet ditt.

Dubai: Safari, firehjulssykkel, kameltur og buffetmiddag

2. Dubai: Safari, firehjulssykkel, kameltur og buffetmiddag

Utforsk ørkenen på denne opplevelsen med en SUV fra Dubai. Cruise opp, ned og gjennom ørkendyner med en Land Cruiser. Kjør en ATV over sanddyner før du nyter levende underholdning og middag i en beduinleir. Start med å utforske ørkenen og besøk den begravde landsbyen, for å få et glimt av hvor hardt og intenst ørkenmiljøet kan være. Etterpå drar du ut på sanddynekjøring i en firehjulsdrevet Land Cruiser (som er fullt utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner). Du kan dessuten forsøke deg på sandboarding på de røde sanddynene. Den neste opplevelsen på programmet er en firehjulingtur. Før du drar ut på en spennende tur i ørkenen, får du en sikkerhetsorientering. Til slutt kan du slappe av i en tradisjonell leir i beduinstil, hvor du kan nyte aktiviteter som kamelridning og hennamaling. Nyt å bli underholdt av mage- og folkedansere mens du spiser en lekker grillmiddag.

Dubai: Halvdagssafari i ørkenen med kameltur og firhjuling

3. Dubai: Halvdagssafari i ørkenen med kameltur og firhjuling

Etter henting fra hotellet i et kjøretøy med firehjulstrekk, drar du avgårde sammen med den lokale guiden din til ørkenen, kun 45 minutter fra Dubai. Når du når Lahbab-ørkenen, ønskes du velkommen inn i et telt med klimaanlegg og forfriskninger og tid til å slappe av. Hvis du føler deg mer eventyrlysten, kan du prøve en valgfri tur på firehjuling og kjøre over de vakre, røde sanddynene i Dubai-ørkenen. Deretter drar du til ørkenen for en sanddyneopplevelse i et kjøretøy med firehjulstrekk. Kjenn at magen kribler mens du kjører opp og ned på de høye, røde sanddynene. Bli imponert over hvordan bilen takler utrolig bratte hellinger og det ujevne terrenget i ørkensanden.  Etter kjøring på sanddynene, får du sjansen til å prøve sandbrett eller du kan også bare beundre naturen rundt deg. Sørg for å ta mange bilder av dette vakre ørkenlandskapet.  Deretter stopper du ved røde sanddyner i ørkenen og nyter en kameltur i den åpne ørkenen. Deretter kan du slappe av i komfort med klimaanlegg mens du nyter brus, vann og arabisk te eller kaffe med dadler før du blir satt tilbake på hotellet ditt i Dubai.

Dubai: Premium Safari, kameltur og Al Khayma Camp 3-buffeter

4. Dubai: Premium Safari, kameltur og Al Khayma Camp 3-buffeter

Bli med på eventyr i Dubais røde sanddyner. Her kan du delta i spennende aktiviteter som dune-bashing og sandboarding, og ta del i det arabiske livet ved å besøke Al Khayma-leiren for å smake på tradisjonell snacks, lokal mat og aktiviteter som hennashow og shisha. Vi ser solnedgangen fra sanddynene i leiren og månen gjennom et kraftig teleskop. Etter å ha blitt hentet av safarikapteinen, tar vi en pause på den første turen og får sjansen til å prøve den valgfrie firhjulingen. Dune Bashing er klart; kapteinen kjører 30-45 minutter over de røde sanddynene i Lahbab-ørkenen med fotopause og sandboarding (surfing over sanddynene). I Al Khayma-leiren ønsker vi dere velkommen med rosevann, arabisk kaffe, lokale søtsaker og dadler. Hils på leirens egne kameler, og hvis du vil, kan du hoppe opp på en kamel og ri over sanddynene. Leirens velkomstaktiviteter omfatter blant annet kamelfôring, falk, hennamaling osv. Deretter serveres en forrett med en levende snackstasjon, arabisk kaffe og te, og til og med en shisha-stasjon. Nå er det på tide å invitere deg til å nyte tre unike buffeer: 1. Emiratisk buffé. 2. Marokkansk buffé. 3. Arabisk buffé. 4. Lam Madfoon "tilberedt under jorden". 5. Levende grillstasjoner. 6. Tradisjonelle stasjoner for levende brødbaking. Arabisk underholdning med Tannora, Khaliji-dans og ildshow. Stemningen i leiren endrer seg etter hvert som solen går ned, slik at du kan nyte den fredelige ørkennatten. Oppdag stjernene på ørkenhimmelen gjennom et kraftig teleskop på en fascinerende stjernekikking. Vi gleder oss til å være vertskap for dere igjen når "Maa Al Salam" blir levert på hotellet.

Dubai: Firehjulssafari, kameler og grillmiddag i Al Khayma Camp

5. Dubai: Firehjulssafari, kameler og grillmiddag i Al Khayma Camp

Oppdag Lahbab-ørkenen mens du blir med på et ørkeneventyr med firehjuling (ATV), sandbrettkjøring, kamelturer og mer. Opplev det beste av hva ørkenen har å tilby på enten en hel- eller halvdagsopplevelse fra Dubai med transport frem og tilbake. Begynn med henting på hotellet eller et annet valgt sted. Gjør deg klar for en tur på firehjuling (ATV) når du kommer til ørkenen, og lytt til en sikkerhetsbriefing. Deretter kan du legge ut på en tur med firehjuling over de vakre, røde sanddynene. Prøv andre ørkenaktiviteter som sandbrettsurfing og kamelridning. Etterpå drar du til Al Khayma-ørkenleir (avhengig av valgt alternativ), hvor du blir ønsket velkommen med arabisk kaffe og søtsaker. Her kan du ta del i leiraktiviteter som kamelturer, ta bilder med falker, henna-tatovering og shisha-røyking, i tillegg til kulturforestillinger. Nyt en velsmakende grillmatbuffé med lokal mat. Etter omvisningen drar du tilbake til hotellet eller ønsket sted i Dubai.

Dubai: Ørkensafari med overnatting, kameler, middag og stjernekikking

6. Dubai: Ørkensafari med overnatting, kameler, middag og stjernekikking

Nyt en ørkensafari i Dubai. Ri på en kamel, nyt spennende sanddynekjøring og opplev en autentisk grillfest mens du nyter den tradisjonelle dansen. Deretter overnatter du i et beduintelt og neste dag drar du på en tur med kamel. Etter å ha blitt plukket opp fra overnattingsstedet ditt i et komfortabelt kjøretøy med firehjulstrekk, drar du ut i Lahbab-ørkenen. Når du har kommet deg til ørkenen, får du litt tid på egen hånd før safarien din starter. Slapp av her eller velg å ta en opplevelse med firehjuling, mens kjøretøyet ditt for sanddynekjøringen blir klargjort, valget er ditt. Deretter vil du nyte en tur med sanddynekjøring, føl adrenalinet ditt bruse mens kjøretøyet klatrer opp og sklir nedover sanddynene. Etterpå kan du prøve sandboarding. Stå på treplaten du får utdelt, finn balansen og skli nedover sanden. Deretter drar du til Al Khayma, en beduinaktig campingplass, hvor du vil bli ført til ditt eget telt (Khayma) inne i leiren. Etter å ha satt fra deg tingene dine her, kan du smake gahwa (arabisk kaffe), gaymat (godteri) og dadler som en velkomsthilsen. Sett ut på en kameltur rundt leirområdet, og avhengig av tid og hell kan du se solnedgangen over ørkenen. Når du er tilbake på Al Khayma-campen, kan du bruke tiden på shisharøyking og hennamaling. Ta på deg lokale arabiske klær og poser for bilder med en falk. Nyt en overdådig grillbuffémiddag mens en Khaliji-danser underholder deg.Når leirlysene er slått av, kan du føle essensen og magien i ørkenen mens du ser på stjernene med et teleskop. Etter middagen vil du ri på en kamel til et nærliggende leirområde hvor et bål blir arrangert for deg. Lær hvordan du lager arabisk kaffe/te mens du slapper av rundt bålet om natten og nyter stillheten i ørkenen og den mørke himmelen over. Din ørkenguide vil fortelle deg interessante ørkenhistorier, og når det er tid for å sove returnerer du til leiren. Du vil trekke deg tilbake til teltet ditt for natten. Neste morgen kan du våkne rett før soloppgang for å se en spektakulær utsikt. Guiden din vil ta deg med til ørkenen med en kamel-karavan som venter utenfor leiren. Deretter kan du dra på en kort kameltur og få med deg den flotte utsikten av soloppgangen over sanddynene. Etter kamelturen kommer du tilbake til teltet før du spiser en nylaget arabisk frokost. Senere vil du bli kjørt tilbake til Dubai og sluppet av på ditt overnattingssted.

Dubai: Ørkensafari, BBQ, show, kameltur og sandboarding

7. Dubai: Ørkensafari, BBQ, show, kameltur og sandboarding

Ørkensafari i Dubai: De vanligste aktivitetene på ørkensafari i Dubai er følgende: Ørkensafari: Hjertet i en ørkensafari i Dubai er den spennende ørkensafarikjøringen, også kjent som dune bashing, der du blir tatt med på en eventyrlig tur gjennom sanddynene. Arabisk mat: Som en del av ørkensafarien i Dubai kan du nyte en deilig arabisk matopplevelse med middagsbuffet i ørkenleiren. Falkeoppvisning: Noen ørkensafari-turer inkluderer fascinerende falkeoppvisninger, der du kan oppleve kunsten å bruke falker til jakt. Sandboarding: Tilfredsstill din indre eventyrer ved å prøve sandboarding, en sport som lar deg surfe nedover sanddynene. Kameltrekking: Fordyp deg i den tradisjonelle ørkenopplevelsen med en kameltur som en del av ørkensafarien i Dubai. Firehjuling: For dem som ønsker en ekstra dose adrenalin, tilbyr mange ørkensafarier opplevelser med firhjuling i det vidstrakte ørkenlandskapet. Tradisjonell underholdning: Om kvelden kan du slappe av i ørkenleiren med tradisjonell underholdning, blant annet fascinerende magedans og den fengslende Tanoura-dansen. Hennakunst: Få vakre hennamønstre på hender eller føtter, en populær tradisjonell praksis i regionen. Kostymefotografering: Kle deg ut i tradisjonelle beduindrakter og ta minneverdige bilder til minne om ørkensafarien i Dubai. Shisha Lounge: Opplev kulturen i Midtøsten med et besøk i en shisha-salong, der du kan slappe av og nyte smaksatt shisha, også kjent som vannpipe. Stjernekikking: Etter at solen har gått ned over ørkenen, kan du se på stjerner og stjernebilder under den klare ørkenhimmelen. Solnedgangsfotografering: Fotografer den fantastiske solnedgangen i ørkenen som en del av din Dubai ørkensafari, en fotomulighet du ikke vil gå glipp av. Kombinasjonen av disse aktivitetene skaper et minneverdig og oppslukende ørkensafarieventyr i Dubais storslåtte ørkenlandskap, og byr på en unik blanding av natur, kultur og eventyr i denne ikoniske byen i De forente arabiske emirater. Merk: De beste reisende anbefaler turen er ørkensafari i Dubai.

Dubai: Transport fra flyplassen til hoteller i FAE

8. Dubai: Transport fra flyplassen til hoteller i FAE

Privat transport mellom Dubai internasjonale flyplass og hotellet ditt i Dubai, Jumeirah Beach, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubai havn. Transportservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Etter en lang flyreise kan du gjøre din ankomst i Dubai avslappende ved å bestille privat transport til ditt hotell, i en moderne bil med aircondition. En profesjonell sjåfør vil ønske deg velkommen ved din ankomst, og gi deg en velkomstpakke med all lokal informasjon du trenger. Denne servicen tilbys også i motsatt retning, fra ditt hotell til Dubai internasjonale flyplass. Du settes av i god tid innen du skal sjekke inn. Hentetidspunktet beregnes etter avgangstiden din. Vennligst oppgi din flyinformasjon og hotellnavn i Dubai City, Jumeirah, Palm Jumeirah, Sharjah, Jebel Ali Hotel eller Dubai Port når du bestiller. Din transport bekreftes innen 24 timer etter bestillingen er gjort, og du vil motta en kupong som vises til sjåføren ved ankomst, eller når du hentes på hotellet.

Dubai: 2-timers kveldscruise med dhow og middag

9. Dubai: 2-timers kveldscruise med dhow og middag

Ta et avslappende 2-timers cruise med en Dubai-dhow under kveldsstjernene og nyt internasjonale godbiter mens du cruiser. Sett seil om bord på en tradisjonell arabisk dhow. Når du er om bord, kan du nyte en overdådig fest med arabisk og internasjonal mat mens du forsiktig glir forbi soukene, bankene og palassene i Dubais glitrende vannkant. En hyggelig sjåfør henter deg på hotellet ditt og tar deg til elven, hvor du går om bord på en tradisjonell, arabisk dhow, en båt som tradisjonelt ble brukt av perlefiskere i Persiabukten. Du vil gli forbi den fantastiske og opplyste silhuetten til Dubai på kveldstid, og nyte arabiske og internasjonale spesialiteter i den komfortable restauranten om bord. Dhowen byr på en internasjonal buffet med forretter, salat, fisk, kjøtt, og flere desserter å velge mellom. På slutten av din romantiske kveld etter at du har opplevd Dubais pulserende atmosfære, vil sjåføren kjøre deg tilbake til hotellet ditt.

Fra De forente arabiske emirater: Delfinsafari i Musandam og Khasab med lunsj

10. Fra De forente arabiske emirater: Delfinsafari i Musandam og Khasab med lunsj

Tilbring dagen på vannet i en tradisjonell omansk dhow-båt. Beundre de dramatiske fjellformasjonene og søk i det krystallklare vannet etter tegn på delfiner som leker i bølgene. Denne helgedagsturen er lett tilgjengelig med hotellhenting fra Dubai, Sharjah, Ajman eller Ras Al Khaimah, og tilbyr den perfekte muligheten til å utforske skjønnheten i Khor Ash Sham-fjorden. Etter henting fra hotellet, drar du til Khasab-havnen for å møte guiden din kl. 9:30. Begynn med en orientering om dagens reiserute og seil fra havnen på en tradisjonell dhow-båt. Beundre Khor Ash Sham-fjorden, kjent for sitt vakre klare vann, en overflod av sjøliv og pulserende korallrev. Seil forbi Nadifi og Qanah før du gjør et stopp i farvannet utenfor Telegraph Island i Khasab Bay omtrent klokken 11:45. Ta deg tid til svømming og snorkling i det vakre klare vannet. Deretter kan du nyte litt lunsj om bord før du seiler videre til Sibi Island. Stopp offshore for mer svømming og snorkling, før du drar til øya Sham. Lær om landsbyen fra guiden din før du starter reisen tilbake til Khasab havn, hvor du ankommer omtrent 16:00. Hotelltransport tur-retur tilbys.

Alle aktiviteter

84 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Sharjah

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Sharjah?

De beste dagsturene og utfluktene fra Sharjah er:

Dubai

Flere reisetips for Sharjah

Vil du vite mer om aktiviteter i Sharjah? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sharjah

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 38 882 vurderinger

Var veldig morsom og flott. Sjåføren vår viste oss et par severdigheter på vei til ørkenen og da vi kom til "campen" fikk vi noe å drikke og spise. Derfra dro vi inn i ørkenen. Først hadde vi en kort kameltur og deretter var sandboardturen ganske morsom. Vær forsiktig når du går på sandboard fordi en av oss ble skadet (muligens et avrevet leddbånd). Det er best å sette seg ned i stedet for å stå, spesielt for nybegynnere. Ellers var det ganske bra.

Vi hadde nylig gleden av å oppleve en dag i Dubais ørken, med god organiseringen fra vår guide Sharaf. Fra spennende ATV-kjøring, kamelridning, til sanddynekjøring, sørget Sharaf for en flott dag for oss! Vi anbefaler denne turen til alle som ønsker en autentisk og spennende ørkenopplevelse i Dubai. Tusen takk, Sharaf, for en fantastisk dag.

Topp opplevelse! Sjåføren vår Faraz var flott. Han forklarte oss mye, hjalp oss og tok flotte bilder av oss. Sterkt anbefalt.

Bra Khaled var en flink guide! Anbefales Turen kunne vært mer tilpasset par.

Det var veldig profesjonelt og spennende fra start til slutt👍