Sevilla
Kirker og katedraler

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Sevilla Kirker og katedraler

Hva er andre ting å gjøre enn Kirker og katedraler som er verdt å besøke i Sevilla?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Sevilla er:

Flere reisetips for Sevilla

Vil du vite mer om aktiviteter i Sevilla? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sevilla

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 7 903 vurderinger

Veldig bra

Ekskursjonen var veldig fin. Vakre Sevilla å fortsette å kjenne henne. Gratulerer til Paco for hans vennlighet og egnethet. Det var veldig godt organisert for å kunne fortelle ting på spansk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Den lokale guiden litt uorganisert med de forskjellige språkene. Det ville vært bra å ikke samle folk med så mange forskjellige språk. Meningen om den lokale guiden skal tas i betraktning for å forbedre tjenesten som ikke skal publiseres.

Turen var veldig fin, jeg kan bare anbefale den

Vi besøkte Barcas Plaza og gjorde en kort bytur på vei til katedralen. Omvisningen i katedralen var veldig bra. Turlederen og byguiden snakket tysk. Så ble vi tilbudt en båttur (valgfritt), veldig hyggelig. Den eneste ulempen: på veien var det mange samlingssteder, veien tilbake gikk raskere fordi man kjørte folk hjem med to busser. Det er også bedre, for ellers er du allerede 1,5 time om morgenen og sitter i bussen før den startet fra Malaga mot Sevilla.

Sevilla - vakker by

Guiden som fulgte oss på byturen var veldig hyggelig, han snakket også italiensk korrekt. Dessverre tar rundtursoverføringen fra Malaga mesteparten av dagen, og til tross for en liten smak av Sevilla, likte vi turen. Alt godt organisert.

Veldig verdt et besøk! Fantastisk bygning og tårnturen super!

Terningkast 6, flott og ærverdig og grandios katedral, en blir stum av beundring igjen over våre forfedres evner og kyndighet, med få midler og ingen maskiner til byggingen! BØR SEES!

Sevilla i hjertet.

Sensasjonell tur, vi så alt, vi hadde også mye ledig tid tilgjengelig og guidene våre, den som fulgte oss og den lokale guiden var super flinke!!!