Sevilla
Dagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Sevilla

Vil du vite mer om aktiviteter i Sevilla? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sevilla

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 388 vurderinger

Veldig godt organisert besøk.

9 av 10. Gode guider, alt var perfekt. Eneste ulempen, dårlig forklaring på møtestedet for avgangen. Guiden bør gi alle reisende sitt mobiltelefonnummer. Julia-byråets telefonnummer er til ingen nytte hvis menneskene som går seg vill ikke snakker landets språk. Navnet på møtestedet bør også oppgis på landets språk slik at de som går seg vill i det minste kan navngi stedet tydelig selv om de ikke snakker språket. 2 personer gikk seg vill og de var veldig redde for å gå glipp av bussen. Alt om resten av dagen var perfekt.

Veldig bra

Ekskursjonen var veldig fin. Vakre Sevilla å fortsette å kjenne henne. Gratulerer til Paco for hans vennlighet og egnethet. Det var veldig godt organisert for å kunne fortelle ting på spansk, engelsk, fransk, italiensk og tysk. Den lokale guiden litt uorganisert med de forskjellige språkene. Det ville vært bra å ikke samle folk med så mange forskjellige språk. Meningen om den lokale guiden skal tas i betraktning for å forbedre tjenesten som ikke skal publiseres.

Turen var veldig fin, jeg kan bare anbefale den

Vi besøkte Barcas Plaza og gjorde en kort bytur på vei til katedralen. Omvisningen i katedralen var veldig bra. Turlederen og byguiden snakket tysk. Så ble vi tilbudt en båttur (valgfritt), veldig hyggelig. Den eneste ulempen: på veien var det mange samlingssteder, veien tilbake gikk raskere fordi man kjørte folk hjem med to busser. Det er også bedre, for ellers er du allerede 1,5 time om morgenen og sitter i bussen før den startet fra Malaga mot Sevilla.

Sevilla - vakker by

Guiden som fulgte oss på byturen var veldig hyggelig, han snakket også italiensk korrekt. Dessverre tar rundtursoverføringen fra Malaga mesteparten av dagen, og til tross for en liten smak av Sevilla, likte vi turen. Alt godt organisert.

Sevilla i hjertet.

Sensasjonell tur, vi så alt, vi hadde også mye ledig tid tilgjengelig og guidene våre, den som fulgte oss og den lokale guiden var super flinke!!!