Sevilla Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Sevilla

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sevilla?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Sevilla er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Sevilla?

De beste dagsturene og utfluktene fra Sevilla er:

Córdoba

Flere reisetips for Sevilla

Vil du vite mer om aktiviteter i Sevilla? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sevilla

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 16 389 vurderinger

Veldig enkel bestilling og veldig rask mottak av e-billetter i meldingstjenesten. Det er greit å laste ned applikasjonen på den bærbare datamaskinen fordi du har billettene direkte på den. Appen kategoriserer reservasjoner etter by og dato. Veldig enkelt og enklere å navigere. Inngangspunkt overført på reservasjonen med et kart og bilder for å gjenkjenne det rette stedet. Ved inngangen har e-billettene kø som reduserer ventetiden. Velkommen på vårt språk (fransk) og raske og effektive forklaringer til lydguiden. Oppstigning av Giralda-tårnet: ikke noe marked, det klatrer sakte (men sikkert). Utsikten fra toppen er fantastisk. Klokkene er vakre. Katedralen er usedvanlig vakker. Alle disse detaljene gleder øynene våre.

Vi bestilte en inngangsplass kl. 9:30. Vi våknet tidlig og kjørte fra Portugal og tenkte at vi skulle være der en time for tidlig. Vi var ikke klar over at SEVILLE ER EN TIME FORAN! Så vi gikk glipp av spilleautomaten vår, og vi var redd vi ikke ville slippe inn uten å kjøpe nye billetter fordi vi bestilte alternativet som ikke kan refunderes. Vi ble så glade da vaktene ved inngangen forsto dilemmaet vårt og slapp oss inn. Vel verdt et besøk. Husk TIDSFORSKJELLEN.

Det ville være synd å gå til Sevilla og gå glipp av panoramaet som tilbys fra tårnet (selv om det for noen er litt av en sportsbegivenhet gitt varmen) og katedralens prakt (selv om en venn født i Sevilla hadde garantert meg friskheten som jeg ikke følte et minutt til tross for at fansen var på plass). En opplevelse å gjøre!

monument å gjøre uten å nøle. mens vi sto i kø ble vi oppsøkt av Laura, en guide som snakket veldig godt fransk. først tvilsomt til slutt dro vi med guiden og vi angret ikke, forklaringene hennes var strålende, vi lærte mye! den guidede turen varte i 1 time og etter det kan vi fortsette besøket i hagene uten guide!

Ett fantastisk opplevelse . Så mye historie i, vakre fliser og utsmykninger. Utrolige rom . Og en ubeskrivelig hage . Må sees om en er i Sevilla