Ting å gjøre Sevilla

Andalucías hovedstad byr på livlige torg, storslått middelalderstemning og Game of Thrones-godbiter.

Ofte stilte spørsmål om Sevilla

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sevilla?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Sevilla er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Sevilla?

De beste dagsturene og utfluktene fra Sevilla er:

Córdoba

Flere reisetips for Sevilla

Vil du vite mer om aktiviteter i Sevilla? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sevilla

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 48 412 vurderinger

Vi bestilte en inngangsplass kl. 9:30. Vi våknet tidlig og kjørte fra Portugal og tenkte at vi skulle være der en time for tidlig. Vi var ikke klar over at SEVILLE ER EN TIME FORAN! Så vi gikk glipp av spilleautomaten vår, og vi var redd vi ikke ville slippe inn uten å kjøpe nye billetter fordi vi bestilte alternativet som ikke kan refunderes. Vi ble så glade da vaktene ved inngangen forsto dilemmaet vårt og slapp oss inn. Vel verdt et besøk. Husk TIDSFORSKJELLEN.

Royal Alcazar, katedralen og Giralda var alle åpenbart vakre å se, og en tre timers tur kan virke skremmende og en stor del av dagen, men turen var fantastisk! Turistguiden vår var så omgjengelig, veldig kunnskapsrik og ekstremt engasjerende! Jeg har alltid syntes hodetelefonene virket klissete, men de var så enkle å lytte til guiden vår uten problem med aldri å kunne høre. Anbefaler denne turen til alle som besøker Sevilla!!

'Helena' som stavet og uttalt som 'el le na' på spansk guiden vår i dag morgen var veldig behagelig og varm med tydelig engelsk tale. Tok oss rundt og forklarte den historiske betydningen av stedene som ble besøkt. Setter pris på hennes interesse og kunnskap og vidd også i løpet av turen. GUD VELSIGNE!!

Vi har brukt GetYourGuide flere ganger før og har alltid vært fornøyd. Deilig å slippe å tenke på billetter etc.. Har også anbefalt dem til venner med særdeles vellykket resultat.

Ett fantastisk opplevelse . Så mye historie i, vakre fliser og utsmykninger. Utrolige rom . Og en ubeskrivelig hage . Må sees om en er i Sevilla