Opplevelser i
Sevilla

Andalucías hovedstad byr på livlige torg, storslått middelalderstemning og Game of Thrones-godbiter.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Sevilla

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sevilla?

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager bør jeg bruke i Sevilla?

  Fire fulle dager vil gi deg tid til å sette pris på Sevillas attraksjoner uten at du må stresse. Planlegger du å komme om våren for Feria de Abril bør du legge til en dag eller to for å få med deg alt på dette store kulturelle arrangementet. Hvis du bil oppleve en uke du aldri vil glemme bør du komme til byen i Semana Santa (Den hellige påskeuken).

 • Å komme seg rundt i Sevilla

  Byen har både busser og t-bane, og det er taxi overalt. Sevillas hovedattraksjoner er innen gåavstand fra hverandre. Om du bor i Triana eller bare ønsker å utforske området, går det busser og t-baner dit.

 • Hvor skal jeg bo i Sevilla?

  Distriktet Santa Cruz ligger sentralt, og du har alle Sevillas severdigheter like i nærheten. Aernal er også et bra alternativ, det samme er det tidligere jødiske nabolaget Triana tvers over elven. Merk deg at om du ønsker å oppleve Semana Santa er det flere hoteller som krever at man blir hele uken.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +34
 • Beste tiden å dra
  Fra mars til mai er været deilig med behagelige temperaturer, det er ikke så mange turister og du kan oppleve flere festivaler.

Flere reisetips for Sevilla

Vil du vite mer om aktiviteter i Sevilla? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sevilla

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 39 396 vurderinger

medlemmene av gruppen vår brukte både 24-timers- og 48-timersbilletter. Kommentaren til turen var ganske skuffende, men alt var veldig klart og stoppene var tydelig kunngjort (i motsetning til noen anmeldelser jeg leste) De 4 gangsamtalen kunne ikke gjøres på 24 timer, men vi gjorde 3 av dem på 48 og de var enestående - vi valgte å ikke gjøre Magellan. Våre 3 guider var helt enestående - Veronica taklet en veldig stor gruppe av både spansktalende og engelsktalende med stor letthet, Raphael tok bare de 6 av oss og var enorm og Alexandro tok en liten engelsktalende gruppe suverent. Disse 3 turene alene var verdt pengene. Imidlertid brukte vi også gratis eller redusert inngang til flere nettsteder og hadde vår gratis øl i markedet. Uten tvil var 48-timers billetten utrolig verdi.

Det var en god tur og vel verdt å gjennomføre. Det var gratis WIFI på bussen, men vi skjønte det ikke før vi dro da vi ikke hadde lest de små skriftene og det ikke var tegn på bussen for å informere deg. Det var enkelt å koble til hodetelefonene som ble gitt for turen på språket ditt, men det var ingen tegn / instruksjoner for å fortelle deg hvilken kanal du skulle velge. Vi vil imidlertid anbefale at denne turen er en av de første tingene du gjør hvis du er der i noen dager, da den vil orientere deg til de mange fantastiske severdighetene. Selv om bussen passerer Placa D'Espania, trenger du virkelig å gå av og utforske den da den ikke ser noe ut fra buss synspunkt. På den andre siden er det virkelig bemerkelsesverdig.

Sevilla - vakker by

Guiden som fulgte oss på byturen var veldig hyggelig, han snakket også italiensk korrekt. Dessverre tar rundtursoverføringen fra Malaga mesteparten av dagen, og til tross for en liten smak av Sevilla, likte vi turen. Alt godt organisert.

Veldig verdt et besøk! Fantastisk bygning og tårnturen super!

Terningkast 6, flott og ærverdig og grandios katedral, en blir stum av beundring igjen over våre forfedres evner og kyndighet, med få midler og ingen maskiner til byggingen! BØR SEES!

Sevilla i hjertet.

Sensasjonell tur, vi så alt, vi hadde også mye ledig tid tilgjengelig og guidene våre, den som fulgte oss og den lokale guiden var super flinke!!!