Legg til datoer

Seoul
Kveldsturer

Kveldsturer

Våre mest anbefalte Seoul Kveldsturer

Incheon Airport: Traveller SIM & T-money transportkort

1. Incheon Airport: Traveller SIM & T-money transportkort

Å reise i Korea er mye enklere og mer komfortabelt når du kommer til å være online. Bestill et reise-SIM for å være i kontakt med venner og familie, del reisebildene dine på sosiale medier, sjekk jobbe-e-postene dine og finn favorittstedene dine på kartet. Hent SIM-kortet ditt i Incheon Airport-skranken og få hjelp av personalet ved skranken for å aktivere SIM-kortet ditt. Personalet vil sørge for at telefonen din er koblet til data. Motta ditt Tmoney-kort også, som er et offentlig transportkort som kan brukes til å ta t-bane og busser. Lad kortet slik at du kan bruke det når du tar offentlig transport, kjøper varer i nærbutikker eller tar sertifiserte drosjer som godtar kort.

Seoul: Halv-/Heldagstur til Sør-Koreas demilitariserte sone

2. Seoul: Halv-/Heldagstur til Sør-Koreas demilitariserte sone

Reis til en av de mest meningsfulle turistdestinasjoner i verden i den koreanske demilitariserte sonen (DMZ) på grensen til Sør og Nord-Korea. Få en forståelse av koreansk historie og kultur. Besøk først Imjingak Park. Se frihetens bro, brukt av krigsfanger som ble repatriert fra nord. Deretter går du til den tredje infiltrasjonstunnelen, en ufullstendig passasje bygget av Nord-Korea som går under den demilitariserte sonen. Tunnelen ble oppdaget i 1978 og går gjennom berggrunnen 240 fot (73 m) under bakken. Gå inn i tunnelen til fots. Når du er tilbake på overflaten, gå opp bakkene til Mount Dora for å se over hele landet fra Dora-observatoriet. I godt vær kan du se hele veien til Nord-Korea uten å bruke observatoriets teleskop. Se ut på den 4 km lange strekningen av DMZ som har delt Korea siden 1953. Siste stopp vil være Unification Village, som ligger nær DMZ i Sør-Korea. Bla gjennom en rekke suvenirer og gjenstander som gjenspeiler temaet fred og forsoning. De har ofte varer fra Nord-Korea også. Velg de flotte suvenirene og snacksene før du returnerer til Seoul. Til slutt, avslutt turen med en avgang på enten Myeongdong eller Rådhusstasjonen, avhengig av dine preferanser. Forbedre opplevelsen med et valgfritt skytebanetillegg. Etter å ha returnert til Seoul, besøk en innendørs skytebane og øv på skyteferdighetene dine. Hvis et heldagsalternativ er valgt, vil du spise lunsj fra en autentisk koreansk restaurant, og ta en omvisning i Gyeongbokgung-palasset og Insadong. Du kan lære mer av guiden din mens du går rundt i palasset og nyt skjønnheten til Josun. *Ankomsttid til Seoul kan være forskjellig avhengig av antall turister og trafikk på dagen.

Fra Seoul: DMZ, den tredje tunnelen og hengebroen - guidet tur

3. Fra Seoul: DMZ, den tredje tunnelen og hengebroen - guidet tur

Velg alternativer for henting, privat tur, eller møt guiden din før du reiser sammen til DMZ. Se Freedom Bridge, Mangbaedan-alteret og et historisk damplokomotiv. Reis til en tunnel gravd av Nord-Korea, se observatorier og besøk foreningslandsbyene i DMZ. Flytt til Imjingak og stikk innom 3 stopp – Freedom Bridge, Mangbaedan Altar og et damplokomotiv som ble ødelagt under Korea-krigen. Gå ombord på en buss med guiden din (eller gruppen) og fortsett til DMZ. Besøk tre forskjellige steder i DMZ. Kom først til The 3rd Infiltration Tunnel ved å gå (eller monorail hvis privat alternativ er valgt) og se en tunnel gravd av nordkoreanere for å invadere Sør-Korea. Utforsk deretter Dorasan Observatory, det nordligste observatoriet på nordkoreansk territorium. Og så besøk Unfication village Nyt et besøk til Mt. Gamaksan hengebro hvis du velger det alternativet. Gamaksan hengebro er der de allierte styrkene kjempet en hard kamp i Korea-krigen. Ta en 15 til 20-minutters fottur og beundre den fantastiske naturlige skjønnheten på toppen av broen. Velg alternativet Majang Bridge og besøk Majang Suspension Bridge ved den vakre Majang-innsjøen som var åstedet for et slag i Korea-krigen. Den har nå blitt omgjort til et naturskjønn reisemål med en av de lengste hengebroene i Sør-Korea, hvor du kan gå den 256 meter lange broen.

Korea: 4G LTE SIM-kort – ubegrenset data og valgfri ringetid

4. Korea: 4G LTE SIM-kort – ubegrenset data og valgfri ringetid

Data er viktig i disse dager, om du trenger å finne et sted, sjekke ut et kart, svare på en viktig e-post fra forretningsforbindelser eller laste opp inspirerende bilder til Instagram. Når du er hjemmefra, bør du unngå dyre roaming-kostnader og bruke et lokalt nettverk. Hold kontakten med dette rimelige, praktiske og koreanske SIM-kortet! Velg mellom mikro-, nano- eller standard SIM-kort. Dra fordel av nedlastingshastigheter på 5 Mbbs, så vel som koblingsfunksjoner. Kortene er levert av KT Olleh, en topp koreansk leverandør.

Fra Seoul: DMZ - en halv- eller heldagsutflukt med guide

5. Fra Seoul: DMZ - en halv- eller heldagsutflukt med guide

Bli med på en dagstur fra Seoul for en omvisning i den demilitariserte sonen, på grensen mellom Nord-Korea og Sør-Korea. Se  verdens mest befestede grense og få innsikt i Korea-krigen. Besøk landemerker, inkludert den tredje tunnelen og Dora-observatoriet. Begynn omvisningen med henting i sentrale Seoul og reis til Imjingak-parken. Ved ankomst til Imjingak-parken kan du se Frihetsbroen og det gamle damptoget, som viser tragedien under Koreakrigen. Vis respekt ved et minnesmerke for soldatene som døde i Koreakrigen. Gå inn i den virkelige DMZ for å oppdage den tredje infiltrasjonstunnelen og DMZ-utstillingshall for å lære om Sør- og Nord-Koreas konflikt. Besøk Dora-observatoriet for å se Nord-Korea gjennom teleskop og for å få en titt på Nord-Koreas propagandalandsby. På slutten av omvisningen kan du slappe av, mens du reiser tilbake til Seoul. Underveis passerer du Gjenforeningslandsbyen før du blir satt av ved rådhuset.  Hvis du velger en heldagstur, kan du også nyte Gloucester Hill-minnesmerket og hengebroen (Gloucester heltebro).

Sør-Korea: eSIM-dataplan

6. Sør-Korea: eSIM-dataplan

Gjør turen til Sør-Korea problemfri med bekvemmeligheten av et eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Sør-Korea eller oppgrader for å inkludere tilgang i 9 andre land, inkludert Taiwan, Kina og Hong Kong. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden og sørg for at du har tilgang til alle viktige apper under reisen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med denne null-avfallsløsningen. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Kvalifisert for alle iPhone-moduser lansert utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name) info: plan kun for Sør-Korea: Internett plan for 10 land: ctm-mobile Lokal operatør: SKT

Incheon flyplass: Lei en bærbar WiFi-ruter med ubegrenset 4G

7. Incheon flyplass: Lei en bærbar WiFi-ruter med ubegrenset 4G

Hold kontakten med familie og venner mens du er i Seoul og rundt Korea med en 4G bærbar Wi-Fi-utleie, som gir ubegrenset Wi-Fi-tilgang til smarttelefonen, nettbrettet og datamaskinen med bare et knappetrykk . Du vil bli utstyrt med en ladebar enhet som genererer ubegrenset internetttjeneste for 3 elektroniske enheter. Nyt høyhastighets 4G internettilgang hvor du vil, når du vil med dekning over hele landet. Bare hent enheten din på Incheon flyplass, lær hvordan du bruker enheten fra det hjelpsomme personalet ditt, og gå rundt i gatene i Seoul med ubegrenset høyhastighets Internett-tjeneste for å søke etter beste restauranter, reisesteder og dele dem på sosiale medier ! Du kan til og med streame videoer eller favorittspillelistene dine siden det ikke er noen begrensning i hastighet eller databruk. Hent enheten fra Incheon flyplass, men returner den til en av følgende flyplasser: Incheon International Airport, Gimpo Airport, Gimhae Airport (Busan).

10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

8. 10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

Gjør turen til Asia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i 10 asiatiske regioner: Thailand, Vietnam, Singapore, Kina, Hong Kong, Macau, Taiwan, Sør-Korea, Indonesia og Malaysia. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med denne null-avfallsløsningen. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): ctm-mobile Lokal operatørinformasjon: Kina - CU Hong Kong - CSL Macau - CTM Taiwan - Chunghwa Sør-Korea - SK Telecom Indonesia - Telkomsel Malaysia - Maxis Singapore - Singtel Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Seoul: Myeongdong Nanta Theater Show Ticket

9. Seoul: Myeongdong Nanta Theater Show Ticket

Gjør noe annerledes i løpet av din tid i Seoul og se en unik forestilling på Myeongdong Nanta Theater. Det ikke-verbale showet er perfekt for utlendinger, og en engelsk, japansk og kinesisk flerspråklig tjeneste tilbys også for enkelhets skyld. Fortellingen sentreres rundt 3 karismatiske kokker og integrerer de tradisjonelle rytmene til Samulnori med komedie og drama. Kokkene på kjøkkenet er i ferd med å begynne på den travle jobben sin, når den dårlige sjefen beordrer dem til å tilberede 10 bryllupsseremonimenyer på 1 time. Plutselig blir kjøkkenet kastet ut i kaos og kokkene blir ville, når de kutter opp mat og rører rundt, i et forsøk på å oppfylle fristen. Nanta har satt rekorden for å tiltrekke flest besøkende til Korea, og har blitt hyllet av kritikere og publikum uansett hvor den går. 

Fra Seoul: DMZ-tur med billetter og valgfri fredsgondol

10. Fra Seoul: DMZ-tur med billetter og valgfri fredsgondol

Oppdag historien om Nord- og Sør-Korea på en delt eller privat dagstur til den demilitariserte sonen fra Seoul. Se høydepunkter som Peace Train, Bridge of Freedom og Third Tunnel of Aggression. Legg til en gondoltur til turen for å se DMZ ovenfra. Etter å ha møtt guiden din på et av møtepunktene på Seouls t-banestasjoner i sentrum eller etter henting (kun private alternativer), reis komfortabelt ombord på en klimakontrollert buss til Imjingak Park i Paju. Følg guiden din for å se DMZ og krigsrelaterte monumenter, inkludert det berømte fredstoget og frihetens bro som forbinder de to Korea. Fortsett til 3rd Infiltration Tunnel (Third Tunnel of Aggression), en av fire kjente tunneler under grensen mellom Koreas. Finn ut hvordan tunnelen ble bygget for et overraskelsesangrep fra nord til sør og ble oppdaget ved et uhell. Hør om innovasjonen til Nord-Korea før du går til DMZ Theatre & Exhibition Hall for å finne ut mer om denne tunnelen og historiene til de to Koreaene. Reis til toppen av Mt. Dora for et besøk til Dora Observatory. Nyt den naturskjønne utsikten over den demilitariserte sonen og se den nordkoreanske propagandalandsbyen og Koreas eldgamle hovedstad, Kaesong. Gå forbi Unification Village (Tongil Chon), hvor sivile fortsatt bor den dag i dag. Velg Peace Gondola-tillegget for uovertruffen utsikt over Nord-Korea og den amerikanske militære Camp Greaves. Gå tilbake til møtet eller hentestedet på slutten av turen.

50 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Seoul

Seoul

Flere reisetips for Seoul

Vil du vite mer om aktiviteter i Seoul? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Seoul

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 70 vurderinger

Men det var ikke lett å finne. Etter litt spørring fant jeg stativet. Damen var veldig hyggelig og ville ha hjulpet meg med problemer. Med min Pixel 6 trengte jeg bare å bytte kort og begynne på nytt. Stor verdi for pengene!

WiFi overalt for din telefon, nettbrett eller laptop uten problemer