Opplevelser i
Sentralböhmen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Sentralböhmen

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sentralböhmen?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Sentralböhmen er:

Flere reisetips for Sentralböhmen

Vil du vite mer om aktiviteter i Sentralböhmen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sentralböhmen

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 62 923 vurderinger

This was a 10 out of 10 for two truffle-lovers like us! Nela was so cute, and really enjoyed looking for truffles! Our guide was amazing aswell, and we left the experience feeling more educated on the history of truffles and the trufflehunting! We would really reccomend anybody who likes truffles or are interested in getting to know more about it to do this tour :-) Thank you so much for having us!

Dette var en flott opplevelse fra en gikk om bord til vi gikk i land. Ble henvist til eget bord på en flunkende ny og ren båt. Buffet med mye god mat, og det var mulig å bestille drikke etter behov. Greit oppgjør med betaling, og flott tur på en solfylt dag. Kan anbefales.

Alt er godt organisert. Det eneste var at ruten var kortere enn forventet, men det var et trafikkproblem. Vi var fornøyd med alt annet! Middagen var god, ved inngangen ble vi spandert med becherovka, alle satt på en organisert måte. Båten er ny og komfortabel.

Bilen kom ca 15 minutter forsinket men det fikk jeg melding så det var helt greit.Satt ned og slappet i ventetiden.Takk for melding

fin, behagelig gliding over Moldau uten uformelle kunngjøringer om reiseguider og uten levende musikk.