Sentral-Ungarn

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Hva folk sier om Sentral-Ungarn

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 38 976 vurderinger

Omvisningen i Stefandomen og turen opp til operaen var kjempeflott. Gaiden som viste oss rundt helt fram til Operaen var svært kunnskapsrik og meget hyggelig. Hun fortalte svært mye interessant og svarte på en rekke spørsmål om alt mellom « himmel og jord « som vi lurte på. Omvisningen i operaen var noe skuffende da vi jo ikke fikk sitt selve konsertsalen i det hele tatt. Minikonserten var god - men altså mini i lengde.

Vanskelig å finne startstedet, måtte lete for bussene stod ‘gjemt’ til høyre ved heltenes plass.... d beste var at en kunne bruke hele dagen... hoppe av å oppdage mange ‘skjulte skatter’ i byen... så hoppe på igjen til den neste..... kjøp 72 timers turen.... og ta turen over 3 dager. Mye å se og båtturen på Donau på kvelden forbi parlament og slottet med alle lysene tent er en opplevelse

helt fantastisk elvecruise, på en helt fantastisk båt. anbefales virkelig! vi tok denne på kveldstid og det var så verdt det. på øretelefonene får du høre på mange språk, inkludert Norsk. det følger også med 1 drikke på reisen, denne kom mannskapet og serverte. alt var perfekt.

Kjempe bra opplegg. Fikk sett mye bra på Pest siden og en svipp tur over Buda siden også. Super enkelt og gøy å komme seg rundt med E-Scooter. Guide villig til å hjelpe til med å ta bilder/filme om ønskelig.

Kathleen was a great guide, very passionate about both her job and Budapest and it shines through in the way she guides this tour. We enjoyed the tour and learned a lot. Basilica is well worth your visit!