Ting å gjøre Sentral-Thailand

Ofte stilte spørsmål om Sentral-Thailand

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sentral-Thailand?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Sentral-Thailand er:

Flere reisetips for Sentral-Thailand

Vil du vite mer om aktiviteter i Sentral-Thailand? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sentral-Thailand

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 056 vurderinger

Flott natur, god guide og sjåfør. Stopper ved to veldig vakre fosser, deretter ved en Karen-landsby med veldig god lokalt dyrket kaffe. Til lunsj stoppet vi på en restaurant hvor mange andre minibusser stopper. Maten var à la carte og omtrent dobbelt så dyr som i matboden. Så kjørte vi opp til fjelltoppen, gikk ca 1 km på strandpromenader gjennom den imponerende skyskogen og fortsatte deretter til tvillingpagodene. De var veldig pent anlagt med blomsterbed og tilbyr en flott utsikt over dalen. På slutten var det et siste kort stopp ved et marked hvor lokale men også importerte landbruksprodukter selges. Guiden snakket godt engelsk og kunne faktisk svare på alle spørsmål og jeg synes sjåføren kjørte veldig trygt, til tross for bratte fjellveier og mange svinger. Jeg anbefaler det absolutt, men det finnes også lokale tilbydere som spontant tilbyr lignende turer billigere.

Spennende kveld med veldig velsmakende gatemat (også for folk som ikke liker det så eksotisk!) og en flott tur med tuktuken. Det var snacks ulike steder, vi besøkte blomstermarkedet og i tillegg til severdighetene så vi også Chinatown på slutten. Middagen i restauranten var flott. Tempoet er ganske høyt, men du kan se mye! Bee fortalte oss mye og var veldig omgjengelig! Takk for den flotte opplevelsen.

Fantastisk opplevelse. Min kone og jeg elsket hele turen. Elefantene er så søte og snille. Guiden var veldig hjelpsom. Vi måtte mate dem, etter det skrubbet vi dem med gjørme og i siste del tok vi et bad sammen med elefantene. Også, den turen ga oss lunsj som var veldig velsmakende.

Wow! Hokking fra bambus til banantrær og deretter mate dem til elefantene. Gikk gjennom jungelen med elefantene og vasket dem. Kjærligheten mellom personalet og elefantene skinner igjennom. Super hyggelig personale, vi hadde mye latter! De tar også vakre bilder om dagen!

Det var en flott tur, alt var perfekt rundt omkring. Vi hadde bare en kveld i Bangkok og lette etter en utflukt som ville tillate oss å se så mye som mulig. Jeg tror vi klarte det med denne turen. Denne turen var verdt hver euro.