Legg til datoer

Sensoria "Land of Senses and Magical Rainforest"

Sensoria "Land of Senses and Magical Rainforest": Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Guanacaste: Sensoria Rainforest Walking and Thermals Tour

1. Guanacaste: Sensoria Rainforest Walking and Thermals Tour

Nyt en øko-luksus regnskogopplevelse på Sensoria i den costaricanske regnskogen på Rincon de la Vieja-vulkanen. Gå gjennom den eksotiske jungelen, se den fluorescerende Aguilar-fossen og svøm i Pilon Thermal Pool, før du avslutter besøket med en deilig lunsj med lokale råvarer.  Ved ankomst er guiden din venter på å ta deg med på en vandring gjennom den vakre tropiske regnskogen på den nordlige skråningen av vulkanen Rincon de la Vieja. Stien på 6 km er levende med et levende økosystem, og det er massevis av dyreliv og planter å se underveis.  Føl styrken av den friske vinden kanalisert gjennom canyonen ved Buenos Aires-fossen. Se kontinuerlig rennende ferskvann ved Danta Pool and Waterfall, en naturlig magnet for dyreliv som ofte kan sees drikke og bade her. Gå til Aguilar Pool and Waterfall, rik på silisium som dekker elvesteinene i et glatt hvitt lag. Solens refleksjon produserer en magisk fluorescerende blå farge som er vanskelig å motstå.  Utforsk det praktfulle Jicara-bassenget og Foss, oppkalt etter et veldig spesielt tre - Jicaro de Danto. Dette unike treet er endemisk for fjellkjedene Guanacaste og Tilaran, og frukten som ser ut som gigantiske pickles er elsket av tapirer og flaggermus. Ta en dukkert i det varme, helbredende vulkanske vannet i Pilon Thermal Pool. Disse vannet er viden kjent for sine helbredende og nærende egenskaper for hud og hår.  Hvis været tillater det, kan guiden din ta deg til kalesjen til Rincon de la Vieja nasjonalpark, hvor du på en klar dag kan se innsjøen Nicaragua og den majestetiske vulkanen Rincón de la Vieja. Avslutt regnskogsopplevelsen med lunsj. Velg fra en meny som tilbyr veganske, vegetariske, glutenfrie og altetende alternativer. Nyt deilig costaricansk kaffe etterpå sammen med lokale søtsaker.

Guanacaste: Inngangsbillett til Sensoria Rainforest Thermal Pools

2. Guanacaste: Inngangsbillett til Sensoria Rainforest Thermal Pools

Oppdag alle sensasjonene som vår luksusopplevelse har å tilby, omgitt av de imponerende regnskogene og deres gigantiske trær nær vulkanen Rincón de la Vieja. Gjenoppdag betydningen av avslapning mens du lever luksusopplevelsen i våre termiske bassenger som vekker følelsene til alle sansene, forestill deg at du nyter skogens skatter, mens du lærer om underverkene som skogens løv skjuler og dens tusenvis av hemmeligheter sammen med våre sertifiserte guider som vil garantere en opplevelse av kunnskap, eventyr og kontakt med naturen. En eksklusiv opplevelse som begynner med en imponerende utsikt over regnskogen fra plattformen vår, her vil du kunne se det enorme i Sensoria fra det høyeste punktet, med utsikt over Nicaraguasjøen og vår mest kjente nabo, vulkanen Rincón de la Vieja. Fortsett å dra nytte av opplevelsen med en spasertur gjennom stiene våre for å utforske de uforlignelige fossefallene med himmelvann som krysser de 100 hektarene av dette naturlige paradiset, vi snakker om de majestetiske fossene, Buenos Aires og Aguilar. Tren kropp og sinn nedsenket i skogens ro og dens verden av lyder, mens du går de 4 mil med stier som tar deg til å nyte de forskjellige bassengene som Sensoria tilbyr til alle sine besøkende. Inngangsbilletten din inkluderer ikke bare tilgang til fem av våre termiske bassenger, men også den uslåelige muligheten til å nyte det romantiske privatlivet til luksusbassenget vårt: Sanum Per Aqua Pool. Salong med en på forespørsel butler, omgitt av uberørt regnskog; mens du nyter deg selv i et termisk basseng og masserer kroppen med en vannstråle. Nyt våre ostefat og vårt utvalg av vin; mens du slapper av i regnskogen. Før slutten av turen kan du nyte lunsj i hovedhuset vårt og glede deg selv med vår spesielle service.

Guanacaste: Sensoria termiske bassenger i Rincon de la Vieja

3. Guanacaste: Sensoria termiske bassenger i Rincon de la Vieja

Legg ut på en avslappende tur til de termiske bassengene i Sensoria Land of Senses og Magical Rainforest i Alajuela-provinsen. Gå gjennom den frodige regnskogen og opplev det helbredende vannet i en kald og varm vår. Lunsj, inngangsavgifter og en tospråklig reiseleder er inkludert i turen. Blant grøntområdet i Rincon de la Vieja nasjonalpark, ankommer du Sensoria, kjent som sanselandet og den magiske regnskogen. Møt guiden din og nyt en velkomstdrink før du griper en spaserstokk og begir deg ut i skogen. Inngangsbilletten din inkluderer ikke bare tilgang til de naturlige termiske bassengene, men også til Buenos Aires-fossen, Aguilar-fossen og observasjonsplattformen, så du har mye å se mens du tilbringer tid i Sensoria. Ta først veien til et pittoresk sted oppkalt etter et veldig spesielt tre, Jícaro Danto (Parmentiera varelii). Dette unike treet er endemisk for fjellkjedene Guanacaste og Tilarán, noe som betyr at det ikke finnes noe annet sted i verden. Ta deretter en dukkert i varmt, helbredende vulkansk vann. Flytt bort med kalesjen over og frisk opp ånden mens du beundrer den omkringliggende skogen. Føl varmen fra det nærende, hypotermiske vannet og finn ly under en hengende ranch eller masser kroppen din med en regnskogdusj. Opplev et unikt naturlig basseng med marmorgulv som samler helbredende vann fra to forskjellige kilder: en kald og en varm. Før slutten av turen kan du nyte lunsj (valg av kyllingwrap, vegetarisk wrap, glutenfri salat eller ris med kylling).

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Sensoria "Land of Senses and Magical Rainforest"

Vil du vite mer om aktiviteter i Sensoria "Land of Senses and Magical Rainforest"? Trykk her for full oversikt