Legg til datoer

Sensō-ji Temple, Tokyo

Sensō-ji Temple, Tokyo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Tokyo: Privat heldagstur med nasjonalt lisensiert guide

1. Tokyo: Privat heldagstur med nasjonalt lisensiert guide

Utforsk det beste av Tokyo på denne 1-dagers, fullt tilpassbare og private turen. Velg hvilke steder du må se fra listen nedenfor, og din kunnskapsrike, lisensierte guide vil tilpasse en reiserute for deg basert på dine preferanser. De mest populære attraksjonene du må se på denne turen: Asakusa, Imperial Palace, Shinjuku Gyoen National Garden, Tsukiji Fish Market, Meiji Jingu Shrine, Akihabara, Hama Rikyu Gardens, Harajuku, Takeshita Street, Nezu og Shinjuku Golden Gai. På dagen for turen vil guiden din møte deg på hotellet for å starte en heldagstur. Bruk enten offentlig transport eller gå for å komme deg rundt, hvorfor ikke starte dagen med et besøk i Asakusa for å se det berømte Senso-Ji-tempelet. Ditt neste stopp kan være å ta en spasertur gjennom den ytre hagen (Gaien) i keiserpalasset, etterfulgt av lunsj i trendy 'Kawaii' Harajuku. Deretter kan du tilbringe ettermiddagen i Meiji Jingu -helligdommen, mellom de travle nabolagene Shibuya og Shinjuku.

Tokyo: Topp 10 høydepunkter og skjulte perler privat tur

2. Tokyo: Topp 10 høydepunkter og skjulte perler privat tur

Velkommen til «Tokyo på en dag», en opplevelse laget for deg, hvor du vil føle byens hjerte slå i takt med ditt. Med en kunnskapsrik vert ved din side tilbyr vi en fleksibel 8-timers reise designet rundt dine interesser. Dette er vår foreslåtte reiserute, men husk at dine ønsker styrer vår vei. Begynn dagen ved Asakusas Senso-ji-tempel, en rolig påminnelse om Tokyos historiske sjarm. Deretter venter den livlige pulsen på Ameya-Yokocho-markedet, som tilbyr et yrende panorama av severdigheter, lyder og smaker. Deretter kan du navigere i teknologi- og popkulturens eventyrland Akihabara, en lekeplass for fantasien din. Når sulten kaller, anbefaler vi Tsukiji Outer Market, en kulinarisk nytelse som viser frem Tokyos blomstrende sjømatscene. Vi går videre og foreslår Imperial Palace East Gardens, en rolig oase midt i det urbane landskapet. Etter dette fredelige mellomspillet kan du omfavne den sofistikerte lokket til Ginza, Tokyos eksklusive shoppingdistrikt. Hama-rikyu-hagene tilbyr et øyeblikk av utsettelse, en verden der natur og tradisjon forenes blant byens skyskrapere. Når kvelden nærmer seg, lokker Shibuya Crossing, et symbol på Tokyos livlige ånd. I nærheten står Meiji-helligdommen som et vitnesbyrd om Japans åndelige arv. Og mens skumringen senker seg, la Harajukus Takeshita-gate lede deg gjennom et kaleidoskop av mote og gatemat. «Tokyo in a Day» er ikke bare en turné; det er din personlige reise gjennom Tokyos mangefasetterte sjarm.

Asakusa: 2-timers historieutforskning

3. Asakusa: 2-timers historieutforskning

Denne turen lar deg oppleve en dybdegående historietur på den mest hensiktsmessige, men innsiktsfulle måten. Nyt turen proppfull av interessante historier rundt utviklingen av Asakusa og Tokyo. Spesifikt vil vi avmystifisere spennende historiske fakta, inkludert: 1) Hvorfor Sumida-elven er en opprinnelse til Senso-ji-tempelet 2) Hvordan Senso-ji tempel og Asakusa utviklet seg hånd i hånd 3) Hvordan Asakusa har blitt en forløper for Japans modernisering 4) Hvordan kulturen som blomstret i området påvirket verden Andre viktige funksjoner ved turen er: 1) Bruk av headset for å høre guiden tydelig selv på avstand; gjelder for en gruppe på 3 eller flere. 2) Smaker japansk søt snacks som nettopp er laget bak i butikkene. 3) Hver gruppe er begrenset til 10 deltakere.

Tokyo: Privat omvisning med skjulte perler og høydepunkter

4. Tokyo: Privat omvisning med skjulte perler og høydepunkter

Bli med en hyggelig lokal guide for å få en autentisk opplevelse av Japans livlige hovedstad. Få en personlig omvisning av byens fascinerende historie, kultur og fantastiske kulinariske opplevelser, mens du blir tatt med til de livligste gatene, samt noen utenfor allfarvei. Først møter du guiden din i det 1300 år gamle Sensō-ji-tempelet, det eldste i byen, i hjertet av det historiske Asakusa-distriktet. Få en leksjon i Tokyos gamle buddhisthistorie, og se den ærefulle Asakusa-helligdommen, som hedrer de tre grunnleggerne av Sensō-ji. Gå deretter de tradisjonelle gatene til det nærliggende Ueno-distriktet, et gammelt sentrumsområde som er hjemsted for flere attraksjoner som museer, historiske monumenter og den populære Ueno-dyrehagen, alt funnet i den spredte 150 år gamle Ueno-parken. Er du fascinert av Tokyos nasjonale idrett? Gå til Ryogoku-distriktet ved elven, hjertet for profesjonell sumo. Se alle slags fascinerende sumo-tilbehør, små statuer av yokozuna (de høyest rangerte sumobrytere) og Ryogoku Kokugikan - Tokyos berømte sumo-stadion. Det er virkelig ingen grenser for hva du kan se og gjøre i Tokyo, og det er noe å gjøre for absolutt alle. Unn deg litt shopping i Ginzas glitrende varehus, eller vandre rundt i Shit-machi-gaten, det eldste området i Tokyo, hvor du kan nyte Edo-stemningen. Og ikke glem å ta en rask matbit på det gamle Tsukiji fiskemarkedet. Du kommer til å bli overrasket over å høre at sjømat ikke er den eneste spesialiteten her. Den personlige reiseruten din planlegges i henhold til antall timer bestilt og tilpasset etter dine preferanser. Når du har bestilt, kontakter aktivitetsleverandøren deg. Gi derfor beskjed hvis du har noen spesielle ønsker.

Asakusa: 1400-års historieutforskning

5. Asakusa: 1400-års historieutforskning

Hvis du er interessert i en folklore om to fiskebrødre som tilfeldigvis har blitt grunnleggere av Sesoji-tempelet for 1400 år siden og Asakusa for den saks skyld, er denne turen for deg. Nyt turen proppfull av interessante historier rundt utviklingen av Asakusa og Tokyo. Spesifikt vil vi avmystifisere spennende historiske fakta, inkludert: 1) Hvorfor Sumida-elven er en opprinnelse til Senso-ji-tempelet 2) Hvordan Senso-ji tempel og Asakusa utviklet seg hånd i hånd 3) Hvordan Asakusa har blitt en forløper for Japans modernisering 4) Hvordan kulturen som blomstret i området påvirket verden Andre viktige funksjoner ved turen er: 1) Bruk av headset for å høre guiden tydelig selv på avstand; gjelder for en gruppe på 3 eller flere. 2) Smaker japansk søt snacks som nettopp er laget bak i butikkene. 3) Hver gruppe er begrenset til 8 deltakere.

Tokyo: Heldags privat vandretur med guide

6. Tokyo: Heldags privat vandretur med guide

Dykk inn i hjertet av Tokyo på en heldags privat sightseeingtur, og få mest mulig ut av byen med en guide. Tilpass opplevelsen din for å imøtekomme din smak og preferanser. Nyt selskapet til din private guide for hele dagen med sightseeing. Utforsk Tokyos høyenergiske sentrale distrikter som Shibuya, det ikoniske området kjent for sine spisesteder, shopping og underholdning. Du kan gå lenger inn i Harajuku, et nærliggende distrikt kjent for sin banebrytende gate og søte gatemat. Reis tilbake i tid og utforsk det 1300 år gamle Sensō-ji-tempelet, det eldste i byen, i hjertet av det historiske Asakusa-distriktet. Få en leksjon i Tokyos gamle buddhistiske historie, og se den fryktinngytende Asakusa-helligdommen, som hedrer de tre grunnleggerne av Sensō-ji. Gå gjennom de tradisjonelle gatene til det nærliggende Ueno-distriktet, et gammelt sentrumsområde med flere attraksjoner som museer, historiske monumenter og den populære Ueno-dyrehagen, som alt finnes inne i den vidstrakte 150 år gamle Ueno-parken. Din personlige reiserute vil bli planlagt og tilpasset dine preferanser. Når du har bestilt, vil noen fra aktivitetsleverandørens team ta kontakt, så gi dem beskjed hvis du har noen spesielle krav.

Tokyo privat sightseeing tilpassbar dagstur med bil og varebil

7. Tokyo privat sightseeing tilpassbar dagstur med bil og varebil

Velkommen til Tokyo, den fascinerende metropolen som sømløst blander tradisjon med innovasjon. Bli med AHK Travels på våre fengslende Tokyo byturer og fordyp deg i den levende energien, fascinerende kulturen og ikoniske landemerkene til denne bemerkelsesverdige byen. Med våre ekspert semi-guider ved din side, begi deg ut på en reise som vil avsløre de skjulte hemmelighetene og kjente høydepunktene i Tokyo. Utforsk de travle gatene i Shibuya, hvor den berømte scramble crossing og fasjonable butikker venter. Beundre den rolige skjønnheten til Meiji-helligdommen, som ligger midt i frodige grøntområder i hjertet av byen. Oppdag de historiske skattene til Asakusa, hjemmet til det berømte Senso-ji-tempelet og Nakamise Shopping Street. Opplev den futuristiske lokket til Tokyos moderne arkitektur i de travle distriktene Shinjuku og Ginza. Unn deg de kulinariske herlighetene på Tsukiji fiskemarked eller utforsk de rolige hagene til det keiserlige palasset. Uansett hvilke interesser du har, passer våre tilpassbare turer til dine preferanser, og sikrer en personlig og uforglemmelig opplevelse. Dykk dypere inn i Tokyos rike kultur med besøk til tradisjonelle tehus, cruise på Sumida-elven eller til og med en fengslende Kabuki-forestilling. Lær om kunsten å lage sushi fra en mesterkokk eller prøv deg frem med å lage vakre origami-kreasjoner. Turene våre gir unike muligheter til å engasjere seg i lokale tradisjoner og skape varige minner. AHK Travels sikrer din komfort og bekvemmelighet gjennom hele turen. Våre moderne kjøretøy gir en avslappende og hyggelig reise, mens våre engelsktalende guider tilbyr informative kommentarer og innsidekunnskap. Enten du er en førstegangsbesøkende eller en erfaren reisende, tilbyr AHK Travels' Tokyo byturer en oppslukende og fortryllende opplevelse av denne dynamiske byen. La oss være din guide når du dykker inn i hjertet og sjelen til Tokyo, oppdager dets pulserende nabolag, fengslende historie og inspirerende kulturskatter. Gjør deg klar til å begi deg ut på et uforglemmelig eventyr som vil gi deg kjære minner fra tiden din i Tokyo.

Asakusa (Tokyo): Omvisning for smarttelefonlyd

8. Asakusa (Tokyo): Omvisning for smarttelefonlyd

Denne turen er en selvguidet tur (lydguide) av Asakusa ved hjelp av en app. *Engelsk lydguide *Du kan lytte til den hjemme, på farten, hvor som helst *Ingen billettinnløsning er nødvendig *Dette er ikke en offisiell lydguide *Vennligst ikke forespør direkte til anlegget angående denne lydguiden Legg ut på en oppslukende tur gjennom "Asakusa: A Tapestry of History, Culture, and Everyday Life". ■Hva kan du høre i lydguiden? Fra Senso-ji Temple til Nakamise Shopping Street og Asakusa Underground Street, opplev den harmoniske blandingen av fortid og nåtid i Tokyos historiske distrikt. Avslutt turen på Asakusa Station med en dypere forståelse av Asakusas rike kulturarv. Dette er ikke bare en tur, men en reise gjennom tiden. Opplev Asakusa som aldri før! ■Hva er Asakusa? Asakusa, kjent for sin livlige atmosfære og tradisjonelle arkitektur, står som et bevis på Japans rike historie. En gang et yrende knutepunkt under den fredelige Edo-perioden (1603–1868), har det fortsatt beholdt den kulturelle ånden fra den tiden. Det er et veldig populært sightseeingsted blant utenlandske turister. ■HVORDAN BRUKE 1.Etter kjøpet vil vi sende en melding til e-postadressen din som er registrert hos getyourguide. 2. Fra URL-en i meldingen laster du ned lydguide-appen "Pokke" til smarttelefonen din. 3.Etter å ha lastet ned appen kan du lytte til lydguiden. Lydguidetid: 60 minutter Antall guider: 14

Tokyo: Video- og fotoseanse i Asakusa med Kimono Rental

9. Tokyo: Video- og fotoseanse i Asakusa med Kimono Rental

・ Ta opp videoer/bilder med gjestene på sightseeing i Asakusa (1,5–2,0 timer) ・Introduksjon av de beste fotostedene i Asakusa ・Stillbildeopptak under videoopptak (over 15 bilder) ・ Videoredigering og med musikk ・Send den ferdige videoen på nytt via e-postpåminnelse etter 1 år ・Sett inn navnene på alle gjestene på sluttteksten til videoen ・Sett inn en original melding i sluttteksten til videoen 1) Automatisk minnepåminnelse Ett år etter opptak kan du motta tjenesten "Memories Remind Mail". Og så kan du unngå at minnene blir dårligere ved å se tilbake på videoen regelmessig. Uten å gjøre noe, vil minnene forbli friske lenge. 2) Tidløs videomelding Vi kan legge inn meldingen din til deg selv og dine kjære i sluttteksten til videoen. For eksempel "Til barna mine om 10 år". Det er en tidløs videomelding til dine kjære. En slik video vil garantert være din "eiendom". 3) Uansett Vis frem til mange mennesker Jo flere ganger en video blir sett, jo mer verdifull er den. Når du ser tilbake på deg selv, ikke bare det, men lar mange mennesker se det. Og ikke bare på Instagram, men på en hjemmefest eller barnets bryllup. Eller i år kan du sende gratulasjonskortet med video. Jeg selv ønsker å spille av videoer i begravelsen min og få alle deltakerne til å se det 1) Kort levering: innen 48 timer. 2) Flat avgift: opptil 6 personer 3) Leie Kimono: Ordne reservasjon på vegne av deg 4) Bildedata tilstede: over 15 bilder 5) Rimelig pris: på grunn av videograf 1 operasjon 1) En video er verdt 1000 bilder Samtale med en du er glad i, stemmer til barn, gester og ansiktsuttrykk, osv. Video har en mengde informasjon mer enn bilder. Og minner gjenopplives levende. 2) En video i seg selv er et "velorganisert album" En serie med nøye utvalgte imponerende bilder, det er en personlig reisevideo. Det vil være en verdifull "eiendom" som du kan se tilbake på om og om igjen i hele livet. 3) En video har historien Sightseeing i Asakusa vil være historie på video. Du er helten/heroinen i denne kortfilmen. Det er derfor du gjentatte ganger ser på minnene. Videoen er en gave å sende til deg selv og din kjære i fremtiden. ・Mitt navn er Aki (født i Tokyo) ・Reiser 64 land ・Snakker engelsk, tyrkisk og japansk ・No.1 erfaren videograf i Asakusa ・ Publisert "Asakusa Photo Book" (Best Selger Award i 3 kategorier på Amazon)

Privat effektiv Tokyo Walking Tour med Tokyo 1-dagers billett

10. Privat effektiv Tokyo Walking Tour med Tokyo 1-dagers billett

Dette er helt tilpasset tur. Etter bestillingen kan du velge anbefale rute eller velge fra område. Anbefalt rute er for eksempel å gå Asakusa først, gå på Sumida River Cruise og nyte Hamarikyu Gardens etc. i Asakusa, vil du lære mye om tradisjonell japansk kultur og mat, for eksempel hvordan du gjenkjenner templer og helligdommer ved å se Senso- ji-tempelet og Asakusa-helligdommen, finne det japanske tradisjonelle kjøleverktøyet “Sensu” eller en sammenleggbar vifte, “Manekineko” eller en vinkende heldig kattedukke, Kimono, Ninja-sokker osv. Lunsj vil bli inntatt på forespørsel, eller hva med å prøve å spise “Dojyo” eller loach, tradisjonell beryktet mat i gamle Edo-dager. Fra Asakusa kan du ta et 35-minutters Sumida River Cruise til Hamarikyu Gardens. Du kan nyte Tokyo-landskapet ved elven fra skipet. Hamarikyu Gardens er en tradisjonell japansk hage med over 350 års historie med 250 000㎡(64 dekar) plass. Du vil lære historien til Edo og Tokyo her av guiden. Avhengig av forespørselen din, vil din endelige destinasjon være fleksibel, for eksempel Imperial Palace eller Meiji Shrine etc. Du kan utnytte en dags gratisbillett på best mulig måte med guiden. ★Anbefal rute Ditt hotell - Tsukiji ytre marked - Tsukiji Honganji - Asakusa - Ginza - Ditt hotell ★Velg fra område★ 1. Asakusa-området Sensoji-tempelet, Nakamise-Dori, Kappabashi Dougugai, Tokyo Sky Tree 2. Ueno-området Ueno Park, Ameyoko (handlegate) 3. Yanaka-området Yanaka Ginza (Det er mange små templer, butikker og atelierer.) 4. Tsukiji og Ginza-området Tsukiji Ytre Market, Honganji Temple, Shopping Street (Ginza), Kabukiza Theatre 5. Shinjyuku-området Shinjuku Gyoen nasjonalpark, observasjonsrom i Tokyos hovedstadshus, Samurai-museet 6. Shibuya og Harajyuku-området Shibuya Scramble Crossing, Takeshita Dori (handlegate), Meiji Jingu-helligdommen 7. Akihabara Elektronikkbutikker Town 8. Annet område Hvis du har noen forespørsler, kan du gjerne spørre oss.

Tilgjengelige aktiviteter

12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Sensō-ji Temple, Tokyo

Vil du vite mer om aktiviteter i Sensō-ji Temple, Tokyo? Trykk her for full oversikt