Legg til datoer

Seine

Beundre Paris' mest symbolske og representative monumenter med et uforglemmelig bycruise langs Seinen.

Seine: Opplevelser og billetter

Flere reisetips for Seine

Vil du vite mer om aktiviteter i Seine? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Seine

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 57 785 vurderinger

Opplevelsen er verdt mer enn selve måltidet, men maten var også god, men ikke spektakulær. Jeg bestilte aspargessuppe med burrata (rart, men godt), laks med svart ris (utmerket) og en jordbærdessert med sitron og mynte (jeg likte det ikke!). Til tross for dette er servicen, oppmerksomheten, utdanningen og engasjementet til hele teamet en sak fra hverandre. Veldig kult!! Det er verdt opplevelsen, spesielt fordi gode måltider i Paris er nær denne prisen (for 2). Rødvinen var en 5, men den hvite og champagnen var god.

Ingen kø takket være nettbillettene. Forklaringene over høyttalere på fransk, engelsk og spansk var vanskelig å forstå. Men på øvre dekk hadde vi en flott 360 graders utsikt over severdighetene. For en første oversikt anbefales båtturen på det varmeste.

Vakker måte å se Paris på. Du ser så mange punkter av interesse. Lydguiden kan nås gratis uten internett. Å sitte på toppen utenfor var den beste utsikten. Ta med øretelefoner til lydguiden hvis du sitter ute. Dette var en av mine favorittaktiviteter.

Det var en flott opplevelse med to gutter som er 13 og 9. Under turen vår var det sol og det var for varmt på øvre dekk, heldigvis har båten et deilig og kjøligere nedre dekk hvor du har samme opplevelse i skygge! ! Kommentaren var også utmerket.

It was a beautiful tour at night with pretty views and vibes.