Legg til datoer

Seine

Beundre Paris' mest symbolske og representative monumenter med et uforglemmelig bycruise langs Seinen.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Andre opplevelser
  • Bykort
133 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Flere reisetips for Seine

Vil du vite mer om aktiviteter i Seine? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Seine

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 68 166 vurderinger

Jeg bestilte på denne måten siden billetter kunne kanselleres, mens bestilling direkte med Louve må du bare miste billettene hvis du er syk. Billetten fungerte bra. Et døgn før fikk jeg varsler både på WhatsApp og på e-post med informasjon om inngang, og selve digitalbilletten. Det var enkelt, å gå tidlig til Louvre er en god idé. Det var travelt allerede kl. 10.00, men vanvittig travelt kl. 11.30. Så mange mennesker. Folkemengdene er litt mye, og dette var midten av oktober (tyske skoleferier). Båtturen var lett å finne. Det var godt drevet. Litt kjedelig massetur, men Seinen er vakker og det var deilig å sette ned farten og hvile de slitne føttene. Kommentaren var på 4 forskjellige språk, så bare noen få opplysninger på noen få steder.

Flott opplevelse! Veldig hyggelig personale som viste alle til plassen sin (ingen kaos eller krøp etter seter). Vi elsket seteoppsettet, siden du virkelig hadde en flott utsikt fra hvert sete. Maten var god, hovedretten kunne vært litt varmere, men var ok. Du kunne velge mellom 2 hovedretter (du bør ha spesifisert vegetarianer på forhånd) og 2 desserter. Jada, det var litt stressende for personalet å dele ut alle 3 retter og drinkene på den relativt korte tiden. Men det gikk veldig bra for oss. Vi kan absolutt anbefale!

Det er lurt å forhåndsbestille besøket til Louvre og cruiset på Seinen. Alt perfekt bortsett fra hvordan de håndterer linjene foran Louvre: det burde være tydeligere hvor de starter og hvilken du tilhører. Jeg takker også de "veldig hyggelige" ansatte som styrer inngangene til Louvre: pass på å ikke bli fordømt hvis du spør dem hvor de skal gå i kø.

Fin atmosfære og god mat! Jeg anbefaler faktisk å ankomme en halvtime tidligere, da de allerede starter tjenesten når folk ankommer. Menyen tillater ca 3-4 alternative valg for hvert kurs. Sanger om bord som følger deg gjennom hele cruiset! Det er også fotografen (€ 20 per trykt bilde)

Bestilt for å feire datterens 18-årsdag og å se henne så fornøyd og fornøyd med opplevelsen de ga oss, det var en enorm tilfredsstillelse!. Virkelig utmerket mat likte spesielt med et uforlignelig scenario og veldig oppmerksomt og hyggelig personale mot oss!. Virkelig anbefalt!.