Seine
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Bestselger

Seine: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Seine

Severdigheter i Paris

Se alle 764 billetter og opplevelser

Fem ting du bør ta med deg på en båttur på Seinen

Seinen er en av de mest maleriske elvene i verden, der den snor seg gjennom Paris og forbi en rekke historiske severdigheter som Notre Dame og Triumfbuen. En båttur er en fantastisk måte å se byen på , så lenge du husker det viktigste. Her er 5 ting du bør ta med deg.

Vindtett jakke

Vindtett jakke

Selv om det er vindstille i byens romantiske gater, så kan det blåse kraftig ute på elven. Til og med på sommerstid er det lurt å ha med en vindjakke.

Solkrem

Solkrem

Vannet reflekterer solens stråler, så hvis du tar båten på dagtid er det lurt å smøre seg inn med solkrem. .

Kamera

Kamera

Mange av de flotteste severdighetene i Paris vil du komme til å se langs elvebredden. Her åpner det seg mange muligheter for å knipse noen vakre ferieminner. Har du allerede tatt nok bilder anbefaler vi å ta med en kikkert om du har en.

Mat

Mat

Med mindre du velger en båttur inkludert middag er det lurt å ha med noe å spise. En vannflaske er det heller ikke dumt å ha i sekken.

Noen du elsker

Noen du elsker

Hvis det er noen steder i verden hvor du kan tillate deg å slippe romantikken løs, så er det i Paris! Hvorfor ikke sjekke ut noen av de andre turmulighetene, som avslutning på en romantisk dag?

Seine: Våre tips

Hva koster det?

Pris varierer. En båttur på Seinen kan koste alt fra 10 EUR per person for kun en standard båttur, og opp til 200 EUR per person for en båttur om kvelden med gourmetmiddag og levende lys.

Hvor lang tid tar båtturen?

776 km. Du mener kanskje båtturen? En tur med middag og underholdning varer gjerne i opp til fire timer. Har du lite tid finnes det også billigere båtturer som varer kun i ca. én time.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Tidene varierer i forhold til de forskjellige aktivitetene.
 • Pris
  Prisene kan ligge mellom10 EUR til 200 EUR, avhengig av hva som er inkludert og hvor lang turen er.
 • Behøver jeg en guide?
  Mange av turene har en guide som forteller historier mens båten glir forbi ulike monumenter og steder. Det kan også være lurt å sjekke ut litt på internett før du drar, eller du kan ta med deg en egen guidebok.
 • Hvordan komme seg dit?
  Turene starter fra ulike steder langs elvebredden, som er spekket av severdigheter.
 • Flere tips

  • Husk å pakke alt du trenger.

  • Planlegg litt på forhånd, da pris, startsted og turlengde varierer.

Hva folk sier om Seine

Samlet bedømmelse
4.3 / 5
basert på 24.960 vurderinger

Nesten førstemann opp i tårnet, nydelig cruise på Seinen

Vi var blant de første som kom opp i tårnet denne morningen, veldig kjekt å oppleve tårnet uten full trengsel til å begynne med. Men vil anbefale å være kjappe ned for å få tak i billett til 3 etasje før det blir fullt av folk. Cruiset på Seinen var en avslappende del av dagen som dekket mange severdigheter. Louvre var litt skuffende ifht de andre, da sikkerhetskontroll køen (før man kommer til billettkøen) vardig lang.

Nydelig, avslappende og lite kø, men dårlig informasjon.

Vi visste lite om opplegget, men ryktet om opplevelsen, lysene og trappene gjorde at vi måttw besøke dey. Og alt gikk til forventning, men vi opplevde område rundt på kveldstid var urovekkende. Vi hadde med et barn på 10år som elsket eiffeltårnet, men følte seg utrygg å gatene.

Paris: 1-times elvecruise på Seine Vurdert av

Eksklusiv båttur med god mat, flott serviceveldig og god stemning

Vi var tre generasjoner jenter. Mor, datter og barnebarn. Vi hadde en veldig flott kveld, på alle måter. Dette var en eksklusiv tur, og vi er veldig fornøyd!

Fantastisk opplevelse å gjøre båt på Seinen om natten

Vi tok en båttur på kveldstid og det var helt magisk med lysene. Det var også en lørdags kveld så mange satt ute langs elven og vinket. Anbefales!

Paris: 1-times elvecruise på Seine Vurdert av

Bra opplegg til inngangen i eiffeltårnet, kjedelig båttur.

Fordi vi hadde sett hovedatteraksjonene tidligere var båtturen kjedelig. Men opplegget til eiffeltårenet var bra. Derfor verdt de ekstra kronene.

Paris: Forbi-køen-adgang til Eiffeltårnet og cruise på Seine Vurdert av