Seine

Admire the most emblematic monuments of Paris on an unforgettable city cruise along the Seine.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Seine: Opplevelser og billetter

Fem ting du bør ta med deg på en båttur på Seinen

Seinen er en av de mest maleriske elvene i verden, der den snor seg gjennom Paris og forbi en rekke historiske severdigheter som Notre Dame og Triumfbuen. En båttur er en fantastisk måte å se byen på , så lenge du husker det viktigste. Her er 5 ting du bør ta med deg.

 • Vindtett jakke

  1. Vindtett jakke

  Selv om det er vindstille i byens romantiske gater, så kan det blåse kraftig ute på elven. Til og med på sommerstid er det lurt å ha med en vindjakke.

 • Solkrem

  2. Solkrem

  Vannet reflekterer solens stråler, så hvis du tar båten på dagtid er det lurt å smøre seg inn med solkrem. .

 • Kamera

  3. Kamera

  Mange av de flotteste severdighetene i Paris vil du komme til å se langs elvebredden. Her åpner det seg mange muligheter for å knipse noen vakre ferieminner. Har du allerede tatt nok bilder anbefaler vi å ta med en kikkert om du har en.

 • Mat

  4. Mat

  Med mindre du velger en båttur inkludert middag er det lurt å ha med noe å spise. En vannflaske er det heller ikke dumt å ha i sekken.

 • Noen du elsker

  5. Noen du elsker

  Hvis det er noen steder i verden hvor du kan tillate deg å slippe romantikken løs, så er det i Paris! Hvorfor ikke sjekke ut noen av de andre turmulighetene, som avslutning på en romantisk dag?

Planlegg besøket ditt

 • Hva koster det?

  Pris varierer. En båttur på Seinen kan koste alt fra 10 EUR per person for kun en standard båttur, og opp til 200 EUR per person for en båttur om kvelden med gourmetmiddag og levende lys.

 • Hvor lang tid tar båtturen?

  776 km. Du mener kanskje båtturen? En tur med middag og underholdning varer gjerne i opp til fire timer. Har du lite tid finnes det også billigere båtturer som varer kun i ca. én time.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Tidene varierer i forhold til de forskjellige aktivitetene.
 • Pris
  Prisene kan ligge mellom10 EUR til 200 EUR, avhengig av hva som er inkludert og hvor lang turen er.
 • Behøver jeg en guide?
  Mange av turene har en guide som forteller historier mens båten glir forbi ulike monumenter og steder. Det kan også være lurt å sjekke ut litt på internett før du drar, eller du kan ta med deg en egen guidebok.
 • Hvordan komme seg dit?
  Turene starter fra ulike steder langs elvebredden, som er spekket av severdigheter.
 • Flere tips

  • Husk å pakke alt du trenger.

  • Planlegg litt på forhånd, da pris, startsted og turlengde varierer.

Flere reisetips for Seine

Vil du vite mer om aktiviteter i Seine? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Seine

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 35 331 vurderinger

Vi hentet billettene for båtturen fra byrået før vi besøkte Eiffeltårnet. Dette var ikke et problem, og for oss var det den beste avgjørelsen. Jeg ville tatt båtturen igjen i dagslys, for man ser rett og slett mer. Vi startet også omvisningen i Eiffeltårnet i dagslys, når vi var ferdige eller vi sa farvel til reiselederen, var det allerede mørkt og det var virkelig et høydepunkt for oss. For opptak til Eiffeltårnet var vi glade for å ha vært med reiselederen. Det var en del viktig informasjon som vi ikke ville fått på denne måten. Alt i alt anbefaler jeg på det sterkeste å forhåndsbestille for Eiffeltårnet pluss båttur.

Generelt en veldig positiv opplevelse da passet tilbyr et veldig variert utvalg av valg på aktivitetene du ønsker å gjøre. Selvfølgelig, i en metropol som Paris er det ganske vanskelig å besøke alt som er foreslått, men ved å organisere deg på en slik måte at du velger de nærmeste attraksjonene til hverandre, kan du planlegge dagene i henhold til området og få mest mulig ut av potensialet til passet.

Πολύ εξυπηρετικό! Κλείστε έγκαιρα θέσεις στα μουσου σα και μλλλού θύλετε, και μπαίνετε πανευκολα και χωρίς άγχος! Μόνο η ανάβαση στον Άιφελ δεν μου άρεσε γιατί ήταν με τιςακτεεάαμετις

Louve er fantastisk. Vi brukte tre timer og så kanskje en hel fløy. Planlegg en lang dag eller kjøp et flerdagerspass og fordel besøket ditt over noen dager.

Very good service in the office where We got our tickets in Paris, in Rue de Rivili, pyramides