Seine

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem ting du bør ta med deg på en båttur på Seinen

Seinen er en av de mest maleriske elvene i verden, der den snor seg gjennom Paris og forbi en rekke historiske severdigheter som Notre Dame og Triumfbuen. En båttur er en fantastisk måte å se byen på , så lenge du husker det viktigste. Her er 5 ting du bør ta med deg.

 • Vindtett jakke

  1. Vindtett jakke

  Selv om det er vindstille i byens romantiske gater, så kan det blåse kraftig ute på elven. Til og med på sommerstid er det lurt å ha med en vindjakke.

 • Solkrem

  2. Solkrem

  Vannet reflekterer solens stråler, så hvis du tar båten på dagtid er det lurt å smøre seg inn med solkrem. .

 • Kamera

  3. Kamera

  Mange av de flotteste severdighetene i Paris vil du komme til å se langs elvebredden. Her åpner det seg mange muligheter for å knipse noen vakre ferieminner. Har du allerede tatt nok bilder anbefaler vi å ta med en kikkert om du har en.

 • Mat

  4. Mat

  Med mindre du velger en båttur inkludert middag er det lurt å ha med noe å spise. En vannflaske er det heller ikke dumt å ha i sekken.

 • Noen du elsker

  5. Noen du elsker

  Hvis det er noen steder i verden hvor du kan tillate deg å slippe romantikken løs, så er det i Paris! Hvorfor ikke sjekke ut noen av de andre turmulighetene, som avslutning på en romantisk dag?

Planlegg besøket ditt

 • Hva koster det?

  Pris varierer. En båttur på Seinen kan koste alt fra 10 EUR per person for kun en standard båttur, og opp til 200 EUR per person for en båttur om kvelden med gourmetmiddag og levende lys.

 • Hvor lang tid tar båtturen?

  776 km. Du mener kanskje båtturen? En tur med middag og underholdning varer gjerne i opp til fire timer. Har du lite tid finnes det også billigere båtturer som varer kun i ca. én time.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Tidene varierer i forhold til de forskjellige aktivitetene.
 • Pris
  Prisene kan ligge mellom10 EUR til 200 EUR, avhengig av hva som er inkludert og hvor lang turen er.
 • Behøver jeg en guide?
  Mange av turene har en guide som forteller historier mens båten glir forbi ulike monumenter og steder. Det kan også være lurt å sjekke ut litt på internett før du drar, eller du kan ta med deg en egen guidebok.
 • Hvordan komme seg dit?
  Turene starter fra ulike steder langs elvebredden, som er spekket av severdigheter.
 • Flere tips

  • Husk å pakke alt du trenger.

  • Planlegg litt på forhånd, da pris, startsted og turlengde varierer.

Flere reisetips for Seine

Vil du vite mer om aktiviteter i Seine? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Seine

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 25 460 vurderinger

STRÅLENDE!!! Jeg ansatt med middag. Bedre enn jeg forventet, jeg anbefaler å ikke komme for sent, båtturen er i tide. Middag på et luksusskip, servitører, garderober, ansatte om bord, alle profesjonelle og vennlige, hjelpsomme, orkester og livesanger i løpet av kvelden. Middagen sterkt anbefalt alt var bra, et glass champagne ved ankomst, vann og 2 flasker vin, en hvit og en rød (god kvalitet på vinene) og kaffe. Turen varer 2t 30min, og jeg forteller deg at den er kort, du vil ikke at den skal slutte. Hvis du vil imponere din elegante @, kan du ikke slutte å gjøre dette i Paris. Å seile langs Seinen om natten mens du spiser middag er en ting du må gjøre minst en gang i livet ditt. Når jeg så på prisene i Paris, virket alt vi spiste og drakk billig for meg. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Råd: Ring før du ankommer stedet for å bekrefte at flommen ikke endrer ruten, selv om båter er lave nok for turer uten middag, ikke påvirkes av navigasjonsbegrensninger på grunn av flom. Gjør det på hverdager for å unngå rush. Det som er fint er at du vil ha valget mellom innendørs og utendørs en gang i båten. Og en lydguide som er rikere på språk enn i innhold for å fortelle sannheten, men lag din egen guide for kjæresten din eller gjestene dine på en bakgrunn av fransk musikk :-) For små lommebøker: ta med deg drinkene, mini-flasken med 'evian er 3 € i båtdistributøren.

Magica. Det er ingen alole som kan beskrive det. Veldig god mat ... (overgå forventningene). Hvis du drar til Paris, må du absolutt gjøre det.

Vi likte båten og atmosfæren og de ansatte og en stor takk for servitøren Amine. Jeg vil anbefale, og jeg kommer tilbake med familien ..

Veldig hyggelig atmosfære og en romantisk atmosfære. Deilig mat og vennlig personale.