Adgangsbillett

London: Inngangsbillett til SEA LIFE London Aquarium

London: Inngangsbillett til SEA LIFE London Aquarium

Aktivitetsleverandør: Sea Life London - MEG
Snart utsolgt
Snart utsolgt

Fra NOK 341 per person

Bli imponert av de mange underlige, vakre og fascinerende skapningene fra dypet mens du reiser gjennom den fantastiske undervannsverdenen i SEA LIFE London. Forbered deg på forbløffende utsikt over ulike skapninger, fra bøylepingviner til tropiske haier.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Bestill nå og betal senere
Reserver nå og betal senere for å bestille plass uten kostnader i dag. Lære mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Gå under et tropisk hav og se mengder av fargerike fisk
 • Se grønn havskilpadde, sjøhest, blekksprut og zebrahai med egne øyne
 • Se 10 arter av hai svømme under føttene dine
 • Møt skapningene i regnskogen og lær om deres hjem
Beskrivelse

Hjem til en av Europas største samlinger av globalt marint liv, utforske en fascinerende undervannsverden midt i hjertet av London. Reis gjennom 14 temasoner fordelt på tre etasjer, møt ansikt til finne med tusenvis av skapninger i spennende omgivelser mens du oppdager hvor vakre og skjøre verdens marine økosystemer er.

Mer enn 500 forskjellige arter lever i 65 skjermer med noen fantastiske funksjoner og massevis av interaktive ting underveis. Ta en tur på den ville siden og se fra en opphengt glassplattform mens 10 haiarter svømmer under føttene dine.

Fortsett til den nye Ice Adventure-attraksjonen og se et glitrende land med frost og snø, der kongeriket til Gentoo-pingvinene ligger. Bli med dem på et iskaldt eventyr i deres arktiske rike mens de plasker og dykker blant de snøhvite hettene. Føler du deg modig nok til å vandre gjennom Amazonas? Ranger Andy inviterer deg til å oppdage et helt nytt regnskogeventyr! En storm har truffet og Ranger Andy trenger din hjelp til å avdekke det som ligger under overflaten i Amazonas.

Fordyp deg i en verden av skumle kryper, sjarmerende kroker og nysgjerrige skapninger. Kom bare centimeter unna Goliath-fuglespisende tarantellen, og løp mot en koloni av løvskjærermaur for å finne dronningen, før du ser matvanviddet til Storbritannias største samling av pirajaer

Inkludert
 • Adgang til SEA LIFE London akvarium
 • Daglige foredrag og mating av skapning
 • Samme dag eller forhåndsbillett (avhengig av det valgte alternativ)
 • Fast track-inngang (hvis alternativet er valgt)
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
  Krav til deltakere
  • Du må ta med og bruke munnbind
  • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møtestedet kan avhenge av det alternativet som velges.

  Viktig informasjon

  Ikke tillatt

  • Fotografering med blits
  • Mindreårige uten ledsager

  Godt å vite

  • E-billett på mobilen med tidsbestemt inngang.
  • Du må gå til attraksjonen på det tidspunktet som vises på din e-billett.
  • Du må skanne e-billetten på den tidsbestemte inngangsdøren før starten av omvisningen.
  • Barn under 3 år har gratis inngang, men må likevel reservere en billett
  • Barn under 16 år må ledsages av en voksen på over 18 år.
  • Funksjonshemmede gjester betaler standardprisen og omsorgspersonen kommer inn gratis.
  • Attraksjonen er tilgjengelig for rullestolbrukere. Maksimum 10 rullestoler i totalt er tillatt i bygningen til enhver tid.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 1075 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Verdi for pengene
   3,8/5
  • Service
   4,1/5
  • Organisering
   4/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Det var en god opplevelse å se utrolige sjødyr på så nært hold. Jeg har imidlertid et par problemer med opplevelsen som vil forbedre eventuelle fremtidige besøk betraktelig. For det første informasjonstavlene som var digitale og ville endre "sider", men de ville være et sted borte fra tanken eller bare på den ene siden. Akvariet er alltid travelt, så ganske ofte var det vanskelig å vite hva vi så på. Få ikke-digital skilting gjentatt slik at vi vet hva som er i tankene på flere punkter. For det andre. Det er for varmt. Siden vi er under jorden kan det føles veldig klaustrofobisk. Vennligst skru ned varmen! Det er egentlig alt. Datteren min elsker Octopii og fant en ulykkelig, liten en som vi var triste over. Gi det noe å gjøre? De er hyper intelligente, så de er sannsynligvis bekymret. Det var flott, men ikke oppmuntrende besøkende til å informere dem og utstyre dem med kunnskap om hva de ser på og etisk/bærekraftig fiskepraksis.

  Les mer

  28. februar 2022

  Det hadde vært nyttig hvis vi fikk beskjed om å ankomme en time tidligere enn bestillingen vår om 14.00 hvis vi ønsket å gå inn klokka 14.00. Vi ankom 13.45 og fikk beskjed om at køen var minst en time. En grizzly 2-åring og planer for senere på dagen betydde at jeg betalte en ekstra £ 10 per billett for å overvinne timevente og bli raskt sporet. Dette var skuffende. Vi hadde bestilt en bestemt tidsluke og planlagt hele dagen rundt dette og forventet fullt ut å komme inn til lokalet klokka 14.00. Jeg følte meg litt manipulert til å betale de ekstra £ 10. Utenom dette var opplevelsen strålende, og vi likte den alle. Vil definitivt gå tilbake, men neste gang jeg kommer en time tidligere enn min 'betalte for' tidsluke. Du må informere betalende kunder om dette.

  Les mer

  13. oktober 2019

  Fasilitetene og alt om utstillinger og utstillinger er uten sidestykke. Imidlertid syntes jeg det var veldig frustrerende med antallet mennesker som deltok. Antall buggier og barnevogner som blokkerer områder og begrenser gangveier. Antallet mennesker med ryggsekker som ikke hadde noen respekt for andre, ble selv slått ved flere anledninger. Dette fikk oss til å forlate tidlig og ikke se noen av utstillingene.

  Les mer

  12. august 2019

  Produkt-ID: 174549