Adgangsbillett

Adgangsbillett til SEA LIFE London

Aktivitetsleverandør: Sea Life London - MEG

Adgangsbillett til SEA LIFE London

Aktivitetsleverandør: Sea Life London - MEG
Snart utsolgt Bestilt 13 ganger i går

Fra NOK 325 per person

Snart utsolgt Bestilt 13 ganger i går

Bli imponert av de mange underlige, vakre og fascinerende skapningene fra dypet mens du reiser gjennom den fantastiske undervannsverdenen i SEA LIFE London. Forbered deg på forbløffende utsikt over skapninger fra Gentoo Penguins til tropiske haier.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Gå under et tropisk hav og se mengder av fargerike fisk
 • Se grønn havskilpadde, sjøhest, blekksprut og zebrahai med egne øyne
 • Se 10 arter av hai svømme under føttene dine
 • Møt skapningene i regnskogen og lær om deres hjem
Beskrivelse

Dette stedet huser en av Europas største samlinger av verdens havliv. Utforsk en fascinerende undervannsverden midt i hjertet av London. Reis gjennom 14 temasoner lagt ut over tre etasjer, kom ansikt til ansikt med tusenvis av skapninger i spennende omgivelser mens du utforsker hvor vakkert og skjørt havets økosystemer er.

Mer enn 500 forskjellige arter lever i 65 akvarier med fantastiske funksjoner og mange spennende bevegelser underveis. Vær vågal og gå langs en glassplattform mens 10 haiarter svømmer under føttene dine.

Fortsett til den nye is-eventyr-attraksjonen og se et glitrende land av frost og snø, der kongedømmet Gentoo Penguins med alle pingvinene ligger. Bli med på et isete eventyr i deres arktiske verden der de plasker og dykker ved den snøhvite isen. Føler du deg modig nok til å gå gjennom Amazonas? Ranger Andy inviterer deg til å bli med på et helt nytt regnskogs-eventyr! Amazonas er truffet av en storm og Ranger Andy trenger din hjelp til å finne ut hva som ligger under overflaten.

Fordyp deg i en verden med småkryp, sjarmerende innsekter og interessante skapninger. Kom tett på den største fugleedderkoppen og konkurrer med en koloni med bladskjærermaur med å finne dronningen før du ser et vannvidd når Storbritannias største samling pirajaer blir matet!

Inkludert
 • Adgang til SEA LIFE London akvarium
 • Daglige foredrag og mating av skapninger
 • Samme dag eller forhåndsbillett (avhengig av valgt alternativ)
 • Forbi-køen-adgang (hvis alternativet er valgt)
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
  Krav til deltakere
  • Du må ta med og bruke munnbind
  • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møtestedet kan avhenge av det alternativet som velges.

  Viktig informasjon

  Ikke tillatt

  • Fotografering med blits
  • Mindreårige uten ledsager

  Godt å vite

  • E-billett på mobilen med tidsbestemt adgang.
  • Du må gå til attraksjonen på det tidspunktet som vises på din e-billett.
  • Du må skanne e-billetten på den tidsbestemte inngangsdøren før starten av omvisningen.
  • Barn under 3 år har gratis inngang, men må likevel reservere en billett
  • Barn under 16 år må ledsages av en voksen på over 18 år.
  • Funksjonshemmede gjester betaler standardprisen og omsorgspersonen kommer inn gratis.
  • Attraksjonen er tilgjengelig for rullestolbrukere. Maksimum 10 rullestoler i totalt er tillatt i bygningen til enhver tid.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,3 /5

  basert på 1326 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Verdi for pengene
   3,8/5
  • Service
   4,1/5
  • Organisering
   4/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Det var en god opplevelse å se utrolige sjødyr på så nært hold. Jeg har imidlertid et par problemer med opplevelsen som vil forbedre eventuelle fremtidige besøk betraktelig. For det første informasjonstavlene som var digitale og ville endre "sider", men de ville være et sted borte fra tanken eller bare på den ene siden. Akvariet er alltid travelt, så ganske ofte var det vanskelig å vite hva vi så på. Få ikke-digital skilting gjentatt slik at vi vet hva som er i tankene på flere punkter. For det andre. Det er for varmt. Siden vi er under jorden kan det føles veldig klaustrofobisk. Vennligst skru ned varmen! Det er egentlig alt. Datteren min elsker Octopii og fant en ulykkelig, liten en som vi var triste over. Gi det noe å gjøre? De er hyper intelligente, så de er sannsynligvis bekymret. Det var flott, men ikke oppmuntrende besøkende til å informere dem og utstyre dem med kunnskap om hva de ser på og etisk/bærekraftig fiskepraksis.

  Les mer

  28. februar 2022

  Dette akvatiske området ligger langs Themsen, ikke langt fra det berømte "London Eye" (pariserhjul). Besøkende som har en forhåndsbetalt billett har privilegert tilgang. Besøket er unnagjort på omtrent en god time. Ingenting utenom det vanlige for folk som er vant til denne typen steder, men det kan besøkes med glede og sikkert med mer glede når det gjelder barn.

  Les mer

  3. november 2019

  Det hadde vært nyttig hvis vi fikk beskjed om å ankomme en time tidligere enn bestillingen vår om 14.00 hvis vi ønsket å gå inn klokka 14.00. Vi ankom 13.45 og fikk beskjed om at køen var minst en time. En grizzly 2-åring og planer for senere på dagen betydde at jeg betalte en ekstra £ 10 per billett for å overvinne timevente og bli raskt sporet. Dette var skuffende. Vi hadde bestilt en bestemt tidsluke og planlagt hele dagen rundt dette og forventet fullt ut å komme inn til lokalet klokka 14.00. Jeg følte meg litt manipulert til å betale de ekstra £ 10. Utenom dette var opplevelsen strålende, og vi likte den alle. Vil definitivt gå tilbake, men neste gang jeg kommer en time tidligere enn min 'betalte for' tidsluke. Du må informere betalende kunder om dette.

  Les mer

  13. oktober 2019

  Produkt-ID: 174549