Legg til datoer

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

London: Big Bus Hop-on Hop-off, River Cruise og London Eye

1. London: Big Bus Hop-on Hop-off, River Cruise og London Eye

Oppdag det beste av London med en hop-on, hop-off-tur om bord på en åpen dobbeltdekkerbuss og nyt en tur på London Eye som en del av billetten din. Nyt et avslappende elvecruise langs Themsen som en del av billetten din også. En hopp-på-hopp-av-tur er den ideelle måten å oppdage de beste severdighetene, landemerkene og attraksjonene i London i ditt eget tempo. Turen gir deg ubegrenset hopp-på-hopp-av-tilgang, med stopp strategisk plassert på toppplasseringer, inkludert Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge og St Paul's Cathedral. Hopp av bussen ved Westminster Bridge for å ta en uforglemmelig tur på London Eye pariserhjul. Fra toppen kan du nyte den fantastiske 360-graders panoramautsikten over byens imponerende skyline. Se byens mest kjente severdigheter, inkludert Big Ben og Houses of Parliament fra et uovertruffent fugleperspektiv. Start omvisningen på et hvilket som helst av de store bussholdeplassene. Populære startsteder inkluderer London Eye, Marble Arch, Victoria Station og Trafalgar Square. Med alle billetttyper kan du nyte et båtcruise langs Themsen mellom Tower of London til Westminster Pier (i begge retninger). Høydepunkter for store bussruter inkluderer: Buckingham Palace og vaktskiftet Stortinget Big Ben Westminster Abbey 10 Downing Street Whitehall Piccadilly Circus, Oxford gate Regent Street Trafalgar Square London Eye London Dungeon Sea Life London Aquarium Madame Tussauds Covent Garden Bank of England Monument St. Pauls Katedral Tower of London Tower Bridge The Shard Rådhus Lambeth Palace Britisk museum Marmorbue Mayfair Grønn Park Hyde Park Corner Harrods South Kensington-museene Kensington Palace Notting Hill.

London: Inngangsbillett til SEA LIFE

2. London: Inngangsbillett til SEA LIFE

Dette stedet huser en av Europas største samlinger av verdens havliv. Utforsk en fascinerende undervannsverden midt i hjertet av London. Reis gjennom 14 temasoner lagt ut over tre etasjer, kom ansikt til ansikt med tusenvis av skapninger i spennende omgivelser mens du utforsker hvor vakkert og skjørt havets økosystemer er. Mer enn 500 forskjellige arter lever i 65 akvarier med fantastiske funksjoner og mange spennende bevegelser underveis. Vær vågal og gå langs en glassplattform mens 10 haiarter svømmer under føttene dine. Fortsett til den nye Ice Adventure-attraksjonen og se et glitrende land av frost og snø, der kongedømmet til bøylepingvinene ligger. Bli med på et isete eventyr i deres arktiske verden der de plasker og dykker ved den snøhvite isen. Føler du deg modig nok til å gå gjennom Amazonas? Parkvokteren Andy inviterer deg til å bli med på et helt nytt eventyr i regnskogen! Amazonas er truffet av en storm og parkvokteren Andy trenger din hjelp til å finne ut hva som ligger under overflaten. Fordyp deg i en verden med småkryp, sjarmerende innsekter og interessante skapninger. Kom tett på den største fugleedderkoppen og konkurrer med en koloni med bladskjærermaur med å finne dronningen før du ser et vannvidd når Storbritannias største samling pirajaer blir matet!

London: Kombinasjonsbillett med Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

3. London: Kombinasjonsbillett med Madame Tussauds, London Eye og SEA LIFE

Start ved det ikoniske Madame Tussauds og gå opp den røde løperen for å se alle favorittstjernene dine. Kom tett på A-kjendiser, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner, samt kongefamilien på den kongelige balkongen. Bli med på den ultimate festen og meng deg med Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch og Tom Hardy. Deretter kan du besøke London Eye og komme tett på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace, du kan til og med se så langt som til Windsor Castle på en klar dag. Opplev London fra en annen vinkel på verdens høyeste pariserhjul, som tar deg 135 meter over byen. Gå inn i kapselen og nyt den gradvise roteringen hvor du kan stå stille og se utover det livige bylivet i London under deg, den vakre solnedgangen, eller byens tusenvis av glitrende lys etter at mørket har falt på. The Sea Life London huser ett av Europas største mangfold av maritimt liv. Reis gjennom 14 temasoner lagt ut over 3 etasjer, og oppdag tusenvis av undervannsskapninger, fra havskilpadder til haier. Møt skapningene fra regnskogen og fordyp deg i verdenen av skumle krypdyr.

London: Kombibillett til SEA LIFE og London Eye

4. London: Kombibillett til SEA LIFE og London Eye

Bli med på en omvisning i SEA LIFE London Aquarium og London Eye med en kombinert inngangsbillett. Se undervannsskapninger som skilpadder, maneter og mer før du ser den magiske solnedgangen fra London Eye. Begynn på en av Europas største samlinger av globalt marint liv, SEA LIFE London. Reis gjennom 14 temasoner fordelt over 3 etasjer, og oppdag tusenvis av undervannsskapninger, fra grønne skilpadder til haier. Utforsk Storbritannias største korallrev i det nye Coral Kingdom. Gå gjennom regnskogeventyret og bli kjent med de skumle krypene i Amazonas-regnskogen før du kommer på nært hold av de fascinerende manetene i Ocean Invaders. Lær også om SEA LIFEs 'Breed, Rescue and Protect' bevaringsprogram. Rundt hjørnet ligger det ikoniske London Eye. Klatre ombord på et av verdens største observasjonshjul, 135 meter høyt. Gå inn i kapselen og nyt den gradvise rotasjonen mens du ser ut over Londons bybilde. Kom tett på Big Ben, Houses of Parliament og Buckingham Palace. Se kjas og mas under deg, og hvis du velger å gå om kvelden, se en vakker solnedgang over byen, eller tusenvis av lys etter mørkets frembrudd.

London: De 5 beste attraksjonene med Madame Tussauds-passet

5. London: De 5 beste attraksjonene med Madame Tussauds-passet

Se alle 5 av Londons mest ikoniske attraksjoner med denne kombinerte attraksjonsbilletten. Besøk Madame Tussauds, SEA LIFE Aquarium, London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!' og London Eye. Nyt å se dem i hvilken rekkefølge du måtte ønske med en billett som er gyldig i 90 dager. Madame Tussauds London: Inngang inkluderer tilgang til Star Wars Experience, Marvel 4D Universe og Chamber of Horrors. Kom på nært hold med favorittkjendisene dine, sportslegender og historiske ikoner, og gjenopplev tiden, hendelsene og øyeblikkene som fikk verden til å snakke om dem. SEA LIFE London Aquarium: Akvariet er hjem til 400 forskjellige arter i over 50 utstillinger. Se haier, rokker og klovnefisk, murene, løvefisk og sideveisgående krabber. Dette er det perfekte stedet å møte ansikt til ansikt med en hai og oppleve livet under vann selv! London Eye: London Eye ligger i hjertet av hovedstaden, og roterer grasiøst over Themsen overfor Houses of Parliament og Big Ben. Med sine 135 meter er London Eye verdens høyeste utkragede observasjonshjul, og tilbyr fantastisk 360-graders utsikt over hovedstaden og dens berømte landemerker. London Dungeon: London Dungeon er en unik spennende attraksjon som vil ta deg tilbake til hovedstadens farligste fortid. Se, hør, kjenn og (ahem) lukt på de kjølig morsomme karakterene fra de "dårlige gamle dager" når de kommer til liv foran deg. DreamWorks Tours: Shrek's Adventure! London: Gå inn i landet Far Far Away, hvor du finner Shrek og hans høyt elskede Dreamworks-venner. Gå ombord på den magiske Dreamworks røde London-turbussen, kjørt av det rampete eselet, hvor kaos, ulykke og endeløs moro er navnet på spillet.

London: Madame Tussauds, SEA LIFE og London Dungeon Entry

6. London: Madame Tussauds, SEA LIFE og London Dungeon Entry

Spar med denne kombinasjonsbilletten til tre av Londons mest ikoniske attraksjoner. Møt favorittkjendisene dine på Madame Tussauds, fordyp deg i den marine verden på SEA LIFE, og bli skremt på London Dungeon. Begynn på den ikoniske Madame Tussauds og ta deg opp på den røde løperen for å se alle favorittstjernene dine. Bli personlig med kjendiser på A-listen, sportslegender, politiske tungvektere og historiske ikoner, så vel som kongefamilien på den kongelige balkongen. Deretter kan du besøke en av Europas største samlinger av globalt marint liv, SEA WORLD London. Reis gjennom 14 temasoner fordelt over 3 etasjer, og oppdag tusenvis av undervannsskapninger, fra grønne skilpadder til haier. Til slutt, ta turen til London Dungeon, en unikt spennende attraksjon som vil ta deg tilbake til hovedstadens mest farefulle fortid. Se, hør og føl de grusomt morsomme karakterene fra de "dårlige gamle dagene" når de kommer til liv foran deg.

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: Kombibillett

7. SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: Kombibillett

Besøk to av Londons største attraksjoner til en god pris. Start på SEA LIFE London, en av Europas største samlinger av sjøliv, og stjerne i ditt eget morsomme eventyr i Kingdom of Far Far away på DreamWorks Shrek's Adventure. Begynn på en av Europas største samlinger av globalt marint liv, SEA LIFE London. Oppdag tusenvis av undervannsskapninger, fra grønne skilpadder til enorme haier. Utforsk Storbritannias største korallrev i det nye Coral Kingdom, og reis gjennom mangrovene sammen med de fastboende klovnefiskene, kardinalfiskene og ekte tangs. Gå gjennom regnskogeventyret og bli kjent med de skumle krypene i Amazonas-regnskogen før du kommer på nært hold av de fascinerende manetene i Ocean Invaders. Lær også om SEA LIFEs 'Breed, Rescue and Protect' bevaringsprogram. Gå deretter til Shreks eventyr og stjerne i ditt eget eventyr. Begynn reisen med å gå ombord på den magiske 4D-flybussen akkompagnert av rampete esel. Besøk Askepott i Shreks sump, støt på Puss in Boots, redd Pinocchio fra torturhjulet, og kok opp litt magi med Muffin Man. Utforsk 12 morsomme eventyr i unike eventyr-tema live-show med levende skuespillere, fengslende historiefortelling, spesialeffekter og ekstraordinære DreamWorks-animasjoner, slik at du kan se, høre, ta på, lukte og føle eventyret, alt akkompagnert av eselets frekkhet. veien.

8 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Sea Life London Aquarium

Flere reisetips for Sea Life London Aquarium

Vil du vite mer om aktiviteter i Sea Life London Aquarium? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sea Life London Aquarium

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 265 vurderinger

Jeg likte det veldig godt, bortsett fra skrikingen fra alle de små barna. Opplevelsen med haitanken under føttene skal ikke være helt i starten eller dukke opp igjen i midten. Dessverre, på grunn av antallet barn som var redde for å krysse dette stedet, kunne jeg ikke nyte det og måtte gå over det i høy hastighet.

Jeg likte alt generelt. Bussene er veldig komfortable fordi du stopper hvor du vil... det dårlige er at klokken sju slutter den... Jeg visste det ikke og vi måtte ta metroen til leiligheten... London eye er fantastisk ... vi ventet i kø, men veldig raskt og godt. og cruiset veldig kort. men også fint.

Hadde en fin dag! Alt fungerte bra.Første gang på London eye 11.30 på torsdag, hadde hytte for oss selv. Veldig stille. Tok bussen litt senere og nøt alle julelysene. Rød rute, ikke ha det travelt på slutten av dagen, trafikken står helt fast. Billett gyldig i 24 timer, dagen etter var det stille!

Alle aktivitetene var virkelig utmerket, et lite negativt poeng for turen på Themsen vi måtte vente i 40 minutter når vi gikk i land uten å ha fått noe tilbake, så gå under jorden... alle resten av aktivitetene var virkelig fantastiske.

Veldig bra, men vi hadde et problem med den store bussen etter en uplanlagt hendelse. Elvevandringen varer rundt 30 minutter og London Eye-turen tar også.