Legg til datoer

Sea Life Benalmádena

Sea Life Benalmádena: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Benalmadena Aquarium besøk

1. Benalmadena Aquarium besøk

Nyt  tilgang til alle underene på Sea Life Benalmádena, som ligger ved Middelhavet. Oppdag de mest fantastiske skapningene gjennom vinduer inn til havet, inkludert fargerike klovnefisker, magiske sjøhester og fengslende maneter. Finn ut hvordan det føles å berøre en sjøstjerne, eremittkrabbe og andre skapninger som lever i den interaktive rockpool-opplevelsen. Legg ut på en unik reise gjennom havene, med start i Middelhavsområdet. Fortsett gjennom en 180º ubåt-tunnel omgitt av haier og utrolige grønne skilpadder. Slutt i ferskvannsområdet Amazonia  fylt med fargerike tropiske arter. Ikke glem å være vitne til fôringsøkten for oter før du drar. 

Benalmádena: Sea Life Benalmádena Premium inngangsbillett

2. Benalmádena: Sea Life Benalmádena Premium inngangsbillett

Premium-billetten lar deg komme og gå så mange ganger du vil i løpet av dagen, og sikrer at du ikke går glipp av noen av de spennende spisestedene eller aktivitetene. Premium-billetten inkluderer også gullkortet med eksklusive rabatter til Puerto Marina. Så... Hendene på vannet! Finn ut hvordan det er å ta på en sjøstjerne, krabbe eller andre sjødyr. Du vil utforske utrolige marine habitater, hver og en av dem skjuler overraskende skapninger, som Lola, en veldig fin rokke, eller Yellow, den grønne skilpadden som veier mer enn 100 kg som lever blant haier i Jurassic Tunnel.

2 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Flere reisetips for Sea Life Benalmádena

Vil du vite mer om aktiviteter i Sea Life Benalmádena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sea Life Benalmádena

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 34 vurderinger

Vi elsket å besøke Benalmadena Aquarium! Virkelig veldig vakker og veldig hyggelig å besøke. Veldig pent innredet og velutstyrt. Alle de smilende og vennlige ansatte, de interaktive opplevelsene de tilbyr sine besøkende fra start til slutt er alle veldig vennlige! Jeg anbefaler på det sterkeste !! 👍🏼 5 av 5 stjerner!

Det har vært en veldig fin opplevelse, det vi likte best var den store skilpadden hahaha

fint øyeblikk spesielt der det er haier og skilpadden, men i familien er det hyggelig