Schiphol lufthavn

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Schiphol lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Schiphol lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Schiphol lufthavn

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 590 vurderinger

Vi kjøpte billettene, og de sendte oss bilagene på stedet. Bussen har en skanner der du må støtte kupongkoden, i vårt tilfelle fungerte det ikke, men det var en person som hadde tilsyn med billettene, og han fortalte oss at det var greit. Vi reiser veldig komfortabelt og raskt. Fra flyplassen til sentrum av Amsterdam er det 20-25 minutter.

QR -koden min ville ikke skanne, noe som reduserer vurderingen min (kan være fordi jeg brukte billetten på appen, kanskje en trykt kode ville ha fungert), men sjåføren fortalte meg at det var greit og ba meg sette meg ned, og var totalt sett utrolig hyggelig!

Veldig bra og enkelt og økonomisk.

Eneste problemet var at der ikke var mulig å registrere bestillingen på Schiphol.