Legg til datoer

Schiphol lufthavn

  • Andre opplevelser
  • Bykort
  • Skytteltransport
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Schiphol lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Schiphol lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Schiphol lufthavn

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 198 vurderinger

Vi kjøpte billettene, og de sendte oss bilagene på stedet. Bussen har en skanner der du må støtte kupongkoden, i vårt tilfelle fungerte det ikke, men det var en person som hadde tilsyn med billettene, og han fortalte oss at det var greit. Vi reiser veldig komfortabelt og raskt. Fra flyplassen til sentrum av Amsterdam er det 20-25 minutter.

Jeg snublet faktisk over dette alternativet med buss ved et uhell - men å ha hotellet vårt i museumsdistriktet, det var perfekt! Kom akkurat ut på Van Gogh (Rijksmuseum) og hotellet vårt var to kvartaler unna. Du kan fortsatt kjøre hele dagen med billetten - så hvis du vil (tilbake) til flyplassen igjen, er det heller ikke noe problem.

QR -koden min ville ikke skanne, noe som reduserer vurderingen min (kan være fordi jeg brukte billetten på appen, kanskje en trykt kode ville ha fungert), men sjåføren fortalte meg at det var greit og ba meg sette meg ned, og var totalt sett utrolig hyggelig!

Eas a bit difficult to find busstop at airport as it was further away than the others. Also the QR code didn’t scan on the bus. Anyway, it was a manual ticket control on the bus mid way during the trip and the ticket passed, so no fee which was very good.

Veldig bra og enkelt og økonomisk.

Eneste problemet var at der ikke var mulig å registrere bestillingen på Schiphol.