Legg til datoer

Scavi di San Lorenzo Maggiore

Flere reisetips for Scavi di San Lorenzo Maggiore

Vil du vite mer om aktiviteter i Scavi di San Lorenzo Maggiore? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Scavi di San Lorenzo Maggiore

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 746 vurderinger

Besøket i byen Napoli var uttømmende og komplett. Giulia, guiden vår, var veldig snill og ekstremt tilgjengelig i forklaringene, og etterlot oss et vell av nysgjerrigheter om byen og dens kultur, fakta ukjent for oss til nå. Kaffen ble vennlig tilbudt av byrået i den berømte Bar Nilo (veldig bra, det er virkelig verdt det!) Å oppdage årsaken til sin berømmelse. Stopp ved kapellet i San Severo og katedralen for å avslutte er fantastisk.

Interessant tur full av informasjon. Lett å finne møtepunkt. Guiden, en ung, men veldig forberedt og lidenskapelig gutt, ga oss mye informasjon og nysgjerrighet selv i ventetiden på besøket til den tilslørte Kristus, da de dessverre ikke var spesielt overfylt 1. november. mulighet til omvisning for å gjøre prioritert tilgang.

For de som meg som besøker Napoli for første gang vil jeg gjerne gi noen råd: ta den guidede turen Cristo Velato og spaccanapoli umiddelbart. Dette vil tillate deg å se byen litt og motta viktige råd om hvordan du kan flytte og til og med mer Det er viktig å besøke Veiled Christ og hopper over kilometerkøer