Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sardinia

Fra Sardinia: Heldagstur med båt til Maddalenaøyene

1. Fra Sardinia: Heldagstur med båt til Maddalenaøyene

Start turen ved Palau eller La Maddalena havn, hvor mannskapet møter deg og sørger for at du blir komfortabel om bord. Velg fra en rekke drikkevarer og mat tilgjengelig for kjøp, mens du nyter havbrisen. Ta en svømmetur under det første stoppet på øya Santa Maria, kjent for sitt turkisblå vann. Stopp ved Budelli for å ligge på sanden eller svømme i de naturlige bassengene i Spiaggia del Cavaliere, beskyttet mot strømmer og perfekt for en avslappende svømmetur. Når du er tilbake til båten, kan du beundre Spiaggia Rosa og dens unike rosa sand. Besøk Spargi for å oppdage hvite sandstrender, steinete kyster og turkise vann. Dra på snorkling i rolige farvann eller slapp av på stranden i Cala Granara. Underveis kan du se øya Santo Stefano, Caprera og Bear Rock of Palau fra båten. Lytt til en flerspråklig forklaring fra din ekspertguide om skjærgårdens historie. Hvis du drar fra Palau, få 1 time ledig tid til å handle suvenirer eller Vermentino-vin i tradisjonelle sardinske butikker. Ta en spasertur rundt i den sjarmerende byen. Beundre havnen i Cala Gavetta og den pittoreske kirken Santa Maria Maddalena før du blir satt av ved Palau. Hvis reisen startet ved La Maddalena, avsluttes turen her.

Maddalena Archipelago: Øyhopping seiltur og lunsj

2. Maddalena Archipelago: Øyhopping seiltur og lunsj

Utforsk Maddalena-skjærgården på en seilbåttur, og nyt en medfølgende lunsj og drikke. Stopp ved øyene Spargi, Budelli og Santa Maria, og nyt stopp for svømming og snorkling på denne seilturen på dagtid. Nyt en reise i en komfortabel yacht som går fra Marina Cala Camiciotto. Forlat marinaen og slapp av mens båten seiler i over en time til Isola Spargi, Isola Budelli og Isola Santa Maria. Beundre en vakker og unik utsikt over kystlinjen under turen til øyene, før du slipper anker i Cala Santa Maria, kjent for sin hvite sand og turkise vann. Ta deretter en aperitiff med snacks, øl og kalde ferske drikker. Nyt lunsj om bord og prøv pasta, bruschetta, brød og lokale pølser og oster med et glass vin. Fortsett deretter for å besøke Spiaggia Rosa på Isola Budelli og stopp i to timer, hvor du vil reise med jolle til Isola Budeli og gå på Spiaggia Rosa. Ta deg tid til å nyte en deilig lunsj med vin, øl og kalde ferske drinker. Seil til Cala Granara, Isola Spargi, og ta deg litt fritid til å svømme fra dekk, snorkle og oppleve Stand Up Paddle Board. Gå tilbake til Cala Camicotto på slutten av turen.

Fra Cala Gonone: Gulf of Orosei Cruise til Cala Goloritzè

3. Fra Cala Gonone: Gulf of Orosei Cruise til Cala Goloritzè

Hver dag kan du reise fra havnen kl. 9.00 10.00 11.00 og 12.00 for en vakker utflukt i Orosei-bukten, i løpet av dagen er det tre stopp på stranden inkludert et stopp ved den meget berømte Cala Luna strand. Når du forlater Cala Luna vil du seile til Cala Mariolu som anses som perlen i bukten, hvor gjestene våre vil stoppe i ca. 2 timer. På veien vil du bli tilbudt en kald drink inkludert i prisen for å oppmuntre oppholdet om bord. Neste stopp vil være på stranden i Cala dei Sisine, vi vil da nå den beskyttede naturparken Cala Goloritzè som kun kan nås over land, og du kan ta et vakkert suvenirbilde foran den naturlige buen. Mellom stoppene kan du beundre hele det pittoreske landskapet, vi stopper også for bilder ved Venus-dammene og nærmer oss skarvens hule. Du drar fra den siste stranden ca kl. 17.30, og returnerer til havn ca. kl. 18.00. N.B. Jo senere du drar, jo færre timer vil du bruke på den første stranden du går til. Følgelig vil det ikke være 8,5 timer, men 7,5, 6,5 eller 5,5 timer. 9.00 avgang, 8,5 timer 10.00 avgang, 7,5 timer 11.00 avgang, 6,5 timer 12.00 avgang, 5,5 timer punktlighet kreves, ingen refusjon ved forsinkelse.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago Day Tour med båt

4. Fra Palau: La Maddalena Archipelago Day Tour med båt

Reisen vår starter fra havnen i Palau kl. 10.30 (historien forteller at admiral Nelson også la til kai der og bodde her fra 1. november 1803 til 11. januar 1805) Første stopp: dette vil finne sted på stranden i Cala Corsara på øya Spargi som ligger vest for øygruppen La Maddalena, denne øya er slående for sin avrundede form som tilbyr en vill og uforurenset natur for øyet, på kyststanden ut granittklipper skulpturert av vinden, er øya Spargi det ideelle stedet for sportselskere, faktisk er snorkling veldig utbredt, men det presenterer også det ideelle panoramaet for å somle og nyte naturens skjønnhet. når du er tilbake på båten etter å ha badet, slappet av eller gått på den utrolige øya Spargi, vil det være et stopp for lunsj, kapteinen vil velge det mest passende stedet (i umiddelbar nærhet) hvor du kan spise og nyte hvert sekund av erfaring. Lunsj er ikke inkludert i billettprisen. Andre stopp: Det fjerde stoppet er planlagt på øya Santa Maria. Turen kan ikke ignorere dette stadiet: lysets renhet, det krystallklare havet og de hvite strendene vil erobre deg. Den homonyme stranden, hvis navn stammer fra benediktinerklosteret bygget på den lille øya, tar imot reisende på jakt etter avslapning og distraksjoner. Tredje stopp: Turen fortsetter med et stopp ved Natural Pools. En dukkert i de naturlige bassengene i La Maddalena nasjonalpark gjenoppretter kropp og sjel og gir næring til energireservene. Disse naturlige bassengene finnes på øya Budelli og er virkelig kjent og kjent over hele verden. Etter det vil vi ha et panoramabesøk til den berømte Rosa-stranden, et av de viktigste og mest kjente symbolene på La Maddalena-skjærgården, stengt for alle siden 1998 for å beskytte og gi tid til økosystemet som lar deg gi dette fantastiske farge til sanden, for å gjenskape deg selv. det er derfor forbudt å tråkke på stranden eller å bade innenfor området avgrenset av bøyene. Fjerde stopp: Vi forlater Piscine Naturali og seiler mot La Maddalena. Vi vil endelig lande i det karakteristiske historiske sentrum av Cala Gavetta, en bosetning valgt av de første innbyggerne, de korsikanske hyrdene, da den er mer skjermet fra den berømte rådende Maddalenske vinden, "mistralen eller mistralen". Dette stoppet er ideelt for å nyte underverkene på den gamle øya, full av historie og fantastisk utsikt. Når vi forlater øya La Maddalena, vil vi gjenoppta navigasjonen for retur til havnen i Palau, men ikke uten å vise deg den vakreste steinen i Gallura, symbol på Palau og et nasjonalt monument: Bjørneklippen. Ankomsten til havnen i Palau er beregnet mellom 17:30/18:00.

Golfo Aranci: Båttur for miljøvennlig delfinsafari

5. Golfo Aranci: Båttur for miljøvennlig delfinsafari

Øk sjansene dine for å se delfiner med en sightseeingtur fra Golfo Aranci til Figarolo-øya. Dra dit hvor disse majestetiske og lekne skapningene er mest aktive og hør om disse pattedyrene fra guiden din. Hold deg hydrert med gratis brus. Møt guiden din i aktivitetsleverandørens butikk og hopp ombord på den komfortable dyrekretsen. Sett deg inn i den komfortable båten og begi deg ut på delfinsafari med en leverandør som fokuserer på bærekraftig praksis og delfinenes velvære. Skjær gjennom vannet på vei til Figarolo-øya, hvor en belg av nesedelfiner har frekventert disse vannet i over ti år. Ta turen til en oppdrettsanlegg nær øya hvor store mengder havabbor og brasmer oppdrettes og delfiner trekkes til nærværet av disse fiskene. Lytt mens guiden din forteller deg fascinerende fakta om delfinegenskaper og -vaner. Få informasjon om økologi og delfiner og hva mennesker kan gjøre for å hjelpe våre flipperte venner. Gå tilbake til startpunktet på slutten av turen.

Sardinia: Dagstur med båt til Maddalenaøyene

6. Sardinia: Dagstur med båt til Maddalenaøyene

Nyt en uforglemmelig 7-timers båttur til øyene i La Maddalena-skjærgården. Du besøker alle de vakreste øyene: Spargi, Budelli, Santa Maria og La Maddalena i en unik og uformell setting. En restaurantbar med typiske sardinske produkter er også tilgjengelig om bord. Vi garanterer nye båter med stor plass og høyeste standard for sikkerhet og komfort. Det høyt kvalifiserte mannskapet er alltid vennlig og tilgjengelig dersom du trenger det, for at du skal få en fin opplevelse. Om bord finner du også en flerspråklig lokal guide (italiensk, engelsk og fransk). Båten er utstyrt med de internasjonale kvalitetssertifiseringene ISO 9001 og miljø ISO 14001. Daglige avganger fra både havnen i Palau og La Maddalena. Oppdag det historiske sentrum av La Maddalena med kirken Santa Maria Maddalena og kirken «Caruggi» , de karakteristiske gatene på øya. Bruk Elena Tour-kortet for dine kjøp i de tradisjonelle butikkene på øya. Stopp på de myke, hvite sandstrendene i Cala Corsara på øya Spargi for en svømmetur i det krystallklare vannet. Etter å ha gått langs østkysten av Spargi, kan du beundre øya Budelli med den rosa stranden, og bade i de naturlige bassengene fra båten og på stranden på øya Santa Maria. Deretter går turen videre til Punta Sardegna og Porto Rafael med sitt lille torg, før båten returnerer til havnene i Palau og La Maddalena kl. 17:30.  

Porto Flavia: Omvisning i gruvelandskap med inngangsbillett

7. Porto Flavia: Omvisning i gruvelandskap med inngangsbillett

Legg ut på en fantastisk opplevelse med denne billetten og omvisningen til Porto Flavia. Nyt praktfull utsikt over det dypblå Masua-havet og de omkringliggende havstablene i Pan di Zucchero mens du avdekker hemmelighetene til denne havnen som henger mellom himmel og jord. Møt guiden din og begynn en reise tilbake i tid på dette genuine ingeniørmesterverket som forbedret gruvearbeidernes liv og reduserte transporttider og kostnader for mineraler. For å forstå omfanget av revolusjonen denne havnen representerer, hør hvordan mineraler en gang ble lastet for hånd på små seilskip (bilancelle) og brakt til Carloforte havn, hvorfra store fartøyer distribuerte dem over hele verden, men da Porto Flavia ble åpnet i 1924, endret alt seg. Lær hvordan mineraler ble transportert av en smalsporet jernbane bygget inne i sjøstablene og deretter lastet fra bussene inn i store moo tonn siloer (et system av transportbånd, bygget i en tunnel under siloene) og fraktet mineralene direkte inn i lasterommene til skip fortøyd under klippene.

Fra Palau: La Maddalena Archipelago Catamaran Tour

8. Fra Palau: La Maddalena Archipelago Catamaran Tour

Den beste måten å kjenne den sanne essensen av et nytt sted på er å opptre som en lokal. Og det er derfor vi har designet vår katamaranutflukt, slik at du skal føle deg som hovedpersonen og en integrert del av den. Avgang kl. 9.30 direkte fra Palau. Vi skal deretter seile til skjærgården La Maddalena. Kapteinen vår vil involvere deg under navigasjonen og underholde deg med litt informasjon og nysgjerrighet, mens de som vil kan prøve spenningen ved å sitte ved roret i noen minutter. Reiseruten vår inkluderer flere stopp i løpet av dagen og er fokusert på avslapning og natur. Vi vil ha mer enn 7 øyer å velge mellom som: Razzoli, Budelli, Santa Maria, Spargi, Caprera og Santo Stefano. Kapteinen vår vil velge de vakreste vikene basert på vind- og sjøtrafikk. Du vil ha muligheten til å svømme i det krystallklare vannet i dette paradiset, snorkle og sole deg. I løpet av dagen vil du få servert en aperitiff basert på sardinske produkter, sjøpasta eller land, avhengig av ingrediensene vi finner friske om morgenen, snacks og frukt. du vil ha vann hele dagen og ubegrenset med brus. Aperitiffen vil bli ledsaget av et glass prosecco og under lunsjen får du servert hvitvin. For å konkludere vil du smake på Mirto, den typiske sardinske likøren. Kort sagt, du trenger bare å ta med et badehåndkle, en lue og solkrem. Vi tar oss av alt annet. Returen er planlagt til 16.30/17, og vi tar deg tilbake til Palau.

Cala Gonone: Gulf of Orosei Jolleutflukt med skipper

9. Cala Gonone: Gulf of Orosei Jolleutflukt med skipper

Hver dag drar vi fra havnen i Cala Gonone kl. 9.00 eller 10.30 for en vakker jolleutflukt i Orosei-bukten.(12 personer på båten). Vårt råd er å velge den tidligste avgangen for å minimere tidspunktet for ombordstigning og forlate havnen, som er mindre opptatt kl. 9.00. Kapteinene, erfarne guider som vil gi deg en detaljert og interessant forklaring under seilingen, tar deg til de vakreste og mest pittoreske strendene (du vil se dem alle): Cala Luna, Cala Sisine, Cala Biriola, Le Piscine di Venere, Cala Mariolu og Cala Goloritzè. (Under strandstoppene vil det ikke være mulig å oppholde seg om bord på grunn av organisatoriske behov til kapteinen). Når de forlater havnen, vil våre kapteiner gjennomføre en kystnavigasjon slik at du kan beundre underverkene på kyststrekningen fra Cala Gonone til Cala Goloritzè på nært hold. Under navigasjonen vil jollene våre kunne komme nær mange av de fantastiske grottene og vikene langs kysten, som Grotta dei Cormorani, Grotta Azzurra, katedralen og turkis; i noen vil du også kunne svømme inne. Dette vil bli etterfulgt av et stopp ved Cala Biriola, en herlig liten strand med en rosa farge og smaragdfarget vann, og en rolig svømmetur for anker i det himmelske, krystallklare vannet i Piscine di Venere, og fortsetter deretter til det fantastiske Cala Goloritzè hvor du vil ta et nytt stopp for en svømmetur veldig nær den naturlige buen ved siden av stranden. Tilbake om bord vil kapteinen sette kursen mot Cala Mariolu hvor du vil gjøre dagens lengste stopp slik at du kan spise, hvile og bade i omtrent 2 1/2 time (eller mer, spesielt med avgang kl. 09.00) . Under lunsjen kan du bruke paraplyene (hver 2 personer) som du kan be kapteinen om før du går i land. På ettermiddagen vil du gjenoppta seilingen for å nå vakre Cala Luna, som er enda hyggeligere på ettermiddagen siden det er veldig folksomt frem til kl. Her kan gjestene stoppe i 2 timer for en forfriskende svømmetur. Retur til havn for denne typen jolleutflukt er planlagt til kl. 17.30. N.B. hvis du starter kl. 9.00 vil du foreta 8,5 timers ekskursjon. Starter du kl 10.30 vil du tjene 7 timer.

Palau: La Maddalena Archipelago Comfort Båttur med stopp

10. Palau: La Maddalena Archipelago Comfort Båttur med stopp

En båttur til skjærgården La Maddalena: en autentisk opplevelse av kontakt med skjønnheten i havet og naturen. Velg vårt komfortable og aldri overfylte skip. Leter du etter den beste måten å bli kjent med øyene La Maddalena, Spargi, Budelli, Santo Stefano og Caprera (panoramanavigasjon) og kysten i all sin prakt? Bestill en avslappende utflukt som kan tilfredsstille ønsket om å se med egne øyne hvor mye det sardiske havet skinner på de mest uberørte og kjente stedene på øya. Naturen vil følge deg på en uforglemmelig båtutflukt, en båttur full av stopp på øyene i La Maddalena-skjærgården. Reiseruten er komplett og full av magiske øyeblikk, underverker å se og udødeliggjøre. Du kan dykke ned i de mest stemningsfulle farvannene i verden. Vår båtutflukt til La Maddalena går fra Palau. Herfra setter vi seil til øya Spargi, øya Budelli, øya Santa Maria og til slutt La Maddalena. La Maddalena-turen beveger seg mellom de forskjellige øyene. I løpet av turen er det mange stopp: betydningsfulle, uforglemmelige steder, valgt for sin sjeldne skjønnhet og for viktigheten de har på et naturalistisk og historisk nivå. Turen seiler og nyter panoramautsikten over de andre mindre øyene i skjærgården. Når himmelen er klar kan du også se Korsika, horisonten er betagende blå og den ser ut til å berøre det konkrete bildet av et jordisk paradis. Det er vanskelig å beskrive, umulig å glemme. Vi har reservert forskjellige spesielle stopp for deg, for å feire så mye vakkert med svømming på de beste stedene. *Utflukten Første STOPP - øya Spargi med det fantastiske innløpet til Cala Corsara, vil du beundre de berømte steinene til Head of the Witch, Bulldog Dog og Italia i miniatyr. Andre STOPP - Naturlige bassenger-øya Budelli. Vi kommer til havnen i Madonna, de berømte naturlige bassengene kjent for fargen, slummen og gjennomsiktigheten til vannet: du vil dykke fra båten foran kysten. Tredje STOPP - Island of Santa Maria til glede for unge mennesker og barn, vil du gjøre et langt stopp for å besøke omonimus-stranden Cala Santa Maria. Når du ser opp, vil du kunne beundre skjønnheten i bukten. Fjerde STOPP - Maddalena historiske sentrum Båten vår er veldig stor, men vi frakter bare 80 passasjerer, langt færre passasjerer av 250 av maksimal kapasitet for å gjøre turen din unik og med den høyeste komforten om bord, hos oss vil du også besøke denne delen av skjærgården, veldig suggestivt , kommer vi snart til sentrum av La Maddalena. Du kan gå ned en tur, nyte en utmerket iskrem og fritt nyte byen ved å shoppe gjennom gatene i det historiske sentrum og smugene, de typiske smugene i La Maddalena. *Reiseruten kan endres uten varsel og i henhold til direktivene fra La Maddalena nasjonalparkmyndighet eller kystvakten. Strendene er overfylte i høysesongen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sardinia
Med fantastiske landskap, historiske steder og sandstrender har denne italienske øya noe for enhver smak.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Sardinia

Alle aktiviteter

426 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 27

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Sardinia

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Sardinia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Sardinia?

Flere reisetips for Sardinia

Vil du vite mer om aktiviteter i Sardinia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sardinia

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 8 031 vurderinger

Cruiset til Maddalena Archipelago var en utrolig opplevelse. Alt var perfekt: storslått landskap, turkist vann, et flott og omsorgsfullt team. Alt er gjort for å gjøre utflukten vår til et unikt øyeblikk. En stor takk til vår fantastiske guide Claudia, som snakker 4 språk! I tilfelle du ikke har planlagt en piknik, er måltider tilgjengelig om bord på båten for kun 7 euro. Hvis du kommer til denne regionen på Sardinia, oppfordrer jeg deg mer enn sterkt til å velge dette cruiset for en av dagene dine! Du kan bare være fornøyd.

Veldig fin utflukt å gjøre som et par, himmelske strender. Vi får tid til å nyte strendene på de forskjellige øyene fullt ut. Guiden oversetter til flere språk, inkludert fransk, noe som er et pluss. Meget vennlig personale om bord, toaletter desinfiseres regelmessig og drinker ikke for dyrt. Tips: ta piknik slik at du ikke kaster bort tid på å bestille/spise på båten. Jeg anbefaler !

Hyggelig mannskap. Godt organisert med faste sitteplasser, bad i sjøen fra båten, matservering o.l. Mat og drikke fikk kjøpt ombord med hyggelige priser. Fikk sett flere nydelige steder. Strand Cavaliere (Budelli-stoppet) var et virkelig høydepunkt. Vi var veldig fornøyd med turen. Tusen takk til mannskapet.

Det har vært en utrolig opplevelse, guiden har forklart alt godt på fire språk, veldig gode strender, landskap, velstelte øyer, den komfortable båten, det var alt å kjøpe der, drikke, mat. Jeg anbefaler det på det sterkeste fordi det har vært en utrolig dag.

Virkelig fin tur, absolutt å gjøre! Det er verdt hver € brukt etter min mening ... gutta ombord veldig hyggelig, veldig fin katamaran, og topp aperitiff og lunsj! Startet i dårlig vær, ble det en fantastisk dag! Jeg anbefaler det på det sterkeste!