Våre mest anbefalte ting å gjøre i São Pedro

São Vicente: Snorkel med havskilpadder-eventyr

1. São Vicente: Snorkel med havskilpadder-eventyr

Kom tett på havskilpadder i São Pedro, hjem til en overflod av havskilpadder. Flott for nybegynnere, dette er det perfekte eventyret for hele familien. Start turen med henting fra overnattingsstedet ditt og ta turen til São Pedro. Ved ankomst vil guiden din dele ut snorkelutstyret, gi deg en rask sikkerhetsbriefing og lære deg hvordan du snorkler. Deretter kan du ta en kort båttur og reise til en utpekt bukt for å beundre havskilpadder i deres naturlige miljø. Her kan du bruke omtrent 1 time på svømming og snorkling. Kom tett på disse spektakulære skapningene med garantert observasjoner og nyt et eventyr du sent vil glemme, svøm med en av planetens eldste levende arter. Til slutt, bli satt av tilbake til overnattingsstedet ditt hvor din minneverdige opplevelse avsluttes.

Fra Mindelo: São Vicentes fortryllende havskilpaddesnorkling

2. Fra Mindelo: São Vicentes fortryllende havskilpaddesnorkling

Feir et spennende og eksklusivt møte med havskilpadder i São Pedro, omhyggelig skreddersydd for glede for reisende. Reisen din starter med spenningen ved en pickup, enten det er ved havnen i Mindelo eller overnattingsstedet ditt i Mindelo, og legger grunnlaget for en dag etset i minnet ditt. Når du går inn i São Pedro, ønsker din erfarne guide deg hjertelig velkommen, utstyrer deg med førsteklasses snorkelutstyr, deler viktig sikkerhetsinnsikt og formidler snorkelekspertise. Deretter legger du ut på en kort båtreise til et skjult, uberørt fristed hvor havskilpadder holder hoff. Å dykke ned i det asurblå dypet avslører en surrealistisk verden som utspiller seg foran øynene dine. Gli i harmoni med disse fantastiske skapningene i deres naturlige habitat, og delta i en hjertebankende, timelang vannballett. Med garantert skilpaddeobservasjoner tennes sansene dine med den dype forbindelsen til en av jordens eldste beboere. Mens hjertet ditt fylles med undring og pulsen stabiliserer seg, avsluttes din ekstraordinære reise med en retur til enten havnen i Mindelo eller overnattingsstedet ditt i Mindelo. Dette kjære minnet overgår tid og sted, et vitnesbyrd om skjønnheten til São Pedro som du bærer med deg.

São Vicente: Snorkling med skilpadder Fantastisk opplevelse

3. São Vicente: Snorkling med skilpadder Fantastisk opplevelse

Kapp Verde-øyene er vertskap for det nest største fellesskapet av Loggerhead-skilpadder i verden, men i denne ekspedisjonen vil du få muligheten til å svømme med grønne skilpadder, som det er en opplevelse som vil bli husket for livet. Dette er mulig takket være en gruppe lokale fiskere som har begynt å mate dem i det siste i flere måneder; skape et forhold mellom dem og mennesker som med suksess forbedret deres befolkning med beskyttelse og mat levert hovedsakelig fra det lokale fiskersamfunnet São Pedro. Hele denne turen vil ta rundt 3 timer, vi henter deg fra hotellet/boligen ditt, og drar ut til São Pedros landsby hvor instruktøren vil vente med alt snorkleutstyret klart for deg. Siden sikkerhet alltid er prioritert, vil en orientering med alle instruksjoner bli gitt før vi hopper på fiskernes båt for eventyret. Om noen minutter er skilpaddestedet nådd, og det er endelig på tide å hoppe i vannet for å leke med denne praktfulle skapningen i hans naturlige habitat. Noen steder i verden er fiskerne skurkene, men her gjorde de en fantastisk jobb med å skape denne ekstraordinære opplevelsen mellom skilpadder og mennesker. Er ikke det fantastisk?!

Dagstur Mindelo-tur og høydepunktene i S. Vicente

4. Dagstur Mindelo-tur og høydepunktene i S. Vicente

Nyt hvert sekund og ha det gøy i denne uforglemmelige opplevelsen på denne praktfulle øya. Vi møter deg ved utgangsporten til havnen i Mindelo og drar for et guidet besøk i sentrum, her vil du besøke det viktigste grønnsaksmarkedet og det kulturelle senteret for kunst, og gå gjennom hovedtorget på Mindelo. Etter å ha besøkt Mindelo vil vi kjøre til det høyeste punktet på øya for å nyte et minneverdig panorama på toppen av naturparken Monte Verde. Nyt det vulkanske landskapet og lær om den vokaniske opprinnelsen til Sao Vicente. Deretter kjører vi til Salamança-stranden og går barfot på den fredelige hvite sandstranden nord på øya. Deretter drar vi til Baia das Gatas, som er en fiskerlandsby som har en av de mest besøkte stranden på øya. La oss gå litt her i de omkringliggende områdene og bli bedre kjent med denne landsbyen med guiden din. På slutten drar vi tilbake til Mindelo.

São Vicente: Svømme- og snorkletur med havskilpadder

5. São Vicente: Svømme- og snorkletur med havskilpadder

Å snorkle med havskilpadder i havet er virkelig en magisk opplevelse. Bruk denne sjeldne anledningen til å utforske det klare vannet sammen med disse historiske sjødyrene. Sao Vicente er den eneste øya på Kapp Verde hvor du kan svømme og snorkle med skilpadder i deres naturlige habitat. Med en lokal fiskerbåt og vår reiseleder forlater du Sao Pedro-stranden. Etter en kort båttur vil du se skilpaddene nærme seg. Bruk et minutt på å beundre dem, ta på deg finnene og vernebriller og hopp i det klare havvannet. Dette er din sjanse til å nærme deg skilpaddene mens du snorkler rundt dem!

Transfer Flyplass - Hotell - Flyplass

6. Transfer Flyplass - Hotell - Flyplass

Unngå bryet med å navigere i et utenlandsk offentlig transportsystem eller de høye utgiftene til en taxi og nyt en ren, trygg og pålitelig transport med en profesjonell sjåfør som tar deg trygt til destinasjonen på øya. Spar tid på å vente på taxikøen på flyplassen og nyt en veldig hyggelig assistanse direkte ved ankomst til flyplassen, jeg vil vente på deg ved første linje av utgangsporten på flyplassen med en plate med navnet ditt skrevet på , vil jeg hjelpe deg med all bagasjen din og deretter guide deg trygt til reisemålet ditt. Det spiller ingen rolle når, vi er alltid klare til å hente deg i henhold til flyplanen din. Bestill transport nå, så har vi nå et møte på flyplassen.

Privat snorkelopplevelse med havskilpadde for kryssere

7. Privat snorkelopplevelse med havskilpadde for kryssere

Legg ut på et eksklusivt møte med havskilpadder i São Pedro, omtenksomt skreddersydd for cruiseskippassasjerer. Reisen din begynner med en praktisk henting direkte ved havnen i Mindelo, noe som sikrer en problemfri start på eventyret du vil verdsette for alltid. Når du går inn i São Pedro, vil du bli møtt av din ekspertguide som vil utstyre deg med snorkelutstyr av høy kvalitet, en kort sikkerhetsorientering og ekspert snorklingveiledning. Deretter kan du legge ut på en kort båtreise til et hemmelig, uberørt sted hvor havskilpadder regjerer. Mens du dykker ned i det asurblå dypet, utfolder du seg en surrealistisk verden foran øynene dine. Gli sammen med disse praktfulle skapningene i deres naturlige habitat for en hjertebankende vannballett. Med garantert observasjoner vil sansene dine bli elektrifisert av denne ekstraordinære forbindelsen med en av jordens eldste beboere. Mens pulsen din gradvis stabiliserer seg og hjertet ditt fylles av undergrunnen i dypet, avsluttes ditt bemerkelsesverdige eventyr med en retur til Mindelo havn. Dette minnet vil for alltid være etset i hjertet ditt når du tar farvel med São Pedro, og tar med deg en opplevelse som overskrider tid og sted.

Scooterutleie, Mindelo, São Vicente

8. Scooterutleie, Mindelo, São Vicente

En fantastisk dag! Plukk opp scooteren din tidlig om morgenen for å begynne dagen rundt de livlige bymarkedsplassene, museene og kafeene, og ta en reise utenfor Mindelo til øyenes høydepunkter: Monte Verde, Salamansa, Baia das Gatas, den fantastiske kystveien i Norte Baia / Praia Grande, Calhau, São Pedro! En flott måte å utforske øya på.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
São Pedro

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt São Pedro

Utforsk alle

Flere reisetips for São Pedro

Vil du vite mer om aktiviteter i São Pedro? Trykk her for full oversikt