Legg til datoer

Santiago de CompostelaSightseeing Vandreturer

Våre mest anbefalte Santiago de Compostela Sightseeing Vandreturer

Katedralen i Santiago de Compostela: tur og portikoalternativ

1. Katedralen i Santiago de Compostela: tur og portikoalternativ

Opplev en reise inn i fortiden for å oppdage historien til apostelen Santiago og bli kjent med katedralmuseet og katedralen i all sin prakt med denne turen, velg det alternativet som passer best for din smak: kun guidet tur museum og katedral eller alternativet som inkluderer Portico of Glory. Bli kjent med hvert hjørne av vår vakre katedral, oppdag dens romanske arkitektur, lær om konstruksjonen gjennom århundrene og beundre Relikviekapellet, Royal Pantheon, Kapittelbiblioteket og den berømte Botafumeiro. Nyt det som en lokal med vår offisielle reiseguide.

Fra Santiago: Finisterre, Muxia & Costa da Morte Excursion

2. Fra Santiago: Finisterre, Muxia & Costa da Morte Excursion

Etter å ha blitt hentet fra hotellet ditt i Santiago de Compostela, kan du begynne reisen langs den galisiske kysten. Ditt første stopp vil være ved en tradisjonell galisisk landsby. Her kan du ta turen til toppen av en romersk bro hvor du kan beundre den fantastiske utsikten over elven. Deretter går du til Muxia fyrtårn, hvor du kan besøke den berømte helligdommen og ta turen til toppen av fyret for en unik kystopplevelse. Fortsett turen med et besøk til regionens viktigste fyrtårn, Finisterre. Fra toppen av dette pittoreske fyrtårnet kan du beundre panoramautsikten over det som av romerne ble ansett for å være jordens ende. Pause til lunsj i byen Finisterre før du drar til Ezaro-fossen, den eneste fossen som kommer direkte ut i havet. Senere drar du til Carnota, hvor du kan se den største horréoen, et gammelt kornmagasin hengt opp i søyler, som eksisterer. Til slutt drar du til landsbyen Muros, en tradisjonell kystlandsby. Nyt litt fritid for en kaffe eller rusle rundt på hovedtorget før du drar tilbake til Santiago.

Fra Porto: Heldagstur til Santiago de Compostela

3. Fra Porto: Heldagstur til Santiago de Compostela

Oppdag 2 sjarmerende Sør-Europeiske byer, på denne heldags sightseeingturen fra Porto. Kryss grensen til Spania for å utforske pilegrimsbyen Santiago de Compostela i Galicia, og stopp for å se Valença do Minho på vei tilbake til Porto.  Sett deg i en komfortabel minibuss eller buss og begi deg ut på en reise til et av de viktigste pilegrimsmålene i verden, Santiago de Compostela. Se pilegrimsveien til Santiago de Compostela og besøk en praktfull katedral fra 1000-tallet. Beundre arkitekturen som opprinnelig ble bygget i en romansk stil, i dag er katedralen en blanding av harmoniske påvirkninger. Du har muligheten til å være med på en gudstjeneste, og får tid på egen hånd til en spasertur i sentrum av Santiago, som er et UNESCO verdensarvsted. Deretter returnerer du til Porto. Underveis stopper du i Valença do Minho, en historisk landsby nord i Portugal, som ligger på grensen mellom Portugal og Spania. Valença var en viktig by i middelalderen og en del av pilegrimsveien til Santiago de Compostela.  Se hvordan byen domineres av en festning med to tårn og en dobbel mur, før du reiser tilbake til møtestedet i Porto. 

Santiago de Compostela: Finisterre, Muxia og Costa da Morte

4. Santiago de Compostela: Finisterre, Muxia og Costa da Morte

Begynn omvisningen med et besøk til Ponte Maceira. Det er en sjarmerende liten by, som er et obligatorisk stopp for pilegrimer som er på sin reise mot «verdens ende». Beundre 1300-talls broen over Tambre-elven og se de pittoreske middelaldermøllene. Reis langs den vakre kysten av Muros e Noia-elvemunningen til den historiske byen Muros. Stopp her for et kort besøk for å beundre omgivelsene dine. Deretter drar du mot havet og nyter en av de vakreste utsiktene over kysten av Carnota. Kjør forbi de vakre kystlandmerkene Lira, Carnota Beach, Boca do Río, Mount Pindo og Cape Fisterra. Deretter kommer du til Ézaro, hvor elven Xallas forvandles til Ézaro-fossen og stuper ned i havet. Dette er sannsynligvis den mest kjente fossen i Galicia og helt unik i Europa. Fortsett til Cape Fisterra (Finisterre), som man en gang trodde var det vestligste punktet i Europa. Ved fyrtårnet finner du kilometer null til pilgrimsvandreruten Camino de Santiago. Her kan du spise lunsj, og har litt tid på egen hånd til å utforske byen og fiskehavnen. Gjenoppta oppdagelsesferden din og dra til Muxia. Her ser du en vakker helligdom ved bredden av Atlanterhavet og med 3 steiner ansett som hellige av galisierne.

Omvisning av Santiago de Compostela-katedralen & dens museum

5. Omvisning av Santiago de Compostela-katedralen & dens museum

Utforsk historien til Santiago de Compostela på en guidet tur til katedralen og dens museum. Et av de 3 viktigste sentrene for katolske pilegrimer i den kristne verden. Santiago de Compostela-katedralen har historisk sett vært et pilegrimssted på «St. Jakobs vei» (Camino de Santiago) siden tidlig middelalder. Gå inn i det praktfulle monumentet for å oppdage hvorfor, mens guiden din tar deg med for å se graven til Saint James og mye mer. Se på det strålende hovedalteret og de intrikate kapellene rundt det, og lær om ritualene og tradisjonene. Hør om den historiske og arkitektoniske betydningen av katedralen, og fremme kunnskapen din i museet hvor du kan oppdage skatten til katedralen, biblioteket og alle de viktige kunstverkene.

Rias Baixas: Båttur med vin, sjømat og vingårdsbesøk

6. Rias Baixas: Båttur med vin, sjømat og vingårdsbesøk

Stopp ved O Grove Town, den perfekte landsbyen for å tilbringe tid i ro og oppleve følelsene av det ekte og ekte Galicia. Nyt den landlige atmosfæren borte fra turisme og ta en hyggelig pause og et galisisk måltid. Ta en spasertur gjennom vingårdene til den meget prestisjetunge Albariño. Har muligheten til å lære om produksjonen av denne utmerkede vinen, samt delta i en smaking av tre viner av valøren Rias Baixas i godt selskap. Stopp deretter ved helligdommen «la Lanzada». Få full oversikt over dette mystiske stedet, etablert på 800-tallet, og ta en vakker spasertur. Kryss en del av Poio-bukten og se skjønnheten på en gigantisk stein som den er bygget på. Se kornmagasinene som omgir det, husene med utsikt over havet og de flere steinkorsene som er typiske for Galicia, kalt Cruceiros, som er på stedet. Besøk de karakteristiske gatene og torgene på dette stedet, og få muligheten til å ta en ekte og autentisk reise gjennom tiden, som samt besøke et område med stor økologisk verdi. Neste stopp på øya Toja, kjent for produksjon av såpe og for sine varme kilder, som ligger i et område kalt Red Natura 2000. Oppdag et lite museum for den gamle såpefabrikken og et kapell som er fullstendig dekket med skjell. Avslutt med en omvisning i havet, hvor du vil beundre og møte direkte produksjonen av blåskjell, østers og kamskjell, og ta forskjellige stopp for å se på vannhullene. Smak på dampede blåskjell i store mengder akkompagnert av en av de beste lokale Albariño-vinene (Condes de Albarei) og shots av Crema de Orujo.

Santiago de Compostela: Omvisning i katedralen, museet og gamlebyen

7. Santiago de Compostela: Omvisning i katedralen, museet og gamlebyen

Oppdag byen 100 % ved vår tur som kombinerer en spasertur gjennom byen og en omvisning i museet og katedralen i Santiago: bli kjent med fortiden og bli forelsket i dens essens. Vi starter turen på Obradoiro-plassen hvor guiden vår vil være der med en oransje paraply som venter på deg: vi vil spasere gjennom tusenårsgatene i gamlebyen, du vil nyte en 40 minutters pause mellom turene og du vil fortsette med en guidet tur til katedralmuseet og interiøret i katedralen med våre offisielle guider.

Fra Santiago: Dagstur til Finisterre, Muxia og Costa da Morte

8. Fra Santiago: Dagstur til Finisterre, Muxia og Costa da Morte

Gjør deg klar for et uforglemmelig eventyr, i en av de mest spesielle regionene i Galicia. Hvis du er på jakt etter en unik opplevelse som lar deg fordype deg i regionens rike historie, kultur og gastronomi, trenger du ikke lete lenger. Denne omvisningen tar deg med til Pontemaceira, Muxia, Finisterre og Costa da Morte («Dødens kyst»), hvor du reiser gjennom fantastiske landskap og ikoniske steder, som har vært en del av pilegrimsreisen til Santiago i århundrer. Begynn et uforglemmelig eventyr på Plaza Galicia kl. 09:00, og dra til Pontemaceira. Dette er en sjarmerende middelalderbro på veien til spektakulære Cabo Finisterre – det siste stoppet på berømte Camino de Santiago. Etter å ha besøkt denne utrolige broen, fortsetter du til Muxia, hvor helligdommen til Jomfruen til båten, reiser majestetisk mot det mektige havet, som utrettelig bryter mot klippene. Her kan du fordype deg i den rike historien til pilegrimsferden mot Santiago og høre mer om stedets myter. Deretter fortsetter du omvisningen ved Kapp Finisterre, eller «jordens ende» som romerne kalte stedet. På denne odden, med 180-graders utsikt, kan du føle de keltiske og romerske pilegrimsåndene som omfavner klippene i all uendelighet. Etter lunsj fortsetter du reisen til den vakre fossen i landsbyen Ézaro, hvor du kan beundre skjønnheten til Xallas-elven, den eneste elven i Europa som ender i en foss direkte i havet. Vil du gå glipp av noe slikt? Etter dette stoppet besøker du Hórreo de Carnota, en av de mest typiske konstruksjonene i Galicia. Her kan du se en av de største hórreos (kornlager) i Galicia. Kan du gjette hvorfor den var så stor? Til slutt besøker du den kjente byen Muros, med sitt spesielle historiske sentrum og sjøfartsboder, som fengsler alle besøkende. Ikke gå glipp av muligheten til denne unike opplevelsen i Galicia. Fra den sjarmerende middelalderbroen i Pontemaceira til spektakulære Cabo Finisterre, og den majestetiske helligdommen til Jomfruen til båten samt det vakre fossefallet i Ézaro, denne omvisningen tar deg med til noen av de mest ikoniske severdighetene i regionen. I tillegg byr kunnskapsrike guider deg på fascinerende historier og legender, som lar deg fordype deg enda mer i den rike keltiske og romerske kulturen til denne regionen. Gå heller ikke glipp av muligheten til å prøve det utsøkte lokale kjøkkenet, spesielt den deilige sjømaten, i den sjarmerende byen Finisterre. For alt dette og mye mer, inviterer aktivitetsleverandøren deg til å bli med på dette uforglemmelige eventyret, i et av de mest spesielle regionene i Galicia. Reserver din plass med en gang og gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse.

Fra Santiago: Rías Baixas Galicia Sjømat- og vindagstur

9. Fra Santiago: Rías Baixas Galicia Sjømat- og vindagstur

Nyt en dagstur fra Santiago de Compostela og oppdag det beste av Rías Baixas. Fordyp deg i Albariño-vin og galisisk sjømat. Nyt et båtcruise langs elvemunningen og lær om dyrking av blåskjell, østers og kamskjell. Lær om hvert nettsted fra guiden din og nyt stopp på hvert sted. Møt opp kl. 10.00 på Plaza de Galicia og start turen fra Santiago til Rías Baixas. På det første stoppet, ta en spasertur langs lokale vinstokker av Albariño-druer og lær om produksjonen av denne fantastiske hvitvinen fra lokale guider fra en av de mest eksklusive kjellerne i regionen. Etter besøket kan du smake på en av de mest kjente Albariño-vinene som ikke finnes på vanlige markeder eller restauranter, viner som selges på de beste restaurantene i Europa og de mest eksklusive markedene i verden. Gå videre til en av de mest spektakulære strendene i Galicia, stranden La Lanzada. Reis tilbake i tid til 900-tallet for å bli kjent med historien og legendene. Deretter venter øya La Toja på deg med sin termiske historie og interessante industrielle fortid i å lage Spanias beste såpe. Oppdag en verden av oppdrett av skalldyr på et båtcruise. Seil på en rute som går gjennom utallige "bateas" hvorfra de beste blåskjell, østers og kamskjell kommer fra. Under cruiset vil du kunne spise så mange blåskjell du ønsker, nyplukket fra vannet og kokt i albariño-vin. Alt dette er akkompagnert av så mye hvit lokalvin du vil, brus, vann og likørshots. Etter cruiset kan du slippe av ved O Grove, "sjømatparadiset" i Galicia. Bruk 90 minutter på å nyte lunsj på en restaurant. Guiden din vil anbefale deg de beste avhengig av hva du leter etter. Opplev kysten av Arousa-elvemunningen som reiser sørover mot elvemunningen til Pontevedra. Kryss byene Portonovo, Sanxenxo og Raxó og besøk fiskerlandsbyen Combarro, med sine brosteinsbelagte gater, små butikker og vakre barer og restauranter. Til slutt, forlat Rías Baixas og returner til Santiago de Compostela for avlevering.

Santiago de Compostela: Massasjebehandling

10. Santiago de Compostela: Massasjebehandling

Nyt en massasjebehandling som en fin måte å oppleve den helbredende kraften av berøring og opprettholde god helse. Du kan velge en stimulerende massasje med spesielle oljer og kremer for å virke på hele kroppen. Alternativt kan du velge en avlastningsmassasje utført gjennom langsomme og dype øvelser for å forbedre muskelrestitusjonen, eller en avslappende massasje for å lindre spenninger og forbedre din mentale tilstand. En fotsoneterapiøkt er også tilgjengelig. Denne bruker en terapeutisk teknikk basert på stimulering av visse punkter på føttene. Dette kan være perfekt hvis du har brukt mange dager på å vandre Camino de Santiago.

Tilgjengelige aktiviteter

28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Santiago de Compostela Sightseeing Vandreturer

Hva er andre ting å gjøre enn Sightseeing Vandreturer som er verdt å besøke i Santiago de Compostela?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Santiago de Compostela er:

Hvilken Santiago de Compostela Sightseeing Vandreturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Santiago de Compostela

Vil du vite mer om aktiviteter i Santiago de Compostela? Trykk her for full oversikt