Legg til datoer

Santiago de Compostela-katedralen, Santiago de Compostela

Santiago de Compostela-katedralen, Santiago de Compostela: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Katedralen i Santiago de Compostela: tur og portikoalternativ

1. Katedralen i Santiago de Compostela: tur og portikoalternativ

Opplev en reise inn i fortiden for å oppdage historien til apostelen Santiago og bli kjent med katedralmuseet og katedralen i all sin prakt med denne turen, velg det alternativet som passer best for din smak: kun guidet tur museum og katedral eller alternativet som inkluderer Portico of Glory. Bli kjent med hvert hjørne av vår vakre katedral, oppdag dens romanske arkitektur, lær om konstruksjonen gjennom århundrene og beundre Relikviekapellet, Royal Pantheon, Kapittelbiblioteket og den berømte Botafumeiro. Nyt det som en lokal med vår offisielle reiseguide.

Fra Porto: Heldagstur til Santiago de Compostela

2. Fra Porto: Heldagstur til Santiago de Compostela

Oppdag 2 sjarmerende Sør-Europeiske byer, på denne heldags sightseeingturen fra Porto. Kryss grensen til Spania for å utforske pilegrimsbyen Santiago de Compostela i Galicia, og stopp for å se Valença do Minho på vei tilbake til Porto.  Sett deg i en komfortabel minibuss eller buss og begi deg ut på en reise til et av de viktigste pilegrimsmålene i verden, Santiago de Compostela. Se pilegrimsveien til Santiago de Compostela og besøk en praktfull katedral fra 1000-tallet. Beundre arkitekturen som opprinnelig ble bygget i en romansk stil, i dag er katedralen en blanding av harmoniske påvirkninger. Du har muligheten til å være med på en gudstjeneste, og får tid på egen hånd til en spasertur i sentrum av Santiago, som er et UNESCO verdensarvsted. Deretter returnerer du til Porto. Underveis stopper du i Valença do Minho, en historisk landsby nord i Portugal, som ligger på grensen mellom Portugal og Spania. Valença var en viktig by i middelalderen og en del av pilegrimsveien til Santiago de Compostela.  Se hvordan byen domineres av en festning med to tårn og en dobbel mur, før du reiser tilbake til møtestedet i Porto. 

Omvisning av Santiago de Compostela-katedralen & dens museum

3. Omvisning av Santiago de Compostela-katedralen & dens museum

Utforsk historien til Santiago de Compostela på en guidet tur til katedralen og dens museum. Et av de 3 viktigste sentrene for katolske pilegrimer i den kristne verden. Santiago de Compostela-katedralen har historisk sett vært et pilegrimssted på «St. Jakobs vei» (Camino de Santiago) siden tidlig middelalder. Gå inn i det praktfulle monumentet for å oppdage hvorfor, mens guiden din tar deg med for å se graven til Saint James og mye mer. Se på det strålende hovedalteret og de intrikate kapellene rundt det, og lær om ritualene og tradisjonene. Hør om den historiske og arkitektoniske betydningen av katedralen, og fremme kunnskapen din i museet hvor du kan oppdage skatten til katedralen, biblioteket og alle de viktige kunstverkene.

Santiago de Compostela: Omvisning i katedralen, museet og gamlebyen

4. Santiago de Compostela: Omvisning i katedralen, museet og gamlebyen

Oppdag byen 100 % ved vår tur som kombinerer en spasertur gjennom byen og en omvisning i museet og katedralen i Santiago: bli kjent med fortiden og bli forelsket i dens essens. Vi starter turen på Obradoiro-plassen hvor guiden vår vil være der med en oransje paraply som venter på deg: vi vil spasere gjennom tusenårsgatene i gamlebyen, du vil nyte en 40 minutters pause mellom turene og du vil fortsette med en guidet tur til katedralmuseet og interiøret i katedralen med våre offisielle guider.

Fra Porto: Heldagstur til Santiago de Compostela

5. Fra Porto: Heldagstur til Santiago de Compostela

Reis fra Porto om morgenen til Santiago de Compostela. Kl. 11:00 får du oppleve den berømte pilegrimsmessen i Santiago de Compostela. Denne spesielle messen holdes hver dag, for å hedre pilegrimene som har reist langs pilegrimsveien til katedralen i Santiago de Compostela. Du får muligheten til å være en del av en historisk seremoni, som har pågått siden 800-tallet. På begynnelsen av messen er det tradisjon at hjemlandet og startstedet for alle pilegrimene blir annonsert. Etter messen vil du få en sjanse til å lære mer om den historiske katedralen Santiago de Compostela som er dedikert til apostelen Jakob, og som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Santiago de Compostela: Privat tur til katedralen og museet

6. Santiago de Compostela: Privat tur til katedralen og museet

Oppdag kunsten inne i katedralen i Santiago de Compostela på denne guidede turen. Se religiøs ikonografi og det anerkjente gravstedet til apostelen Saint James. Besøk biblioteket der Codex Calixtinus (hovedvitnet for Jakobs bok) holdes. Møt guiden din og begynn i første etasje i katedralens museum som har fire rom hvor du kan se restene som ble funnet i forskjellige arkeologiske utgravninger. Se et kart for å finne ut hva som sto på dette stedet før katedralen. Beundre det spektakulære steinkoret til Master Mateo og ulike eksempler på religiøs ikonografi som byster, statuer eller treutskjæringer. Se skildringene av begge apostelen Santiago i hans tre versjoner (pilegrim, soldat og helgen). Lytt mens guiden din forteller deg om hver versjon og hør om forskjellige bibelske karakterer. Når du når andre etasje, vil du forlate klosteret for å fokusere på biblioteket der den berømte Codex Calixtinus er oppbevart. Ankom den tredje etasjen som er dedikert til forskjellige billedvev fra både Flandern-skolen, samt de såkalte Goya-teppene laget i Royal Tapestry Factory i Madrid. Gå til balkongen for utsikt over Plaza do Obradoiro. Gå deretter tilbake til andre etasje for å besøke klosteret og få tilgang til katedralen uten å måtte stå i kø.  Gå inn i templet for å nyte de forskjellige kapellene. Følg guiden din til hovedalteret, den hellige døren, og se det som sies å være graven til apostelen Saint James.

Santiago komplett med billetter

7. Santiago komplett med billetter

Bli med oss for en komplett Santiago-opplevelse som dekker alle vinkler av denne vakre byen. Turen vår begynner klokken 10:00 med et besøk til det historiske sentrum, hvor vår kunnskapsrike guide tar deg gjennom de svingete gatene, skjulte smugene og pulserende torgene som utgjør hjertet av Santiago. Deretter drar vi til Portico of Glory, hvor du vil oppdage den fascinerende historien til dette mesterverket av Master Mateo. Beundre de intrikate detaljene til hver karakter og lær om budskapet som Pórtico formidler til pilegrimer. Etter en kort pause fortsetter vi reisen med en omvisning i katedralmuseet og interiøret i katedralen i Santiago (billetter inkludert).

Santiago de Compostela privat guidet tur

8. Santiago de Compostela privat guidet tur

Ta inn de viktigste severdighetene i Santiago de Compostela på en 2-timers guidet spasertur. Besøk byens mest kjente torg, katedralen, rådhuset og Hostel of the Catholic Monarchs. Lær om historien til Camino de Santiago og legenden om St. James. Se de mange symbolene til byen, inkludert skallet, pilen og azabache, som alle er viktige elementer for å forstå hemmelighetene til Santiago. I tillegg vil du se markedet, universitetet og Cervantes-plassen. Turen avsluttes på operatørens kontor, hvor du vil bli introdusert for typiske produkter fra Galicia. Motta gratis kart, suvenirer og informasjon om andre aktiviteter.

Santiago de Compostela: Privat tur i gamlebyen

9. Santiago de Compostela: Privat tur i gamlebyen

På denne vandreturen i byen Santiago, oppdag de viktigste monumentene og stedene i byen. Denne turen er i fri form, så din reiseleder vil tilpasse hver enkelt tur til deltakernes humør og ønsker. Den første delen av turen er fokusert på hovedplassene rundt Santiago-katedralen, guiden din vil fylle deg ut i historiene deres og fortelle deg fascinerende historier som vil hjelpe deg å forstå betydningen av det du ser. Forstå betydningen av skjellene, opprinnelsen til Botafumeiro, hvorfor byen heter Compostela, og mer. Den andre delen av turen slipper unna de mest turistiske delene av byen for å komme inn i sentrumsområdet fra øynene til en lokal. Oppdag det lokale markedet, skjulte torg og trange gater mens guiden din gir deg de beste anbefalingene for noen tapas, lunsj, middag og natteliv. Avslutt turen der den startet, og la guiden din hjelpe deg med å finne ut hva annet du vil gjøre i Santiago eller andre deler av Galicia.

Santiago de Compostela-katedralen: Billetter og privat omvisning

10. Santiago de Compostela-katedralen: Billetter og privat omvisning

Vi starter ved katedralmuseet for å besøke gamle ruiner, koret til Mester Mateo, biblioteket, kapittelhuset, klosteret, balkongene... Visste du at Codex Calixtinus er kjent som den første reiseguiden? Deretter vil vi gå inn i katedralen i Santiago for å besøke alle kapellene i dybden, analysere hovedalteret, orglene, botafumeiroen. Vet du når det fungerer og hastigheten det når? Vi vil fortsette å gå og vi vil se hva som er spesielt med Corticela, og selvfølgelig vil vi besøke graven til Santiago-apostelen! Et syn du ikke bør gå glipp av med en lokal guide spesialisert på kunsthistorie. La deg imponere av et av de største pilegrimsmålene i hele kristendommen.

Tilgjengelige aktiviteter

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Santiago de Compostela-katedralen, Santiago de Compostela

Vil du vite mer om aktiviteter i Santiago de Compostela-katedralen, Santiago de Compostela? Trykk her for full oversikt