Legg til datoer

Santa Maria Novella togstasjon

Santa Maria Novella togstasjon: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Firenze: Hopp-på hopp-av-buss i 24, 48 eller 72 timer

1. Firenze: Hopp-på hopp-av-buss i 24, 48 eller 72 timer

Opplev Firenze fra en åpen toetasjes sightseeingbuss. Hopp av og på hvor du vil, eller slapp av om bord med innsiktsfulle flerspråklige lydkommentarer. Dra nytte av 2 ulike ruter og velg mellom 24, 48 eller 72-timers billetter. Utforsk denne renessansebyen ved bredden av elven Arno. Nyt solskinnet på den åpne bussen og beundre utsikten til Arno, Piazza Indipendenza, Porta Romana og mer. Rute A: Denne ruten går gjennom sentrum av Firenze og hele runden varer i omtrent 1 time. Stopp 8 - Santa Maria Novella togstasjon (foran bagasjeoppbevaringen) Stopp 9 - Libertà Stopp 10 - Donatello Stopp 11 - Beccaria Stopp 12 - Santa Croce Stopp 13 - Teatro Verdi Stopp 1 - Viale Michelangiolo Stopp 2 - Piazzale Michelangelo Stopp 3 - Galileo Stopp 4 - Villa Cora Stopp 5 - Porta Romana Stopp 6 - Piazza Tasso Stopp 7 - Piazza Indipendenza Rute B: Rute B fokuserer på Firenze og Fiesole. Bussen stopper flere steder i Fiesole, en berømt etruskisk åsside med fantastisk utsikt over Firenze. Hele ruten varer i omtrent 2 timer. Stopp 1 - Galileo Stopp 2 - Piazzale Michelangelo Stopp 3 - Lungarno Serristori Stopp 4 - Grazie Stopp 5 - Lungo l'Affrico Stopp 6 - Museo del Calcio Stopp 7 - Righi (ostello) Stopp 8 - San Domenico Stopp 9 - Fiesole Stopp 10 - San Domenico Stopp 11 - Via Bolognese Stopp 12 - Via Fabbroni Stopp 13 - Via Trento Stopp 14 - Via Pier Capponi Stopp 15 - Piazzale Donatello Stopp 16 - Piazza Beccaria Stopp 17 - Viale Michelangiolo Stopp 18 - Piazzale Michelangelo

Fra Livorno: Firenze og Pisa rundturstransport

2. Fra Livorno: Firenze og Pisa rundturstransport

Når du er i Livorno, kan du benytte anledningen til å utforske to av de mest kjente byene i Toscana. Reis på en komfortabel turbuss med wi-fi og tips fra turverten din. Nyt fritiden i Firenze og Pisa og oppdag begge disse ikoniske byene på samme dag. Først, ta turen til Firenze, noen ganger referert til som "renessansens vugge". Besøk San Lorenzo-markedet, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Repubblica og den gamle broen. Vandre gjennom smug mellom historiske bygninger og smak noen typiske lokale retter. Etter 3 og en halv time med fritid i Firenze, fortsett mot Pisa og ta 1 time og 30 minutter på å se byen. Beundre de berømte monumentene ved "miraklenes eng", inkludert det skjeve tårnet. Posér ved siden av det berømte monumentet og ta et bilde for å huske besøket ditt. Garantert retur i tide.

Fra Firenze: Buss til Barberino designerutsalg

3. Fra Firenze: Buss til Barberino designerutsalg

Barberino Designer Outlet er den perfekte beliggenheten for å finne dine favoritt designermerker med opptil 70 % rabatt hele året. Oppdag mer enn 120 butikker, kafeer og restauranter, et lekeområde for barn og gratis parkering, omgitt av fantastiske toskanske omgivelser, Barberino Designer Outlet tilbyr noe for enhver smak. Utsalgsstedet er beleilig plassert ved siden av motorveien A1, bare 30 minutter fra Firenze.

Firenze: Delt busstransport til/fra Pisa flyplass

4. Firenze: Delt busstransport til/fra Pisa flyplass

Nyt problemfri reise mellom Pisa lufthavn og Firenze ved hjelp av en rimelig busstransport. Velg mellom enveistjeneste til eller fra flyplassen og Guidoni T2-stasjon (kun 20 minutter fra sentrum). Fordel med avganger tilpasset flyruten din: det er morgen- og kveldstjeneste i hver retning. Turer fra 22 og 6 stopper også ved Santa Maria Novella jernbanestasjon. Spar deg selv fra å navigere i det offentlige transportsystemet, og reis langs raske veiforbindelser. Ta trøst med det faktum at alle busser jevnlig vedlikeholdes til høye kvalitetsstandarder.

Firenze: Sights and Bites Small Group Tour

5. Firenze: Sights and Bites Small Group Tour

Begynn nedsenkingen i Firenze med en liten gruppevandring og smakstur. Beundre de ikoniske severdighetene i Firenze og lær den historiske og kulturelle betydningen fra guiden din. Få appetitten og smak på søte bakverk, vandre rundt på matmarkedet og oppdag et kjent lokalt hotspot. Møt guiden din på Santa Maria Novella-plassen og beundre den homonyme basilikaen, et ekte renessansemesterverk. Lær historien og karakterene til Firenze mens du spaserer gjennom byens smug. Nå katedralen, et symbol på byen, og lær hvordan Brunelleschi klarte å bygge den store kuppelen. Besøk Signoria-plassen, omgitt av skulpturer og kunstverk av Donatello, Cellini, Giambologna og Michelangelo. Gjør deg klar for den første smakingen på et lokalt bakeri, nyt herlige fester og toskanske søtsaker som er umulige å finne på egen hånd. Gå mot Arno-elven og se på de adelige palassene og Ponte Vecchio. Deretter kan du utforske middelalderdistriktet og Santa Croce-kirken, som er vert for de viktigste karakterene i Firenze på innsiden og en årlig gammel historieturnering. Gå gjennom til østsiden av byen og nyt den travle atmosfæren mens du surfer på det daglige matmarkedet. Prøv forskjellige smaker av florentinske delikatesser og pust inn de friske aromaene av lokale produkter. Stopp sist ved en nysgjerrig matbutikk, kjent selv for lokalbefolkningen. Slapp av med et velsmakende glass vin og et utvalg av toskanske crostini eller en godbit for dagen. Sinn cin!

Firenze: Privat 1-veis Santa Maria Novella stasjonsoverføring

6. Firenze: Privat 1-veis Santa Maria Novella stasjonsoverføring

Ta en enveis privat transport fra hotellet eller annen overnatting til Santa Maria Novella jernbanestasjon. Når det er på tide å si arrivederci til Firenze, unngå bryet med å bestille taxi i siste liten. Møt sjåføren din direkte på overnattingsstedet ditt i Firenze, motta hjelp med bagasjen din, og len deg deretter tilbake og slapp av med en overføring i et privat luksuskjøretøy. Transport vil skje med en Mercedes Benz-bil for grupper på en eller to personer eller en Mercedes Viano eller Sprinter minivan for grupper på tre til åtte.

Fra Fireze: Dagsutflukt til Pisa

7. Fra Fireze: Dagsutflukt til Pisa

Reis fra sentralstasjonen i Santa Maria Novellai Firenze. Etter en time ankommer du til stasjonen i Pisa, der du møter gruppeturens guide på hovedtorget Piazza dei Miracoli. Dette av en av de viktigste historiekompleksene i Europa og har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1989. Turen omfatter en introduksjon til torget og alle monumentene (Dåpskappelet, den monumentale kirkegården, Det skjeve tårnet og katedralen), samt et besøk på innsiden av katedralen. Med denne turen har du muligheten til å bestille billetter til Det skjeve tårnet   på forhånd. Etter besøket vil du har ledig tid til å utforske sentrum av byen, før du velger hvilket som helst tog for å dra tilbake til Firenze. 

Fra Firenze: Privat rundturstransport til Cinque Terre

8. Fra Firenze: Privat rundturstransport til Cinque Terre

Ta en privat buss eller privat bil fra Firenze og nyt en praktisk transport til Cinque Terre. Besøk kystområdets fem hundre år gamle kystlandsbyer og oppdag den gamle sjarmen Italia er kjent for. Start med et stopp i Manarola, etterfulgt av Vernazza og Riomaggiore, hvor du har litt fritid før du drar til Monterosso. Mens du er i Monterosso, benytt anledningen til en rask dukkert i havet eller nyt en deilig lokal lunsj. Gå videre til Manarola på din egen fritid for å nyte det fantastiske landskapet. Dra til La Spezia for en liten sightseeing og hvor returtransporten venter på deg. Avslutt turen med en avslappende tur tilbake til Firenze med ankomsttid kl. 19.30.

Flere reisetips for Santa Maria Novella togstasjon

Vil du vite mer om aktiviteter i Santa Maria Novella togstasjon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Santa Maria Novella togstasjon

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 2 626 vurderinger

Punktlig, praktisk, god AC og vennlig personale. Vi bestiller alltid disse bussene som en metode for å komme oss rundt i byene uten å prøve å finne ut av offentlig transport. Stor ulempe med denne var det faktum at den siste turen var klokken 5.30! Det gir ingen mening! I sommervarmen ønsket vi å gjøre det meste av aktivitetene våre etter denne tiden. Dette gjorde dessverre at det ikke var god valuta for pengene.

Noen av de minst kostbare hopp på hopp av-turene jeg har gjort, men det er ikke mye å se ettersom de fleste severdighetene er i sentrum av byen hvor bussen ikke går. Det går imidlertid til Michaelangelo plaza som gir fantastisk utsikt over byen. Busser gikk hvert 20. minutt uten feil.

Veldig fin aktivitet å få en idé fra toppen av byen og moro med for barna, lyden på våre stasjoner med hodetelefoner fungerte dårlig og talen med beskrivelsen uten hodetelefoner var for lavt i volum. Dette må forbedres, resten er greit.

Hop on Hop off-bussen er en flott måte å ha en rask tur rundt i byen, bestemme hva du vil se og få peiling på byen litt (spesielt når du reiser alene). 10 % rabatt fra å vise billetten din i neste by hjelper også med kostnadene.