Våre mest anbefalte ting å gjøre i Santa Maria, Kapp Verde

Sal: Opplevelsestur på øya med en sertifisert lokal guide

1. Sal: Opplevelsestur på øya med en sertifisert lokal guide

Etter å ha blitt hentet fra overnattingsstedet ditt, ta turen til Santa Maria. Når du er der, kan du bli kjent med historien til denne byen, som har forvandlet seg fra utvinning av salt til den største turistbyen på Kapp Verde. Deretter tar du veien til Kite Beach, som er et av de beste stedene i verden for å trene kitesurfing (fra oktober til april) og blir vanligvis valgt til å holde verdensmesterskapet i kitesurfing. Besøk deretter Porto Palmeira, som er et enkelt sted hvor folk henter næring fra fiske og arbeid i havnen. span> Se ankomsten av håndverket, samt all aktiviteten rundt salg av fisk. Ta en spasertur blant de fargerike kolonihusene og sjekk ut den vakre gatekunsten. Deretter går du til Pedra de Lume-stranden, Pedra de Lume og Ilha do Sal. Der kan du besøke den første landsbyen på øya Sal, som ble grunnlagt i 1804, for å lære om historien og utviklingen til øya Sal. lokal økonomi basert på eksport av salt. Fortsett til Miragem, hvor du vil se effekten av Fata Morgana-vannillusjoner i ørkenen. Reis deretter til Buracona, hvor du vil se Blue Eye, et av de 7 underverkene på øya. Svøm i det naturlige bassenget hvis forholdene er ideelle for bading. Følg bassenget, utforske Pedra Lume Salt Crater, hvor du vil lære alt om de nærende fordelene dette saltsenteret har for de lokale. Stopp for å oppleve å flyte i dette termiske vannet som er inne i en inaktiv vulkansk kaldera. Oppdag Shark Bay, hvor du vil få opplevelsen av å se sitronhaier i sitt naturlige miljø på nært hold. Reis til landsbyen Murdeira som ligger i et naturreservat i bukten. Til slutt kan du besøke Espargos, det økonomiske sentrum av øya, hvor du kan se mer av det lokale livet, avslutte turen med transport tilbake til hotellet eller airbnb.

Santa Maria: Guidet snorkletur på skipsvrak og rev

2. Santa Maria: Guidet snorkletur på skipsvrak og rev

Opplev den vakre undervannsverdenen til Sal på denne guidede snorkleturen i Santa Maria. Utforsk skjærene rundt Bolama-vraket, og se vannliv rundt Dunas Bikini og Farol med en guide som kjenner området godt. Hold øye med skapninger som tropiske fisker, rokker, skilpadder og murene. Møt guidene på dykkesenteret, bli utstyrt med snorkelutstyr, og fyll ut alle nødvendige papirer før du legger ut på tur. Få en informasjon om sikkerhet og regler og lær litt grunnleggende snorklingkunnskap og litt instruksjoner om hvordan du bruker utstyret. Bli slippes av i vannet utenfor revet med båt, og begynn å utforske under vann. Fordyp deg i en ny og spennende undervannsverden, og prøv å se noen av områdets mange marine arter. Se etter fisk, ål, rokker og skilpadder, mens du utforsker de forskjellige skjærene på denne omtrent to timers turen. Utforsk Santa Maria-bukten som har god sikt under vann. Ved enden av revet er det et grunt skipsvrak, Bolama. Skoler med soldatfisk og snapper liker å svømme rundt den og finnes regelmessig her i tillegg til papegøyefisk, trompetfisk og mange andre. Gå tilbake til dykkesenteret etter turen og nyt resten av dagen.

Sal: Privat flyplasstransport til Santa Maria eller Espargos

3. Sal: Privat flyplasstransport til Santa Maria eller Espargos

Unngå bryet med å navigere i et utenlandsk kollektivtransportsystem eller utgiftene til en taxi, og nyt en ren, sikker og pålitelig transport mellom hotellet ditt i Santa Maria eller Espargos by og Amilcar Cabral internasjonale lufthavn. All transport er tilgjengelig døgnet rundt. Spar tid ved å bestille hentetjenesten din i henhold til flytidene dine. Sjåføren venter på deg i ankomsthallen, med et skilt med Sal Experience på. Slapp av og start ferien med stil, vel vitende om at du reiser i selskap med en lisensiert og forsikret sjåfør som gjerne hjelper deg med bagasjen eller andre problemer du måtte ha. Så lene deg tilbake, slapp av og la sjåføren ta vare på deg.

Santa Maria, Sal Island: Sea Turtle Watching Experience

4. Santa Maria, Sal Island: Sea Turtle Watching Experience

Oppdag magien til hekkende skilpadder på denne eventyrturen Santa Maria . Bli med på en kveldstur som tar deg til strendene på øya Sal hvor skilpaddene kommer opp til land og hekker. Reis i et komfortabelt og luftkondisjonert kjøretøy for denne unike turen. Bli hentet kl. 20.00 fra overnattingsstedet ditt og nå en vakker øde strand på mindre enn en time. Bli ønsket velkommen av dine profesjonelle og trente reiseledere som vil sikre en unik og miljøbevisst opplevelse for alle gjester. Guiden din vil fortelle deg alt om utviklingen, egenskapene og nysgjerrighetene til skilpaddene. Finn ut hvorfor deres velferd er toppprioritet på øya. Kapp Verde er hjemsted for 3 skilpadder. Den gule skilpadden, også kjent som vanlig skilpadde, er den vanligste arten på Kapp Verde. Sandstrendene på Kapp Verde er en av de viktigste stedene for vanlig skilpaddehekking. I små grupper går du langs stranden om natten og ser opp for skilpadder som tar seg opp i sanden. Hvis du er heldig å se skilpaddene, ta plass og vær så stille som mulig for ikke å forstyrre dem mens du hekker. Etter en unik opplevelse, gå tilbake til overnattingsstedet ditt hvor du ankommer rundt kl. 22/23.

Fra Santa Maria: Ørkeneventyr med firehjulsdrevet buggy

5. Fra Santa Maria: Ørkeneventyr med firehjulsdrevet buggy

Begynn turen med henting fra hotellet ditt i Santa Maria. Transport til den lokale partnerens hovedkontor hvor du vil bli pålagt å vise førerkortet ditt. Få udelt alt utstyrt du trenger og sett deg i en firehjulsdrevet buggy, for å begynne eventyret ditt.  Oppdag saltslettene til Santa Maria, omgitt av vakre sanddyner, på den to timer lange turen. Kjør forbi Kite Beach, kitesurfernes favorittstrand, før du cruiser til Serra Negra, Sals naturreservat. Stopp ved utsiktspunktet her, hvor du vil bli belønnet med fantastisk panoramautsikt over hele den sørlige delen av øya og ut til Boavista Island (hvis været tillater det) Driv avgårde over ørkenen og stopp deretter ved Palha Verde Oasis. Turen avsluttes med et stopp ved Ponta Preta, den vakreste stranden på øya. Reis tilbake til hovedkontoret og deretter tilbake til hotellet ditt i Santa Maria.

Sal: 2-timers 500cc ATV 4x4 Quad Desert Adventure

6. Sal: 2-timers 500cc ATV 4x4 Quad Desert Adventure

Få adrenalinet til å pumpe med et 2-timers firhjulingeventyr på Sal med en profesjonell lokal guide. Begynn turen med henting på hotellet ditt i Santa Maria, og kjør deretter til den lokale partnerens kontor. Når du er der, vis førerkortet ditt og få utstyret ditt til eventyret ditt. Ta deretter ut på din 2-timers quad-oppdagelsestur. Kjør først til saltslettene i Santa Maria og beundre de vakre sanddynene. Gå videre til Kite Beach, kitesurferes favorittstrand, og ta deg deretter til Serra Negra, Sals naturreservat. Stopp ved utsiktspunktet Serra Negra og nyt et fantastisk panorama over hele den sørlige delen av øya. Hvis været tillater det, kan du også se øya Boa Vista. Derfra krysser du ørkenen for å gjøre ditt neste stopp ved Palha Verde-oasen. Besøk til slutt Ponta Preta, den vakreste på Sal, før du går tilbake til den lokale partnerens kontor. Du blir deretter satt av på hotellet ditt i Santa Maria for å avslutte turen.

Sal Island: Guidet heldags høydepunktstur med lunsj

7. Sal Island: Guidet heldags høydepunktstur med lunsj

Vær klar til å bli hentet fra overnattingsstedet ditt og avreise mot landsbyen Murdeira, hvor du vil ha et kort besøk til naturreservatet og nyte utsikten over Løvefjellet. Deretter møter du lokalbefolkningen i fiskerlandsbyen Palmeira før du reiser til Buracona for å se "Blue Eye" og, hvis været tillater det, svømme i det vakre naturlige bassenget. Gå videre mot Miragem, ta noen bilder av effekten av vannillusjoner i ørkenen og ta en velfortjent lunsjpause. Nyt det lokale kjøkkenet og oppdag Kapp Verdes gastronomi. Deretter kjører du til Espargos og blir kjent med gatekunsten som skildrer den kappverdiske kvinnen, hennes Morabeza og historie. Etter det kan du ta turen til Shark Bay, en må-se når du besøker Sal. Ta på deg vannskoene, gå ut i havet, se og kom nær sitronhaiene i deres naturlige miljø. Denne arten utgjør ingen trussel for mennesker. Endelig er det tid for ditt siste "No Stress Adventure" på Pedra de Lume, i en saltpanne under havoverflaten. Kryss hulen, kom inn i det utdødde vulkankrateret og nå lagunene som saltet er hentet fra. Ta med boken din og nyt lesingen mens du flyter i verdens nest salteste termalvann, en uforglemmelig opplevelse. Turen avsluttes med avreise ved overnattingsstedet ditt.

Sal: Salt Lake Tour, Shark Bay og Pedra de Lume Village

8. Sal: Salt Lake Tour, Shark Bay og Pedra de Lume Village

Vi henter deg fra hotellet ditt i Santa Maria, Murdeira eller Espargos, og kjører til dagens første destinasjon, den østlige delen av øya for å besøke Shark Bay og se dens berømte sitronhaier på nært hold. Her vil du nyte 30 minutter av å se sitronhaiene svømme rundt deg, en fantastisk opplevelse som du vil skrive om på vei hjem. Etterpå skal vi besøke landsbyen Pedra de Lume, som var den første bosetningen på øya Sal. Her får vi se de eldgamle boligene og lære om saltindustriens betydning for utviklingen av øya gjennom gjenstander og instrumenter som brukes til å utvinne saltet. Vi besøker taubanen som en gang ble brukt til å transportere saltet som ble hentet fra Salinas. Høydepunktet på turen er et besøk til Salinas saltsjøen, den eneste saltsjøen i verden som ligger i kalderaen til en sovende vulkan. Du vil bli imponert over de forskjellige fargene i landskapet. Salinas tjener til å glemme stresset i hverdagen, ikke å måtte forlate øya uten å bade i det saltholdige termiske vannet, hvor Spa, boblebad og avslapning er tilgjengelig for alle. Den medisinske virkningen til det salte vannet er anerkjent for sin helbredende, avgiftende og metabolsk-stimulerende kraft på grunn av mineralstoffene som finnes der. I folkekunnskapen er det en enda større helbredende kraft i dette vannet. Stedet har en fascinerende innsjø hvor alle kan bade og flyte selv uten å vite hvordan man svømmer. Endelig er vi tilbake på hotellet ditt i Santa Maria kl. 17.00.

Zipline-opplevelse på øya Sal

9. Zipline-opplevelse på øya Sal

Hvis du er ute etter en spennende opplevelse, full av adrenalin, eventyr, gode vibber, bli med dette teamet for et Zipline-eventyr for hele familien. Vi henter deg fra overnattingsstedet ditt og kjører til et spektakulært landskap i Serra Negra naturreservat og blir ønsket velkommen av våre guider og spesialiserte operatører som vil hjelpe deg gjennom hele opplevelsen. Her vil du fly mer enn 1.000 meter med en hastighet på over 100 km/t fra toppen av fjellet, krysse ørkenen og havet...wuauuu...Foruten adrenalinet gir denne utrolige opplevelsen deg privilegiet av å kunne å betrakte dette fantastiske landskapet fra toppen som aldri før. Det er fortsatt tid til å danse med den varme rytmen til kappverdisk musikk.

Sal: Espargos bytur, lokalt liv og Kapp Verde Tapas

10. Sal: Espargos bytur, lokalt liv og Kapp Verde Tapas

Kom og besøk byen Espargos, det økonomiske sentrum av Sal-øya, på en tur for å oppdage vår opprinnelse, vår livsstil, vår kultur og vårt folk og smake på en typisk Kapp Verde-drink og snacks Vi henter deg på hotellet ditt i Santa Maria, Espargos eller Murdeira og kjører til Espargos, hovedstaden på øya Sal. På vei til målet vårt stopper vi på Amilcar Cabral flyplass, som ligger sør for Espargos. Her vil vi benytte anledningen til å lære om viktigheten av konstruksjonen for utviklingen av byen. Deretter besøker vi det historiske sentrum av Espargos, går gjennom gatene og beundrer de fargerike gatekunstverkene som vi finner på veggene, en refleksjon av kulturen og dagliglivet til innbyggerne Under denne vandringen, Vi stopper ved et lokalt spisested hvor vi kan nyte en aperitiff med typiske Kapp Verde-drinker. Etter denne pausen går vi tilbake til et utsiktspunkt hvor vi kan nyte en fantastisk panoramautsikt over byen. Herfra flytter vi til forstedene, hvor vi vil oppleve morabeza (kappverdisk gjestfrihet) og den stressfrie livsstilen til lokalbefolkningen. Til slutt skal vi tilbake til hotellet.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Santa Maria, Kapp Verde

Alle aktiviteter

60 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Santa Maria, Kapp Verde

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Santa Maria, Kapp Verde

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Santa Maria, Kapp Verde?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Santa Maria, Kapp Verde er:

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Santa Maria, Kapp Verde med barn?

Hva er de beste rimelige omvisningene i Santa Maria, Kapp Verde?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Santa Maria, Kapp Verde?

Flere reisetips for Santa Maria, Kapp Verde

Vil du vite mer om aktiviteter i Santa Maria, Kapp Verde? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Santa Maria, Kapp Verde

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 1 027 vurderinger

Denne aktiviteten er et must, og det er verdt det. Hvis jeg kunne anbefale den beste aktiviteten, så er det denne. Det fantes ikke ord for mannskapet. De var like flotte som hele aktiviteten. Bildene de tok for oss var det du aldri ville forvente. Noen ganger kunne du ikke se tydelig hvor Buggyen foran deg var på grunn av røyken som ble skapt ny Buggyen foran oss, men det var absolutt verdt det

Vi likte det veldig godt. Det var mer en opplevelse enn bare en tur. Chan, guiden, er en veldig hyggelig fyr og gjør en veldig god jobb. God informasjon, fine historier og svar på alle spørsmål. Det var virkelig en morsom dag og et høydepunkt i ferien.

Det var en flott dag og guiden gjorde en veldig god jobb. Han var veldig vennlig og hjelpsom. Vi hadde det veldig gøy fordi vi så mye og guiden hadde også interessant informasjon å fortelle om øya. Det ble en vellykket tur.

Punktlig henting fra hotellet, bra kjøretøy, veldig hyggelig og kompetent sjåfør, alle høydepunkter ble besøkt og forklart. En meget vellykket dag. Anbefalt topp

Veldig vennlige og hjelpsomme guider. Godt organisert og veldig full