Legg til datoer

Santa Maria in Trastevere

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Andre opplevelser
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Santa Maria in Trastevere

Vil du vite mer om aktiviteter i Santa Maria in Trastevere? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Santa Maria in Trastevere

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 800 vurderinger

Helt supert!

De to kortene inkludert i passet ble brukt flittig og hadde inkludert "alt" man bare er nødt til å se og få med seg. Veldig god infomrasjon når man henter kortet på Petersplassen (eneste var at man MÅ beregne mer tid enn det som blir foreslått i informasjonsdisken når man booker tidspunkter for å besøke de ulike severdighetene som Peterskirken og Vatikanmuseet). Første prioritet i Peterskirken og Vatikanmuseet (det MÅ man bare ha) men for å komme til Colosseum og Palatinerhøyden osv. så er det litt kø da det er mange som forhåndsbestiller billetter på nett. Ellers var sightseeing-bussene super, men på grunn av mye byggearbeid rundt omkring i byen, så var ikke alle stoppene på busskartet som vi fikk utlevert der de skulle være. Dette gjør ingenting da man tror Roma kanskje er større enn forventet, men man kan i teorien gå seg rundt store deler av byen å få med seg alle hoved-severdighetene.

Kortene er allerede praktiske. Bussreiser med hopp-på-hopp-av og offentlig buss er ikke noe problem. Stoppene for Omnia -busser er dessverre ikke skiltet. Organiseringen av opptakstider for severdighetene og indikasjon på møtepunktene er slett ikke godt organisert. Hvor du skal stille opp i hvilken kø - hopp over køen - kunne ikke sees. Siden det er flere Roma -kortleverandører, bør det legges mer vekt på gjenkjennelighet.

Veldig bra, veldig dyktig guide og veldig bra sykkel og utstyr

Vi bestilte elsykler og fikk veldig bra instruksjoner på hvordan den fungerte. Guiden vi hadde var veldig dyktig og loste oss trygt gjennom hele turen. Hun fortalte veldig bra om severdighetene vi så og vi fikk sett veldig mye av Roma.

Flott opplevelse, kan gjentas.

Svært god måte å oppleve Roma på, lærerikt og samtidig treffe andre turister. Gode sykler og bra guide.

Enkelt å kjekt å ha dette passet

Praktisk å ha på sightseeing bussen, slapp køer og hendi.