Legg til datoer

Elevador de Santa Justa

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Bykort
33 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 33

Flere reisetips for Elevador de Santa Justa

Vil du vite mer om aktiviteter i Elevador de Santa Justa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Elevador de Santa Justa

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 099 vurderinger

Veldig bra konsept, det er faktisk verdt å ta bypasset (veldig raskt lønnsomt mellom prisen på offentlig transport og besøk). I tillegg tillater det reduserte køer, faktisk er det en normal kø for å kjøpe billetter og en annen for å gå til monumentet, med bypasset er det enda en liten kø for å konvertere bypasset til en billett (spesielt for Belem-tårnet , for klosteret er det ikke nødvendig å ha en billett) Lisboa en veldig vakker by i alle fall

Perfekt kombinasjon for å utforske Lisboa på din egen tur. I tillegg, vennligst rabatter og gratis inngang til attraksjoner inkludert - Kloster og kirke i Belem gratis 10 € - Elevador de Santa Justa gratis 5,30 € - Church Panteao Nacional gratis 4 € (du må se denne utsikten på/rundt taket over 360 grader , galskap) - samt turene med togene / Linje 28 eller Elevador da Gloria gratis 3,80 € / Linje E12 var en tur som en tivoligondol - Metro gratis

Du kan utforske den fascinerende byen Lisboa stressfritt med trikk, buss, båt - bare flott. Alt fungerte bra: billetter bestilt på nettet, løst inn på stedet, og vi dro - enkelt, flott og sterkt anbefalt for å utforske noen av de høyere severdighetene. Du inkluderte også taubanen og heisene i billetten - så alt passer perfekt! Vi har ikke angret et minutt på avgjørelsen :-)

Super fordi mer mulighet enn de røde bussene. Likevel ser det ut til at det er mange røde busser som gjør at flere fulle busser og mindre plass på toppen for å nyte monumentenes skjønnhet. En annen bemerkning, vi har ingen informasjon om kretsene og det er etter en dag vi så destinasjonene foran på bussen. Sjåfør (mann og kvinne) OK og vennlig. Prøver alltid å hjelpe deg.

Sensasjonelt!!!! Å kunne bruke offentlig transport, gå inn i turistattraksjoner ikke bare i Lisboa, men også i omgivelsene som Batalha, gjør det viktig for de som ønsker å besøke mange attraksjoner. Det er verdt å nevne at selv om det ikke er akseptert i noen attraksjoner, gir det rabatt på kjøp av billett.