Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sankt Gallen

St.Gallen: Self-Guided Highlights Scavenger Hunt & Tour

1. St.Gallen: Self-Guided Highlights Scavenger Hunt & Tour

Bli kjent med St.Gallen i ditt eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-turen som spilles på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Etter å ha lastet ned scavenger hunt-turen på mobilenheten din (via en lenke og påloggingsinformasjon mottatt på booking), bruk mobilappen og integrerte kart for å nå 10 av St. Gallens viktigste attraksjoner til fots. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp riktig kode og avsløre neste reisemål. Når du går gjennom byen, nyt fleksibiliteten til å sette spillet på pause når som helst for å ta en pause, ta de perfekte bildene, stopp for lunsj eller besøk et museum. Velg å fortsette omvisningen senere eller lagre resten til en annen dag. Start turen på den mye fotograferte St. Gallen jernbanestasjon! Besøk den unike Røde Plassen skapt for et innovativt prosjekt, mens Broderbunnen vil kjøle deg ned med sin fantastiske estetikk og unike statuer. Ta et bilde i tekstilmuseets bygning, som vil forbløffe deg med sine utstillinger, og la deg gå deg vill i skjønnheten til Gallusbrunnen, utsmykket med St. Gallen på seg. Besøk det uforlignelige vakre klosteret Saint Gall. Du kommer også forbi Ortsbürgergemeinde, et gammelt herskapshus med en lang historie. Beundre den ikoniske St. Lawrence-kirken med den unike panoramautsikten fra tårnet. Den sentrale og historiske markedsplassen vil fortrylle deg og kameraet ditt! Prikken over i-en på denne unike opplevelsen blir St. Mangen kirke, den eldste kirken i byen!

Gamlebyvandring i St.Gallen

2. Gamlebyvandring i St.Gallen

En guidet bytur i St.Gallen er alltid en spennende oppdagelsesreise. Du vil lære om historien til St.Gallen fra våre sjarmerende guider som elsker å dele sin kunnskap med deg. Gamlebyen byr på en rekke trange gater, imponerende bygninger med ornamentikk og vakre orieler (arkitektoniske vitner fra tekstiltiden). Finn ut på turen hvor mange orieler vi har. I tillegg kan du også se den gjenværende muren til det tidligere klosteret som skilte den åndelige verden fra den sekulære.

Express Walk of St. Gallen med en lokal

3. Express Walk of St. Gallen med en lokal

Har du kort tid til å oppdage byen St. Gallen? Da er dette turen for deg. Oppdag St. Gallen og lær de mest spennende fakta om byens historie, lokale livsstil og moderne transformasjon. Dette er den perfekte opplevelsen for noen som besøker byen for første gang eller for noen som ønsker å gjenoppdage den. Private og offentlige versjoner av denne turen er tilgjengelige. Møt guiden din på jernbanestasjonen og gå derfra. Når du ser St. Gallen gjennom øynene til en lokalbefolkning, oppdag hvordan hverdagen ser ut og finn ut hvor byen får sin karakteristiske atmosfære fra. Mens du går gjennom St. Gallen, vil du oppdage parker, monumenter og historisk arkitektur. Det er også en fantastisk sjanse til å få innsidetips om de beste kafeene, restaurantene og barene du kan besøke mens du er her.

St. Gallen Scavenger Hunt and Sights Self-Guided Tour

4. St. Gallen Scavenger Hunt and Sights Self-Guided Tour

Bli kjent med St. Gallen i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen for åttejakt. Du vil utforske byen til fots og få poeng for å løse ulike typer oppgaver: Finn severdigheter: Du vil bruke hint for å finne de beste severdighetene og skjulte perlene i hele byen. Kartfunksjonen i appen hjelper deg å komme dit. Løs spørsmål: Når du har kommet til stedet du leter etter, vil du bli stilt spørsmål om synet. Som oftest er svarene skjult i skilt, bilder osv. En flott og morsom måte å lære nye ting om byen på. Ha det gøy: I løpet av eventyret kan du også forvente spennende fotooppgaver som krever mye kreativitet. Hvis du mestrer øyeblikksbildene, vil du bli belønnet med poeng. Underveis kommer du til fantastiske steder som Kathedrale, Roter Platz, Vadian og mange flere spennende severdigheter i nabolaget. Etter at du har booket spillet, får du en spillkode via e-post med instruksjoner om hvordan du spiller. Gå til "Gallusplatz" og bruk koden for å låse opp spillet i appen. Turen avsluttes på Roter Platz. Opplevelsen er ikke begrenset i tid. Du kan utforske byen i ditt eget tempo og ta pauser. Bare last ned Explorial-appen, gå til startpunktet, og du er klar til å begynne med spillet. Turen varer i gjennomsnitt ca 1-2 timer.

St. Gallen: Eksklusiv privat historietur med en lokal

5. St. Gallen: Eksklusiv privat historietur med en lokal

Oppdag den historiske siden av St. Gallen med en lidenskapelig lokal reiseleder. Begynn turen ved den ikoniske Vadian-statuen og begi deg ut på en reise gjennom ulike tidsperioder og deres tilsvarende arkitektoniske stiler mens du oppdager noen av byens viktigste bygninger. Lær mer om hvordan St. Gallen har endret seg over tid og gå utenfor allfarvei når du besøker kirker og lær om historien bak den gamle byporten og katedralen, og møter steder som en vanlig turgruppe ikke ville besøkt. Under turen kan du dra nytte av kunnskapen og erfaringen til en lokalguide som vil dele med deg innsidetips og byens best bevarte hemmeligheter. Informer gjerne guiden din om eventuelle spesielle interesser eller ønsker du måtte ha, da de gjerne vil tilpasse reiseruten til dine behov.

Fang de mest fotogene stedene i St. Gallen med en lokal

6. Fang de mest fotogene stedene i St. Gallen med en lokal

Bli med en lokal reiseleder og oppdag St. Gallen gjennom kameralinsen på en kort byvandring. Bli kjent med byen fra en insiders synspunkt og ta fantastiske bilder samtidig. Etter å ha møtt guiden din i hjertet av sentrum, fortsett rundt byens 3 innsjøer, og stopp på de beste stedene for bilder underveis. Når du fanger St. Gallens skjønnhet med kameraet ditt, vil du også oppdage lokale steder og skjulte perler. Ikke gå glipp av muligheten til å se en alternativ side av byen, full av historie og unik skjønnhet. Ikke glem å bestille opplevelsen til et passende tidspunkt for å garantere best belysning for bildene dine.

St.Gallen: Escape Game and Tour

7. St.Gallen: Escape Game and Tour

Kombiner spenningen ved en bytur med sightseeing med et byutforskningsspill på denne selvguidede smarttelefonvandringen i St. Gallen. Finn attraksjoner enkelt med appens navigasjonsfunksjon. Last ned appen og start spillet ved å gå til det første stedet. Bruk observasjon, logikk, fantasi og teamarbeid for å løse gåten på hvert sted, gåtene er alltid vanskelige. Sett appen på pause når som helst hvis du vil ta en pause, stoppe for kaffe eller bruke litt mer tid på å besøke en av severdighetene. Spill spillet i ditt eget tempo. Start turen på den mye fotograferte St. Gallen jernbanestasjon! Besøk den unike Røde Plassen skapt for et innovativt prosjekt, mens Broderbunnen vil kjøle deg ned med sin fantastiske estetikk og unike statuer. Ta et bilde i tekstilmuseets bygning, som vil forbløffe deg med sine utstillinger, og la deg gå deg vill i skjønnheten til Gallusbrunnen, utsmykket med St. Gallen på seg. Besøk det uforlignelige vakre klosteret Saint Gall. Du kommer også forbi Ortsbürgergemeinde, et gammelt herskapshus med en lang historie. Beundre den ikoniske St. Lawrence-kirken med den unike panoramautsikten fra tårnet. Den sentrale og historiske markedsplassen vil fortrylle deg og kameraet ditt! Prikken over i-en på denne unike opplevelsen blir St. Mangen kirke, den eldste kirken i byen!

St. Gallens kunst og kultur avslørt av en lokal

8. St. Gallens kunst og kultur avslørt av en lokal

Utforsk byen som begynte som et kloster og oppdag hvorfor tusenvis av kunstelskere fra hele verden besøker St. Gallen hvert år. Hjem til utallige kulturelle begivenheter og godt bevart kulturell og litterær arv fra middelalderen, St. Gallen er mangefasettert og vil bli levende med beskrivelsene gitt av din lokale guide. Enten du besøker St. Gallen som en nykommer eller som en tilbakevendende turist, vil denne turen garantert glede deg. Vandre forbi fargerik gatekunst og bli kjent med byens gallerier og museer. Lær om Gallus og Otmar samt moderne og unge artister som nylig har sluttet seg til scenen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sankt Gallen

Sankt Gallen
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Sankt Gallen

Utforsk alle

Flere reisetips for Sankt Gallen

Vil du vite mer om aktiviteter i Sankt Gallen? Trykk her for full oversikt