Legg til datoer

San Siro Stadion

  • Omvisninger
  • Bykort
  • Hopp-på hopp-av-turer

Flere reisetips for San Siro Stadion

Vil du vite mer om aktiviteter i San Siro Stadion? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Siro Stadion

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 3 073 vurderinger

En annen opplevelse fortsatt like perfekt. Den beste måten å se Milano, en veldig viltvoksende by. Vi var i stand til å bruke alle 4 linjene. Det er interessant å ta billetten gyldig i 48 timer (jeg hadde tatt 24 timer første gang) fordi det gir tid til å ta alle linjene med ro fordi omvisningen på hver linje varer i omtrent 1 time. Hvis man går opp og ned regelmessig, er gyldigheten på 48 timer mye mer behagelig. Informasjonen som gis er interessant og kvaliteten på lyttingen er god (sammenlignet med andre selskaper).

Jeg var eskorte av 12 gutter. Jeg er fra Milano og derfor tilrettelagt. På nettsiden kunne jeg ikke finne noen rutetabell med de ulike holdeplassene. Vi ankom med tog til Cadorna. Vi dro til Cairoli-stoppet. QR-koden sendte deg til et generisk nettsted. Vi kunne ikke finne passasjetidene. Så gikk vi til stoppet ved Duomo. Planlagt tid på bestilling 1030. Tid på bord 1040. Jeg tenker på en ekte turist.

Det er flere ruter som bare overlapper på enkelte punkter - så ved å bytte til en annen buss kan du se mye av byen. Første ombordstigning er mulig på alle stopp. Hvis du har kjøpt billett på nett på forhånd, kan den valideres på ruten.

комфортный автобус, хороший текст гида и приятный голос. 2 часовая экскурсия в общем даёт представление о старом и новом Милане.

Fin måte å få oversikt over Milano.

Vi hadde forhåndskjøpe dagsbillett og startet med første buss. Den kom til avtalt tid. Lydanlegget på bussen fungerte godt.