Ting å gjøre San Sebastián

Denne spanske kystbyen byr på solrike strender, en sjarmerende gamleby og mange Michelin-stjernede retter.

Ofte stilte spørsmål om San Sebastián

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve San Sebastián?

Toppattraksjoner man bør få med seg i San Sebastián er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra San Sebastián?

De beste dagsturene og utfluktene fra San Sebastián er:

Bilbao

Flere reisetips for San Sebastián

Vil du vite mer om aktiviteter i San Sebastián? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Sebastián

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 849 vurderinger

Vi var på første start for å få mest mulig ut av dagen. Kretsen har blitt endret på grunn av installasjon av en messe, vi har ikke blitt informert. Vi ventet over en time. Ved å kontakte organisasjonen ble vi forsikret om at vi var på møtepunktet. Fortsatt ikke å se en buss, gikk vi opp kretsen for å endelig vente på den ved nummer 3 av kretsen, mer enn 2 timer senere. Denne mangelen på informasjon og skilting ødela imidlertid utflukten vår.

Veldig fin tur med to dyktige, kunnskapsrike og engasjerte guider. Nydelig pintxos og vin, og veldig god stemning fra start til slutt. Det opplevdes som en vennegjeng som koste seg i den hyggelige gamlebyen i San Sebastian. Anbefales på det varmeste!

Var en sightseeingtur verdt å se. Dessverre er det ikke skilt til bussholdeplassen/hopp av ved 1. stopp ved akvariet, så vi gikk oss vill der holdeplassen er. Avgang fra første stopp 15 minutter forsinket men dette er på grunn av trafikk.

Guiden Ruben var veldig kunnskapsrik. Hadde en kjempefin tur selv om været ikke var helt med oss. Vi besøkte tre fine byer

Dette likte vi veldig godt! Kjekk og flink guide og meget god mat! Topp!