San Francisco
Familievennlige aktiviteter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om San Francisco Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i San Francisco?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i San Francisco er:

Hvilken San Francisco Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for San Francisco

Vil du vite mer om aktiviteter i San Francisco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Francisco

Turen til Alcatraz var imponerende. Byturen etter det også. Kimberley var en fantastisk guide som visste mye. Så all ros her ..... Da vi bekreftet turen en dag i forveien med turoperatøren der du bestilte, viste det seg at vi ikke ble hentet, som bekreftet av deg, på vårt hotell, Pickwick Hotel, men det Vi måtte til et annet hotell, og også tiden var feil. Kanskje du burde kortslutte dette med turoperatøren du bestiller med?

Alcatraz er en må se. Gjør det!

Vi likte Alcatraz-turen. Gjør lydturen. For en fantastisk opplevelse og jeg var den i gruppen som ikke var spent på å dra til Alcatraz. Det er en må se helt sikkert. Byturen med Dustin var stor. Han gjorde en fantastisk jobb som viste oss rundt med interessante detaljer om SF. Han har en god sans for humor også.

Vidunderlig dag! Alcatraz-turen var veldig informativ og godt utført. Båtturen dit var en rask tur. Byturen var flott. Guiden vår visste alt om SF. Vil anbefale dette til hvem som helst!

Turistguiden vår i San Fran var fantastisk! Våre Alcatraz reservasjoner var ikke nøyaktige, men vi klarte å komme oss på fergen uansett.

Veldig flott tur

Det var en flott seiltur, nydelig vær og passe vind. Og hyggelig mannskap, helt supert!