Legg til datoer

San Francisco
Dagsturer

Dagsturer
83 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:
San Francisco

San Francisco

Flere reisetips for San Francisco

Vil du vite mer om aktiviteter i San Francisco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Francisco

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 307 vurderinger

Selv om kjøreturen på 17 mil var stengt på grunn av en golfturnering, hadde jeg en utmerket tid å kjøre langs Highway 1 og utforske Monterey og Carmel. Den naturskjønne utsikten er ulik noe jeg noensinne har sett, og vår guide gjorde en enestående jobb med å forklare historien til regionen. Vi gjorde noen overraskelsesstopp under turen som var veldig bra. Tiden som ble gitt til å gå rundt Monterey og Carmel var nok til å nyte regionens skjønnhet og spise lunsj uten å bekymre deg for at bussen skulle gå uten deg. Selv uten 17-mils kjøretur kan jeg bare anbefale å gjøre denne turen hvis du ikke kan leie en bil selv. Inntrykkene du får og landskapene du ser er helt annerledes sammenlignet med San Francisco, og du kan ikke gå glipp av dem!

Sjåførguiden var ekstremt omgjengelig, med en rikdom og ekstrem dybde av kunnskap om SF, Carmel, Silicone Valley og Monterey. Han underholdt oss med humoren sin, samtidig som han kontrollerte våre holdninger til tidsbegrensningene våre. Han fikk alle på bussen til å føle at de var viktige. Han oppfordret oss alle til å synge gratulerer med dagen til en herremann på bussen. Bussen var ren, han var en flott sjåfør og jeg følte meg trygg. Han holdt oss orientert om agendaen i løpet av dagen. Han ga hjelp til damer med å komme seg på og av bussen. Du burde klone ham.

Denne turen var veldig godt planlagt, og vi hadde en fin tid! Det første stoppet ga en informasjonspresentasjon om vinfremstillingsprosessen, andre stopp var et velkjent merke og tredje hadde spektakulær utsikt. Sterkt anbefalt dagstur! Hopp over lunsjtillegget selv om det endte opp med å bli ganske kostbart og utvalget var ikke bra.

Jeg hadde en fantastisk tid på denne turen. Vi kunne imidlertid ikke kjøre den 17 kilometer lange kjøreturen fordi den var stengt for turisttrafikk. Jeg synes det burde vært notert i turbeskrivelsene at det er denne muligheten. Bortsett fra det likte jeg Monterey og Carmel veldig godt, de var vakre!

En veldig hyggelig opplevelse og godt administrert av turbyrået. Mer enn anbefalt for alle elskere av god vin og for nybegynnere. Ikke forvent å gå til store og kjente vingårder, men der er ideen... å bli kjent med mer enn det kommersielle.