Legg til datoer

San Francisco Båter og yachter

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Flerdagsturer
  • Andre opplevelser
  • Skytteltransport
37 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om San Francisco

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve San Francisco?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra San Francisco?

De beste dagsturene og utfluktene fra San Francisco er:

Napa

Flere reisetips for San Francisco

Vil du vite mer om aktiviteter i San Francisco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Francisco

Samlet vurdering

5.0 / 5

basert på 1 vurderinger

Turene er organisert av BigBus. Du må bytte kupongen, det er enkelt, men kontoret er nede i gaten. Når du bytter billettene, gi beskjed til HOHO om startdato, ellers gjelder den umiddelbart. BigBus ellers kult og begivenhetsrikt som alltid. Alcatraz var selvsagt høydepunktet. Super organisert på stedet og rett og slett uslåelig når været er fint. På øya kan du gå fritt rundt og se deg rundt så lenge du vil. Bare superinteressant å se og høre hva som skjedde der. Vi anbefaler

Vi hadde bedt om hotellhenting, men fikk ingen bekreftelse. Vi ble desto mer overrasket om morgenen da en buss stod klar. Det var synd at hele turen var blitt fremskyndet med en time. Det var veldig tidlig for første feriedag. Bussen var romslig og godt temperert, sjåføren snakket tydelig og var veldig morsom. Turen til Alcatraz og oppholdet der var flott.

Det var en stor opplevelse, bare turen over Golden Gate Bridge og det flotte utsiktspunktet, alle burde være med, flott informasjon om hvert distrikt.Vi bestilte turen for to dager, noe som anbefales, fordi du først må kjøre den hele ruten skal og så andre gang kan bestemme hva du vil se på.

Vi var i stand til å besøke San Francisco på 3 dager takket være denne turen, Alcatraz ferge og tur, høydepunktene om dagen i 2 dager, en spesiell natttur og 2 timers sykkel hvor vi syklet til Golden Gate Bridge. Alle ansatte var høflige og forberedt, gratulerer til en virkelig god pris.

Det var virkelig flott. Siden tiden vår i San Francisco var veldig begrenset, var vi i stand til å utforske alle hotspots med denne billetten. Nattturen, som også var inkludert, anbefales! Dessverre hadde vi ikke tid til museumsbilletten som også fulgte med.