Opplevelser i

San Francisco

Opplev et lappeteppe av unike nabolag og dristig skjønnhet i en storby rik på kulturelle herligheter.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

De ti beste opplevelsene i San Francisco

San Francisco er byen som en gang var kjent som vestkystens Paris. Byen forbindes gjerne med blomsterbarn og 68-generasjonen, men har også vært multikulturell siden gullrushet. Her er en liste over de beste aktivitetene og attraksjonene i San Francisco.

 • Alcatraz

  1. Alcatraz

  Alcatraz har hatt en fargerik historie, men er mest berømt for å være det fengselet hvor Amerikas mest kjente forbrytere som Al Capone og Whitey Bulger sonet straffene sine.

 • Washington Square

  2. Washington Square

  Den engang glemte plassen Washington Square har utviklet seg til å bli en urban og levende kulturlomme. Nå finner du noen av San Franciscos beste restauranter og kaféer her.

 • San Francisco Bay

  3. San Francisco Bay

  San Francisco Bay består egentlig av flere øyer og bukter. Dette området er en yndet destinasjon for seilere og brettseilere i tillegg til alle de som vil beundre den flotte utsikten.

 • Golden Gate Bridge

  4. Golden Gate Bridge

  Ofte kalt "den gylne port", markerer Golden Gate Bridge skillet mellom San Francisco Bay og Stillehavet og er et ikon for byen. Ikke rart at mange kaller den for industrialismens vakreste bro!

 • San Francisco Bay Bridge

  5. San Francisco Bay Bridge

  ...Men San Francisco Bay Bridge er en sterk konkurrent, som også er ikonisk og vakker når lysene tennes om kvelden!

 • Golden Gate Park

  6. Golden Gate Park

  Inspirert av New Yorks Central Park, er Golden Gate Park en grønn lunge i den levende byen. Sammen med severdighetene som den japanske tehagen og Academy of Sciences er dette et yndet sted for å slappe av.

 • Fisherman's Wharf

  7. Fisherman's Wharf

  Fisherman's Wharf er sentrum for turisme i San Francisco. Her finner du fullt av restauranter som har servert sjømat til sultne besøkende i flere generasjoner, i tillegg til museer, parker og en egen sjøløvekoloni!

 • Stow Lake

  8. Stow Lake

  Stow Lake er den største og mest iøynefallende av de kunstige sjøene i Golden Gate Park. Øyen Strawberry Hill, byr på en spektakulær utsikt over tretoppene og sentrum av San Francisco.

 • Alamo Square

  9. Alamo Square

  Utforsk San Franciscos velstående bydel, med en utflukt til Alamo Square. Parken på toppen av bakken gir deg utsikt over størstedelen av byen. Ikke glem å se "the painted ladies"!

 • Painted Ladies

  10. Painted Ladies

  Painted Ladies er ekstravagante viktorianske rekkehus som overlevde det store jordskjelvet i 1906 og den etterfølgende bybrannen. Det er fantastisk å tenke at så mye av byen en gang så slik ut!

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager?

  Noen vil anbefale å bli så lenge som mulig! Husk at dette er en storby med masse spennende man kan se og gjøre. Førstegangsbesøkende bør vurdere å bli minst en uke om mulig, selv om det også kan være for kort!

 • Hvor bør man bo?

  Hvilket av San Franciscos nabolag som er det beste for deg, avhenger av hva slags stemning du ønsker. Fisherman's Wharf er ypperlig for alle behov man har når man er på et kort besøk, selv om Union Square er mer nøytralt og et mer avslappet sted for turister. Andre områder har sine respektive karakteristikker, så det er verdt det å undersøke mer hvilket område man føler passer best. Verdt å merke seg at i områder som Bayview, Hunter's Point, Sunnydale og Visitation Valley er det mer kriminalitet.

 • Hvordan komme seg rundt?

  San Francisco har et av verdens mest unike transportsystem. I tillegg til buss og tog, er byen mest kjent for sine historiske trikker. Selv om det er nyere trikker som blir benyttet, anbefaler vi å kjøre med en av de gamle vognene for nostalgiens skyld. Vær obs på at ruter som F-Market & Wharves ofte er svært fulle. Byen er i tillegg veldig sykkelvennlig, med godt tilrettelagte sykkelruter og til og med sykkelskap!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Engelsk
 • Valuta
  Amerikanske Dollar (USD)
 • Tidssone
  UTC (-08:00)
 • Landskode
  +1
 • Beste tiden å dra
  Sommer og høst er tiden med best vær i San Francisco

San Francisco: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu San Francisco? Kliknij tutaj.

Hva folk sier om San Francisco

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 12 552 vurderinger

Alcatraz er en må se. Gjør det!

Vi likte Alcatraz-turen. Gjør lydturen. For en fantastisk opplevelse og jeg var den i gruppen som ikke var spent på å dra til Alcatraz. Det er en må se helt sikkert. Byturen med Dustin var stor. Han gjorde en fantastisk jobb som viste oss rundt med interessante detaljer om SF. Han har en god sans for humor også.

Smakingen gikk bra. Det eneste rådet er å ta med deg en slags mat (ost, frukt, nøtter) fordi vinen er sterk nok og vanskelig å drikke. Først etter den andre vingården dro vi til lunsj, i dette øyeblikket føler du deg allerede full. Derfor, de som ikke kan drikke vin uten snacks, er det bedre å ta dem med deg.

Vidunderlig dag! Alcatraz-turen var veldig informativ og godt utført. Båtturen dit var en rask tur. Byturen var flott. Guiden vår visste alt om SF. Vil anbefale dette til hvem som helst!

Vakker opplevelse, å se

Unik opplevelse, perfekt organisering, bortsett fra timene som blir brukt på bussen som er utmattende, belønnes alt da ved synet av disse vakre stedene, og gjøres minst en gang i livet.

Turistguiden vår i San Fran var fantastisk! Våre Alcatraz reservasjoner var ikke nøyaktige, men vi klarte å komme oss på fergen uansett.