Vannaktivitet

San Francisco Bay: Cruise samt ferge og adgang til Alcatraz

San Francisco Bay: Cruise samt ferge og adgang til Alcatraz

Fra NOK 939 per person

Nyt utsikten til San Franciscos ikoniske silhuett, Alcatraz og Golden Gate Bridge, på dette herlige 1,5 timer lange cruiset med en katamaran. Kjenn vinden i håret og nyt lukten av havet, mens du ser etter sjøløver som slapper av i bukta.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 4 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Lydguide inkludert
Spansk, Kinesisk, Nederlandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Portugisisk, Russisk

Opplev

Høydepunkter
 • Besøk Alcatraz og utforsk det beryktede fengselet
 • Seil forbi Alcatraz og under Golden Gate Bridge mens du ser etter sjøløver
 • Se San Franciscos fantastiske silhuett, som er synlig under hele cruiset
 • Seil langs vakre San Francisco Bay på dette 1,5-time lange cruiset
 • Nyt det andre cruiset mens ferjen tar deg til Alcatraz
Beskrivelse
Opplev vakre San Francisco Bay på et 1,5-timers katamarancruise. Se San Franciscos fantastiske silhuett, mens du seiler forbi Alcatraz og under Golden Gate Bridge. Kjenn vinden i håret ditt, og se opp for sjøløver i bukta! Beundre omgivelsene fra et beskyttet utsiktspunkt, eller vær en våghals og stå på trampolinenettet med bølgene under føttene dine. Plukk opp en nyttig navigasjons guide som gir informasjon om San Franciscos landemerker mens du seiler forbi mange av dem. Fullfør turen ved å ta roret fra kapteinen for en sjanse til å styre båten selv: Dette er den perfekte aktiviteten for barn og de som enda som føler seg som et barn på innsiden. Kapteinen og mannskapet er alltid tilstede, og tar gjerne et bilde for deg eller svarer på spørsmål om severdighetene i San Francisco. Hvis all denne spenningen gjør deg sulten eller tørst, finner du snacks, brus, øl og vin tilgjengelig i snackbaren. Kom og se San Franciscos silhuett som du aldri har sett den før på dette utrolige seileeventyret. Den andre delen av den kombinerte turen er en ferjetur for å besøke det beryktede Alcatraz fengselet, som fungerte som et føderalt fengsel fra 1934 til 1963 og huset kjente kriminelle som Al Capone og Robert Stroud, the Birdman. Ta den 45-minutters lange, prisbelønte Cellhouse lydguide omvisningen og hør historier om de som levde på Alcatraz. Omvisningen bringer historiene til live gjennom gjenfortellinger fra fengselsbetjenter og innsatte. Vær oppmerksom på at katamarancruiset ikke stopper på Alcatraz øya. Du mottar en separat billett for å gå ombord på fergen fra San Franciscos Pier 33 til Alcatraz øya. Merk at fra 1. mars til 24. mai 2020, og 4. september til 30. november 2020, vil Alcatraz-billetten være mellom kl. 08.45 - 09.30 med seiling i bukten kl. 13.30. Fra 25. mai - 3. september 2020, vil Alcatrazbilletten være mellom 14.10 og 15.20 med seiling i bukten kl. 11.30.
Inkludert
 • 1,5 times katamarancruis (stopper ikke på Alcatraz)
 • Ferjebillett og inngangsbillett til Alcatraz Island
 • Forfriskninger (fås kjøpt ombord)
 • Driks/tips
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Alcatraz-båten har avgang ca. kl. 11:00 fra Pier 33, med seilas i bukten med Adventure Cat Sailing Charters. kl. 16:30 fra Pier 39.  Du mottar en endelig bekreftelse med det nøyaktige tidspunktet for avreise til Alcatraz, 10 dager før turen din via e-post. Møtested: Pier 33, Alcatraz Cruises. Du må presentere kupongen og gyldig legitimasjon med bilde for å motta Alcatraz-billettene dine. Alcatraz-båten går fra Pier 33, hvor du kan hente billettene dine ved «Will call / reserved tickets» -skranken. Møtested 2: Adventure Cat Sailing Charters på Pier 39.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Pass eller ID-kort
 • Jakke

Godt å vite

 • Denne pakken inneholder 2 separate båtturer: Et katamarancruise på San Francisco-bukten som ikke stopper på Alcatraz-øya og en fergebillett for overfarten mellom San Fransisco og Alcatraz-øya.
 • Du må oppgi navnene til alle deltakerne i din gruppe når du bestiller for å motta billettene til Alcatraz. I tilfelle ufullstendige opplysninger, vil du ikke motta billetter eller motta en refusjon.
 • Vennligst bruk sko med myke såler
 • Medbragte drikkevarer er ikke tillatt ombord
 • Nøyaktige tid for fergeavgangen til Alcatraz kan variere. Pass på å gå gjennom den endelige bekreftelsen med nøyaktig tid for avreise til Alcatraz, sendt deg per e-post 10 dager før aktiviteten.
 • Denne omvisningen kan ikke refunderes når den er bestilt.
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,7 /5

basert på 313 vurderinger

Samlet oversikt

 • Guide
  4,7/5
 • Transport
  4,9/5
 • Verdi for pengene
  4,3/5
 • Sikkerhet
  4,8/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Kjempetrivelig mannskap med masse kunnskap. Akkurat passe lang tur :)

Det var supert å være på en stor og flott katamaran med et mannskap som var både trivelig, festlige og kunnskapsrike. Vi var også så heldige at vi fikk se flere definer på turen vår noe som føltes som en ekstra bonus. Det er kaldt i SF selvom det er sol så denne dagen er det greit å ha på seg bukse. Det er jakker til låns på båten som jeg måtte benytte meg av. De var rene og varme. Alt i alt var det en veldig fin seiltur :) Alcatraz var også veldig spennende å få med seg. Det var godt organisert på øya så vi slapp å gå mye i kø selvom det var fullt av folk. Men denne aktiviteten tar hele dagen. Vi hadde tid til det, men om du kun har 2 dager i SF så kan det ta litt mye av tiden din. Det står at det tar ca 4 timer, men det tar ca 6 timer da det er noen timer mellom seilturen og alcatraz turen. Men da fikk vi tid til å spise en ordetlig lunsj så for oss var det greit.

Les mer

9. august 2016

Sailing with adventurecat.com was amazing ! Very good team , good vibes! Smileys ! They also offer a drink and a chocolat. We wanted to sail at 4:30 pm. We arrived at 4:10 pm as recommended but no boat. They already left. Time departure has been change since 2 days but get your guide didn’t tell me so we miss it. Hopefully the team of adventurecat was really nice and we were able to sail at 6:30 pm. The told us that they already had the same issue with her your guide who didn’t update the departure time!

Les mer

24. august 2021

Oversett

We had a great time on this excursion. The Alcatraz tour enabled us to go at our pace. We felt like we had plenty of time between the two boat rides. The catamaran was so much fun - great views, a fun crew, an excellent way to see the city. It was a highlight of our time in SF.

23. august 2021

Oversett

Produkt-ID: 7247