Legg til datoer

Ting å gjøre i
San Francisco Bay

De vindfulle urbane strendene tiltrekker sjømenn, brettseilere og naturelskere til denne destinasjonen med flere bukter.

San Francisco Bay: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

San Francisco: Hopp over køen 1-times buktcruise med båt

1. San Francisco: Hopp over køen 1-times buktcruise med båt

Nyt en 1-times reise langs San Franciscos historiske vannkant og opplev den spennende historien til San Francisco Bay, med all den lyden og herligheten den fortjener. Den 1-timers non-stop Bay Cruise tar deg forbi de berømte PIER 39 sjøløvene og langs San Franciscos historiske vannkant, og avslører byens fascinerende skyline. Slapp av i komfort, med både innendørs og utendørs sitteplasser, og nyt en full fortelling som beskriver viktige landemerker mens du seiler forbi. Se severdigheter som Golden Gate Bridge, Alcatraz og den ikoniske San Francisco skyline mens du går. Enten det er din første gang til San Francisco, eller ditt 10. besøk, er Bay Cruise noe du bør oppleve minst én gang i livet. Du vil få et gratis suvenirkart, som er tilgjengelig på ni språk, og hvis du blir sulten, er det en snackbar med full service om bord med mat og drikke tilgjengelig.

San Francisco: Golden Gate Bay-cruise

2. San Francisco: Golden Gate Bay-cruise

Cruise rundt Golden Gate-bukten på en båttur. Nyt informative kommentarer, se severdigheter som Alcatraz-øya, og kjøp mat og drikke fra baren om bord. Denne 1-times båtturen ble lansert i 1939, som en del av Golden Gate International Exposition og har i over 75 år vært et høydepunkt for enhver besøkende i San Francisco. Med 8–14 avganger daglig fra Fisherman's Wharf, vil du seile langs San Franciscos fantastiske vannkant, under den majestetiske Golden Gate-broen og nær den beryktede Alcatraz-øya. Oppdag San Franciscos fascinerende historie, brakt til live gjennom en lydguide som er tilgjengelig på 16 språk. Hold utkikk etter dyrelivet underveis, inkludert pelikaner, sjøløver og til og med delfiner og hvaler. Seil forbi den livlige bydelen North Beach, de berømte svømmeklubbene i Aquatic Park, de historiske skipene ved Hyde Street Pier og San Francisco Maritime National Park, før kursen går vestover mot Golden Gate Bridge. La deg fengsle av utsikten over Crissy Field og de frodige åssidene i Presidio, før du passerer under Golden Gate-broen. Kjør deretter tilbake inn i bukten og forbi naturreservatene i Marin Headlands og den legendariske byen Sausalito, en gang hjemmet til 1960-tallets flower power generasjon. Med Angel Island State Park til venstre for deg, cruise rundt det beryktede Alcatraz. Etter en hel time med spennende severdigheter, ønsker sjøløvene på Pier 39 deg velkommen tilbake til Pier 43 1/2. De ikoniske røde og blå båtene har en bar med drikke, snacks og varer inkludert klær med logo tilgjengelig om bord.

San Francisco: California Sunset/Twilight Boat Cruise

3. San Francisco: California Sunset/Twilight Boat Cruise

Nyt solnedgangen, mens du seiler på den vakre San Francisco-bukten. Se viktige landemerker, inkludert Alcatraz og Golden Gate Bridge. I vintermånedene kan du nyte den stemningsfulle utsikten i skumringstimen i stedet. Underveis ser du mange nasjonalhistoriske landemerker og severdigheter, slik som Coit Tower, Transamerica Pyramid, St. Peter and Paul's Church og Oakland Bay Bridge. Mens solen begynner å gå ned, cruiser du forbi Alcatraz, Angel Island, og kysten av Tiburon, Belvedere og Sausalito. Se solen gå ned over Stillehavet, mens du seiler vestover mot Golden Gate. På vei tilbake til Fisherman’s Wharf, får du se mange flere berømte severdigheter, inkludert Presidio, Marina District og Fort Mason.

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur med stor buss

4. San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur med stor buss

Opplev det beste som City by the Bay har å by på med Big Bus San Francisco Hop-on Hop-off-turen. Denne digitalt fortalte turen tar deg med til de viktigste landemerkene og ikoniske attraksjonene i byen, og gir deg en omfattende og oppslukende opplevelse av San Francisco. Stig om bord i bussen og forbered deg på å bli betatt av den vakre Golden Gate Bridge, et ekte San Francisco-ikon. Mens du krysser broen, kan du nyte den fantastiske utsikten over San Francisco-bukten, Alcatraz Island og åsene rundt. Dette er en fotomulighet du ikke må gå glipp av! Når turen fortsetter, kan du ta turen inn i hjertet av byen og besøke Union Square, det travle shoppingdistriktet. Her finner du en rekke designerbutikker, eksklusive varehus og trendy restauranter. På Union Square finner du også den berømte taubanen, der du kan se de ikoniske taubanene i aksjon. Turen går også gjennom det historiske nabolaget Haight-Ashbury, hippiebevegelsens fødested. Når du går gjennom gatene, blir du hensatt til 1960-tallet med fargerike viktorianske hus, vintagebutikker og veggmalerier som hyller Summer of Love. Ingen reise til San Francisco er komplett uten et besøk til Fisherman's Wharf. Her kan du smake på fersk sjømat, shoppe i lokale butikker og se på sjøløver som soler seg i solen. Herfra kan du også ta en ferge til Alcatraz Island eller et cruise rundt bukten. Med Big Bus-turen kan du hoppe av og på på et av de 20 stoppestedene langs ruten, slik at du kan utforske byen i ditt eget tempo. Og med busser som går hvert 10.-15. minutt, trenger du ikke vente lenge før du kan fortsette eventyret. Så uansett om du vil bruke mer tid på shopping på Union Square eller utforsking av Golden Gate Park, har Big Bus-turen noe for deg. Ta en pause fra byen med en halvdags guidet busstur til Muir Woods. Her kan du se redwoods på nært hold, krysse Golden Gate Bridge og utforske kystbyen Sausalito på vei tilbake.

San Francisco: Alcatraz med San Francisco Bay Cruise

5. San Francisco: Alcatraz med San Francisco Bay Cruise

Utforsk Alcatraz Federal Penitentiary på Alcatraz Island for å lære om USAs mest hensynsløse kriminelle, inkludert Al Capone og George "Machine Gun" Kelly. Nyt en fergetransport fra San Francisco og en inngangsbillett til det berømte fengselet. Legg ut på et naturskjønn 1-timers cruise i San Francisco Bay før eller etter besøket. Gå ombord på fergen og ankom Alcatraz-øya for å begynne besøket. Dra nytte av en innsiktsfull og prisvinnende lydguide på flere språk for å fordype deg i den mørke historien til Alcatraz og lære alt om de gamle innsatte og de mange skjebnesvangre fluktforsøkene. Bruk så mye tid du vil før du tar fergen tilbake til brygga. I tillegg kan du nyte et 1-times fortalt sightseeingcruise i San Francisco Bay i en komfortabel båt med både innendørs og utendørs sitteplasser. Ta inn den naturskjønne utsikten og seil forbi kjente landemerker i San Francisco, som Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, Bay Bridge og mye mer. Seil langs den historiske vannkanten, forbi de berømte sjøløvene Pier 39 og nyt byens fascinerende skyline fra det unike utsiktspunktet til San Francisco-bukten.

San Francisco: Inside Alcatraz-tur med Bay Cruise

6. San Francisco: Inside Alcatraz-tur med Bay Cruise

Du vil utforske INNE i Alcatraz Federal Penitentiary på Alcatraz Island med USAs mest hensynsløse kriminelle, inkludert Al Capone. Fergen vil gå i tide til det spesifikke tidspunktet du har bestilt. Du må ankomme 30 minutter før planlagt avgangstid på Pier 33. Gå, sykle, ta offentlig transport eller kjøre bil (som en siste utvei siden det kan være utfordrende å finne parkering), med enkel tilgang fra hvor som helst rundt Bay! På øya følger Cellhouse-lydturen "Doing Time" 45 minutter tilgjengelig på nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, mandarin, portugisisk, russisk og spansk. Også inkludert er en fantastisk 1 times SF Bay Cruise. Seil forbi de berømte PIER 39-sjøløvene og langs San Franciscos historiske vannkant, og avslør byens fascinerende skyline. Du har fleksibiliteten til å dra på cruiset på hvilken som helst dag og hvilken som helst tilgjengelig avgang. Du vil motta timeplanen. Dette er 2 separate turer.

San Francisco: Båttur fra bro til bro

7. San Francisco: Båttur fra bro til bro

Se både Golden Gate Bridge og San Francisco-Oakland Bay Bridge på en enkel båttur med lydguide gjennom personlige hodetelefoner inkludert. Utforsk San Franciscos berømte landemerker, historie, naturhistorie, arkitektur og indianske kultur om bord på denne unike båtturen i bukten. I løpet av det 90-minutters rundturscruiset vil du reise fra Fisherman's Wharf, en av byens travleste turistattraksjoner. Derfra seiler du under Golden Gate Bridge. Broen ble ferdigstilt i 1937 og er en av verdens mest berømte og vakre broer. På et tidspunkt, var det også den største hengebroen i verden. Kjør forbi Alcatraz, en gang hjemmet til en av verdens mest beryktede fengsler, og nyt San Franciscos fantastiske vannkant. Båten passerer langs havnen før du kjører under den enorme San Francisco-Oakland Bay Bridge. Turen går deretter tilbake til sjarmerende San Francisco, langs sjøen.

Solnedgangscruise i San Francisco-bukten med luksuskatamaran

8. Solnedgangscruise i San Francisco-bukten med luksuskatamaran

Ta en avslappende 90-minutters rundtur ombord på en luksuskatamaran. Se sjøløver, kjente severdigheter og solnedgangsutsikt over San Francisco mens solen synker under bukten. Seil ved Alcatraz Island, under Golden Gate Bridge, og forbi Sausalito. Søk etter de berømte sjøløvene Pier 39 og andre typer sjøliv som leker i havet. Cruise langs kysten og se på byens silhuett mens du ser den praktfulle solnedgangen. Slapp av med en gratis drink om bord på enten en 55- eller 65-fots katamaran. Begge kommer komplett med et beskyttet visningsområde, som gir panoramautsikt over 360 grader, i tillegg til lerretstrampolinnett for de mer eventyrlystne som ønsker å oppleve severdighetene i friluft.

San Francisco: Skip-the-Line Escape from The Rock Bay Cruise

9. San Francisco: Skip-the-Line Escape from The Rock Bay Cruise

Hopp om bord på en båt og cruise rundt Alcatraz Island og andre severdigheter i San Francisco-bukten på denne rundturen. Dra nytte av en rett-til-porten adgangsbillett og informativ kommentar mens du er på vei. Cruise på San Francisco-bukten og seil under Golden Gate Bridge på en 90-minutters tur med båt rundt Alcatraz Island. Gå forbi billettkøen og direkte til utgangen med billetten din Se Alcatraz-øya fra vannet mens du lytter til beretninger om fluktforsøkene som kan gi deg frysninger og de beryktede kriminelle som kalte Alcatraz fengsel hjem. Nyt et cruise med mat og drikke tilgjengelig for kjøp om bord. Bli med på en full sirkel rundt Alcatraz-øya, slik at du kan se den mystiske øya fra alle vinkler, som huset berømte fanger som Al Capone, Billy Cook the Killer, og Clyde Johnson, hvis fluktforsøk er legendarisk. Få et klart bilde av hvordan livet var i høysikkerhetsfengselet, den gang det var den mest fryktede institusjonen i det amerikanske straffesystemet.

San Francisco: Go City Explorer Pass med 2-5 attraksjoner

10. San Francisco: Go City Explorer Pass med 2-5 attraksjoner

Utforsk San Francisco i ditt eget tempo og etter dine interesser med et brukervennlig sightseeingpass. Velg 2, 3, 4 eller 5 attraksjoner og turer du bare må se og gjøre, fra et omfattende utvalg av over 30 ting du kan gjøre i San Francisco. Spar opptil 50 %* på de beste attraksjonene sammenlignet med å kjøpe separate billetter. Ta en hop-on-hop-off-tur med Big Bus og bli kjent med byen, dra på cruise i San Francisco-bukten, besøk informative museer, lei en Go Car i en time, opplev spenningen i Six Flags Discovery Kingdom og mye mer. Turer og cruise: - Big Bus Hop-on Hop-off San Francisco: 1-dags klassisk tur - Cruise i San Francisco-bukten - Flukt fra klippen - Cruise rundt Alcatraz - Komfortabel sykkelutleie hele dagen med Blazing Saddles - Go Car Tours San Francisco 1 time - Naturskjønn sykkeltur over Golden Gate Bridge - Vandring på Fisherman's Wharf - Mord, kaos og musikk: Sanne kriminalhistorier fra Haight - Den ultimate LGBTQ+-turen til fots i Castro-distriktet - 2-timers leie av el-sykkel fra Unlimited Biking - Utleie av Comfort Hybrid for menn eller kvinner i 4 timer fra Unlimited Biking - Foodie Walking Tour i Mission District - Vandringstur til den malte damen - Praktisk spøkelsesjakttur i Chinatown - Høydepunkter i Golden Gate Park sykkeltur med Unlimited Biking - Fiske fra San Franciscos brygge Museer og severdigheter: - California Academy of Sciences - Aquarium of the Bay - Exploratorium - Madame Tussauds - Six Flags Discovery Kingdom - San Francisco Zoo & Gardens - The Flyer at PIER 39 & 7D Ride Experience - kombinasjonsbillett når som helst - Walt Disney Family Museum - California's Great America - San Francisco Museum for moderne kunst (SFMOMA) - de Young Museum og Legion of Honor - Legoland Discovery Center - USS Pampanito - Asiatisk kunstmuseum - USS Hornet Museum - Det moderne jødiske museet Vær oppmerksom på at attraksjoner og omvisninger kan endres. Sjekk den medfølgende digitale guiden for å få en oppdatert oversikt over attraksjonene, inkludert åpningstider og instruksjoner om hvordan du får tilgang til hver enkelt attraksjon med passet ditt før du drar. *Besparelsen er basert på reiseruter på den lokale partnerens nettsted.

Alle aktiviteter

104 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for San Francisco Bay

Vil du vite mer om aktiviteter i San Francisco Bay? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Francisco Bay

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 956 vurderinger

det var fantastisk, flott organisering, komfortabel buss med lader, de perfekte hotellene og jeg ble overrasket, jeg anbefaler 100 % spesiell omtale for mine første guider Ricardo, Brenda og Hilo (hilo jeg hadde dem 7 dager eksepsjonelle) på den annen side, pass opp av Patricia guiden mellom Grand Canyon og Sion hun har tvilsomme praksiser av en hun tvinger oss til å gi henne gode kommentarer før hun forlater turen og enda verre like etter at hun påtvinger tips og utseende beløpet gitt til ham sjokkerte meg, jeg finner det uakseptabelt og på grensen til rakkeri. Fortell oss jeg siterer takk for at du la tips $ 10 per dag obligatorisk det er ikke normalt OK gi det du vil vite at for meg var det den minst kompetente guiden og hun våget å fortelle meg når jeg satte tipsen du gir mer til sjåføren enn å jeg beklager at det ikke går, jeg vil rapportere denne guiden for fremtidige reisende!

Flott kjøretur rundt San Francisco - alle store stopp er inkludert. Høydepunktet er kjøreturen over Golden Gate. Selvfølgelig er det et must å gå av der! En 2-dagers billett inkluderer også en guidet tur i China Town og 2 timers sykkelutleie. Dessverre kom jeg ikke til sistnevnte

Alt gikk knirkefritt, servicen på stedet var veldig bra. Kartet på syklene er ubrukelig. Bedre å jobbe med Google Maps. Sykkellås og bag er festet til sykkelen.

Hadde en virkelig flott dag... krysse broen på sykkel 👍 en drøm.

Fint. En veldig stor ulempe er at en bue på $500 må betales