Legg til datoer

San Domenico Maggiore

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser

Flere reisetips for San Domenico Maggiore

Vil du vite mer om aktiviteter i San Domenico Maggiore? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Domenico Maggiore

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 1 434 vurderinger

Utrolig vakker! Dette er syntesen av opplevelsen som ble levd i dag takket være Ivan, vår guide. En lidenskapelig gutt, med et utseende som formidler følelser. Hans beretning om stedene han ønsket å presentere for oss var rik, klar og fengslende. Jeg skulle ønske det ikke tok slutt så fort. Tiden har flydd fordi det ikke har vært et øyeblikk med kjedsomhet. Jeg anbefaler det på det sterkeste! Når vi kommer tilbake til Napoli (det er nødvendig) vil vi se etter en ny mulighet. Takk skal du ha! Iolanda og Pino

Besøket i byen Napoli var uttømmende og komplett. Giulia, guiden vår, var veldig snill og ekstremt tilgjengelig i forklaringene, og etterlot oss et vell av nysgjerrigheter om byen og dens kultur, fakta ukjent for oss til nå. Kaffen ble vennlig tilbudt av byrået i den berømte Bar Nilo (veldig bra, det er virkelig verdt det!) Å oppdage årsaken til sin berømmelse. Stopp ved kapellet i San Severo og katedralen for å avslutte er fantastisk.

Vår guide Carlo var helt utmerket. Han forklarte oss hver eneste detalj av denne perfekt organiserte turen med stor forsiktighet, lidenskap, presisjon, letthet og sympati. 2 og en halv time med ren nytelse. For kulturelskere og for de som virkelig ønsker å forstå kompleksiteten i historien til Napoli er det absolutt ikke å gå glipp av. STERKT ANBEFALT!

Vi deltok på et cruise og vi bestilte denne opplevelsen for dagens stoppested i Napoli. For et havari på skipet risikerte vi å miste vår guidede tur. Organisasjonen satte oss i kontakt med guiden som, til tross for vår forsinkelse, ventet på oss på et annet tidspunkt og tillot oss denne "nedsenkingen" i et uforglemmelig Napoli.

For de som meg som besøker Napoli for første gang vil jeg gjerne gi noen råd: ta den guidede turen Cristo Velato og spaccanapoli umiddelbart. Dette vil tillate deg å se byen litt og motta viktige råd om hvordan du kan flytte og til og med mer Det er viktig å besøke Veiled Christ og hopper over kilometerkøer