Legg til datoer

Ting å gjøre San Diego

San Diego gir deg den ekte kaliforniske opplevelsen: surfing, avslappet tempo og solgaranti.

Tilgjengelige aktiviteter

139 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Ofte stilte spørsmål om San Diego

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve San Diego?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i San Diego?

Flere reisetips for San Diego

Vil du vite mer om aktiviteter i San Diego? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om San Diego

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 338 vurderinger

Virkelig praktisk og enkel å bruke! Bare sørg for å sjekke møtepunktene for hver aktivitet og begrensningene også for hver aktivitet! Noen ganger må man komme på forhånd og møtepunktet er litt lenger enn aktiviteten. Du trenger ikke å få kortet, den elektroniske versjonen fungerer overalt! Universal studio, warner brothers, hollywood star homes tour, malibu homes star tour, Santa monica pier, film i Imax på vitenskapssenteret om 4 dager. Litt dyrt for prisen på aktivitetene, men det gjør det virkelig enklere!

Utmerket kort. For det meste WhatsApp-tjeneste. Svar i tide raskt og n

Jeg anbefaler folk som ønsker å besøke LA å kjøpe dette passet. For å spare tid og penger. Hver kan planlegge i form av punkter av sin egen interesse. De 7 dagene er bedre. For flere attraksjoner. Bruk den deretter innen 2 uker, noe som gir den besøkende mer tid til å ta en pause og gjøre andre personlige ting. Det dårlige poenget, guiden gjør, forteller deg ikke hvordan du kommer deg dit. Det ville vært mer nyttig hvis vi vet hvor attraksjonen er. Den beste måten å samle alle som er i samme område.

Det er definitivt verdi for pengene dine her, og vi satte pris på at vi kunne forhåndsbetale i CDN$ og vi likte at det var en god oversiktlig nettside, veiledning og avbestillingsregler. Du må gjøre litt forhåndsplanlegging og etterforskning for å få mest mulig ut av passet ditt, men vi har aldri hatt noen problemer med å bruke passet og likte Aquarium of the Pacific, Harbour-tur, Big Bus LA-tur, Madame Tussauds, Walk of Fame, Mann Chinese Teater, Universal Studios og Knotts Berry Farm.

Veldig bra

Jeg var litt redd for å bruke kortet, men det er 100% pålitelig. Du sparer mye; Du må bare organisere deg godt for å kunne komme deg til attraksjonene i tide, siden den kun kan brukes frem til kl 17.00. Likevel fungerte alt for oss, uten komplikasjoner og sparte oss for kjøpslinjer. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Great zoo (as everybody knows!)...but there are no queue i this park, that is to say no need for a "skip the line" ticket offer!