Våre mest anbefalte ting å gjøre i San Cristóbal, Bolivia

Fantastisk Salar Uyuni 3 dager / 2 netter.

1. Fantastisk Salar Uyuni 3 dager / 2 netter.

Dag 1: Togkirkegård - Colchani - Hotel de Sal - Isla Incahuasi Starten på turen starter med besøket på togkirkegården for å se de gamle lokomotivene. Deretter drar vi til samfunnet Colchani (inngangsdøren til Salar) hvor vi finner rustikke håndverksverksteder og rustikk mikrobearbeiding av bordsalt. Fortsetter med ekspedisjonen til den majestetiske Salar de Uyuni, vil vi gjøre stopp for å se saltutvinninger, øynene til salaren og hotellet til Sal Playa Blanca som for tiden bare fungerer som et museum. Senere vil vi besøke den mest populære øya Salar som ligger midt i Salar, Incahuasi-øya hvor vi skal gå og vi kan sette pris på store vidder av kaktus, havsteinsfossiler og spektakulær 360 ° utsikt fra utsiktspunktet. På slutten av turen dro vi til saltstua for å hvile Dag 2: Ollague Volcano Viewpoint - Lagunas de Altura - Siloli-ørkenen - Steintre - Laguna Colorada Dagen starter med frokost på saltstua. Vi starter til utsiktspunktet til Ollague-vulkanen for å sette pris på et vulkansk ørkenlandskap og den knappe høy-andinske vegetasjonen. Besøk deretter Chiarkota-lagunen, Laguna Hedionda (navn på grunn av lukten av svovel), Onda-lagunen, Ramaditas-lagunen. Disse lagunene er omgitt av flamingoer som bruker dem som mat- og hvilepunkter under sine trekkbevegelser, og på middagen smakes det lunsj på rute. Vi fortsetter vår reise til Siloli-ørkenen hvor steintreet er funnet (merkelig steinete form). Vi fortsetter veien til Laguna Colorada som er veldig slående på grunn av sin rødlige farge. Fortsetter vi ankommer byen Huayllajara hvor vi skal smake på en middag, og tilbringe natten i et felles familieovernatting Dag 3: Fumaroles - Thermal Springs of Polques - Green Lagoon - Valley of the Rocks - San Cristóbal - Uyuni Dagen starter veldig tidlig på morgenen med en frokost og avgang til fumarolene og sprekker i jorden hvor vulkansk lava, svovelholdige gasser. Etter ruten kommer vi til det termiske vannet (vann som er gunstig for helbredelse av leddgikt) hvor du kan ta et bad og hvile, vannet har en temperatur på 25 til 32 ° C. Vi fortsetter reisen gjennom den andre ørkenen i vår tur til Salvador Dalí som har en utmerket panoramautsikt og ligner dette ørkenlandskapet. Etterpå kommer vi til den grønne lagunen (høyt mineralinnhold gir den sin karakteristiske farge), som ligger ved foten av Licancabur-vulkanen (5.916 moh.). Deretter dro vi til byen Uyuni og stoppet for å besøke Villa Mar, Valle de las Rocas, byen San Cristóbal, dens steinkirke og til slutt fortsatte vi å avslutte turen i byen Uyuni. Valgfri overføring til San Pedro de Atacama: Etter å ha besøkt den grønne lagunen, kan du gjøre overføringen til Hito Cajones-grensen mellom Chile og Bolivia for senere overføring til San Pedro de Atacama i delt transport (Sjekk ekstraprisen for overføringen)

Fra La Paz: 5-dagers guidet tur til Uyuni og Andes-lagunene

2. Fra La Paz: 5-dagers guidet tur til Uyuni og Andes-lagunene

Legg ut på et 5-dagers eventyr gjennom Bolivias fantastiske landskap, og utforsk den surrealistiske skjønnheten i Uyuni Salt Flats og de mangfoldige underverkene i Eduardo Avaroa nasjonalreservat. Her får du en unik blanding av kulturmøter, naturopplevelser og spennende aktiviteter. Besøk laguner, geysirer og vulkanske landskap. Dag 1 - Dra til busskontoret sent på kvelden for innsjekking. - Gå om bord i bussen og slapp av på en naturskjønn tur med middag, frokost og en flaske vann. - Tilgang til et toalett om bord på bussen - Overnatting på bussen Dag 2 - Ankomst til Uyuni City tidlig om morgenen - Fritid frem til midt på formiddagen - Avreise fra busstasjonen i nærheten av aktivitetsleverandørens kontor. - Reise til saltslettene med 4x4 WD-transportmiddel - Utforsk "togkirkegården" i utkanten av Uyuni. - Besøk Colchani, en bosetning med saltgruvearbeidernes verksteder. - Utforsk saltslettene i Uyuni, blant annet et salthotell som har blitt museum, verdens flagg og et monument over Dakar-racet. - Spis lunsj i nærheten av Isla Incahuasi og gå til toppen av øya. - Organiser morsomme perspektivforvrengte bilder på saltslettene. - Overnatting på hotell i Agencha Dag 3 - Start tidlig med frokost - Besøk vulkanen Ollagüe og lagunene Cañapa, Hedionda og Chiarcota. - Ta turen inn i Eduardo Avaroa nasjonalreservat og se Siloli-ørkenen, klippetreet og den røde lagunen. - Overnatting på hotell i Guadalajara. Dag 4 - Vi starter tidlig for å besøke Sol de Mañana-geysiren, de varme kildene, Dali-ørkenen, den grønne lagunen og den hvite lagunen. - Kjører tilbake til Uyuni, passerer naturskjønne steder og spiser pikniklunsj. - Kjør forbi Rock Valley (Alota) og gjør et kort stopp i landsbyen San Cristobal. - Ankomst til Uyuni by tidlig på kvelden. - Ta buss fra Uyuni til La Paz på kvelden. - Middag, frokost, en flaske vann og et toalett om bord - Hvil deg på sovebussen over natten Dag 5 - Ankomst til La Paz by tidlig om morgenen - Avslutt turen på busstasjonen i La Paz by

Uyuni: Uyuni Salt Flats og Red Lagoon 3-dagers tur

3. Uyuni: Uyuni Salt Flats og Red Lagoon 3-dagers tur

Dag 1: Vi henter deg på hotellet ditt i Uyuni for å ta vårt 4x4 kjøretøy for 6 personer, der vi tar hele turen i løpet av de tre dagene. Vi drar mot Uyuni Salt Flat, forbi togkirkegården og byen Colchani før, hvor vi vil kunne kjøpe håndverk. Etter det, når vi er på saltflata, besøker vi Saltmuseet, og vi reiser til Incahuasi-øya, en kalksteinsformasjon i sentrum av saltflata. Her vil vi kunne gå langs en sti, se den gigantiske kaktusen og ha en privilegert utsikt over saltflata fra toppen av bakken. Vi avslutter dagen med å se solnedgangen inne i saltflata, så da kan vi gå til Colcha K hostel, hvor vi skal spise middag og hvile for neste dag. Dag 2: I løpet av formiddagen forlater vi Colcha K og fortsetter langs veien som går gjennom Chiguanas saltflate. Vi besøker lagunene Cañapa, Hedionda, Honda og Chiarkota, før vi går inn i Siloli-ørkenen. Vi avslutter dagen i Colorada-lagunen, hekkesenter for mer enn 30 000 flamingoer. Vi skal overnatte i Refugio Huayllajara. Dag 3: Vi drar tidlig om morgenen for å se soloppgangen i Sol de Mañana-geysirene, intermitterende vannkilder som stiger ved en temperatur på 90°C, og hvor vi får sjansen til å ta bilder ved å bruke kontrastene til de første lysene og dampen. I tillegg vil vi besøke Polques Hot Springs (tid for å bade, i henhold til tidene for turen), Salvador Dalí-ørkenen og Verde-lagunen og Blanca-lagunen, som ligger ved foten av Licancabur-vulkanen. I tillegg vil vi passere Valle de Rocas og San Cristóbal, så etter det starter vi vår direkte retur til Uyuni, hvor vi avslutter turen.

Ofte stilte spørsmål om San Cristóbal, Bolivia

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i San Cristóbal, Bolivia?

Flere reisetips for San Cristóbal, Bolivia

Vil du vite mer om aktiviteter i San Cristóbal, Bolivia? Trykk her for full oversikt