Våre mest anbefalte ting å gjøre i Samos

Samos: Båttur med BBQ Lunsj til Samiopoula

1. Samos: Båttur med BBQ Lunsj til Samiopoula

Nyt en dag med cruising og moro på denne båtturen i piratstil. Unngå folkemengdene på Samos og slapp av mens du seiler langs Egeerhavet. Opplev en uforglemmelig dag mens du seiler til en av de mest pittoreske øyene på den sørlige delen av Samos-øya, Samiopoula. Denne lille, men fortryllende øya har bare fem personer som bor på den. Nyt det strålende greske været på den hvite sandstranden, før du seiler til Kakorema-stranden. Cruise langs de ville klippene og slipp anker ved en romantisk bukt. Avkjøl deg i det forfriskende turkise vannet, hvis du vil. Føler seg sulten? Ingen grunn til bekymring, nyt en deilig BBQ-lunsj på den vakre stranden Kakorema. Lytt til gresk musikk som spilles fra båten og delta i en sirtaki (gresk dans) på sanden på denne vakre bortgjemte stranden.

Fra Kusadasi: Ferge tur-retur Samos med hotelltransport

2. Fra Kusadasi: Ferge tur-retur Samos med hotelltransport

Når du blir med på vår Kusadasi Samos-tur, forvent å tilbringe en dag på en gresk øy, og å utforske alt som har å tilby! Ekskursjonen din begynner om morgenen, med transport til havnen. Det er viktig å huske at for denne turen trenger du et gyldig pass. For formålet med vår Kusadasi Samos-tur, vil du ta fatt på en romslig ferge og krysse Egeerhavet. Reisen tar nesten en time, hvor du kan få en fin utsikt over det beryktede blå vannet. Ved ankomst til havnen på Samos, og etter endt passkontroll, står du fritt til å bruke dagen som du ønsker. Samos er kjent for å ha litt av hvert, og på grunn av øyas størrelse kan du forvente å finne alle slags alternativer. Som en øy har Samos flere bukter hvor du kan slappe av, slikke sol og svømme i turkisblått vann. Det spiller ingen rolle om du foretrekker overfylte eller bortgjemte bukter, for på Samos kan du finne begge deler og nyte den beste svømmeopplevelsen. Hvis du virkelig er interessert i sightseeing, vil ikke Samos skuffe deg! Øya var fødestedet til den berømte gamle matematikeren Pythagoras. Derfor kan du reise rundt og besøke noen eldgamle steder og museer for å utfolde historien og motta interessant informasjon om ham. I løpet av dagen, ikke glem å spasere rundt i de sjarmerende landsbyene på øya, beundre arkitekturen og samhandle med lokalbefolkningen. For å få en bedre forståelse av øyas livsstil og kultur, besøk en av de mange tavernaene og smak noen typiske greske oppskrifter. Denne heldagsutflukten avsluttes på ettermiddagen. Fergen frakter deg tilbake til havnen i Kusadasi, hvor en komfortabel bil venter. Når du kommer tilbake til hotellet, kan du forvente å være full av fantastiske minner fra dagen din på en gresk øy.

Hellas: Europe eSim Mobile Data Plan

3. Hellas: Europe eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Hellas problemfri med ditt praktiske eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Hellas og ytterligere 43 europeiske regioner (full liste nedenfor). Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. Nettverksdekning: Albania, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italia, Jersey, Kasakhstan, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Litauen, Litauen, Serpo Macedonia, Portugal, Portugal, Slovenia, Litauen, Litauen, Serpo, Malta, Portugal, Portugal, Nederland, Luxembourg, Serpo, Malta, Portugal, Nederland. ak, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Storbritannia, Usbekistan og Vatikanstaten. Operatører som skal brukes i Hellas: T-Mobile (Cosmote), Vodafone og Wind

Samos: Heldags guidet øybusstur

4. Samos: Heldags guidet øybusstur

Start turen ved å gå tilbake i tid til den antikke greske epoken med et besøk til Temple of Hera. Beundre denne fantastiske konstruksjonen som kan dateres tilbake til antikken. Deretter kan du dra nordover for en guidet tur til 1400-tallsklosteret Megali Panagia, et utmerket eksempel på bysantinsk gresk arkitektur. Nyt en kort spasertur gjennom den tradisjonelle fjellandsbyen Pyrgos, som er kjent for sin honning og keramikk for en kort spasertur. Etter å ha besøkt Pyrgos, ta et valgfritt stopp i området Koutsi – et ideelt sted å ta panoramabilder. Etter dette kan du besøke en tradisjonell vingård for en sjanse til å smake på noen av de berømte samiske vinene. Fortsett turen gjennom det varierte grønne landskapet til du kommer til den andre store byen på øya kalt Karlovassi. Stopp her for lunsj og beundre de vakre nyklassisistiske husene og herskapshusene. Deretter går du igjen langs den ville og romantiske nordkysten til du kommer til den fortryllende Nightingales-dalen. Nyt en kort spasertur her og et velkomment kaffestopp. Til slutt, avslutt turen med et besøk til den sjarmerende og pittoreske fiskerlandsbyen Kokkari før du går tilbake til Samos by og Pythagorion hvor turen avsluttes.

Samos selvstyrte Sherlock Holmes Murder Mystery Game

5. Samos selvstyrte Sherlock Holmes Murder Mystery Game

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur som gir deg en morsom og interaktiv måte å gå rundt i byen på. Alt du trenger er en telefon med internettforbindelse. Så snart du bestiller spillet, sender vi deg all informasjonen du trenger via e-post. Ved å bevege deg rundt i byen låser du opp oppdrag. Her finner du karakterer som er villige til å hjelpe. Men informasjonen har en pris! Løs gåtene deres, ta på deg morsomme fotoutfordringer, jag etter skyldige og spill sammen for å komme nærmere å løse drapet på Balthasar. VIKTIG INFORMASJON: - Vanskelighetsgrad: lett – også egnet for barnefamilier - Varighet: 2 timer - Billetter: Du trenger kun å kjøpe 1 billett per gruppe (1-4 personer) - Hver gruppe vil spille med 1 enhet. For grupper på mer enn 4 personer kan du kjøpe 2 eller flere billetter. - For å bestille dette spillet må du angi en dato/tid, MEN du kan starte når du vil. - *MERK: dette byspillet bruker byen som et interaktivt spillefelt, men gir IKKE informasjon om byen! HVORDAN SPILLE: Bestill City Game, sjekk e-posten vi sender deg med instruksjonene, last ned Loquiz-appen og start spillopplevelsen! Utforsk byen i ditt eget tempo mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur som tilbyr mye frihet og fleksibilitet. Du kan spille når, hvor og med hvem du vil. Enten du vil spille alene for personlig spenning eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for deg! Å spille med flere grupper vil bli en konkurranseopplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spillet er en morsom aktivitet du kan gjøre mens du besøker en by med familie og venner eller som et par. Byspillet vårt tilbyr maksimal uavhengighet, du kan spille pause og fortsette når du vil!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Samos

Utforsk området rundt Samos

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Samos

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Samos?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Samos er:

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Samos?

Flere reisetips for Samos

Vil du vite mer om aktiviteter i Samos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Samos

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 867 vurderinger

Jeg velger vurderingen "bra", men det gjelder spesielt for å besøke vulkanen. Når du ankommer Nisyros, forventes det at du følger eskorten i en flokk. Hun tok oss med til sentrum av landsbyen, og vi ble rådet til å spise lunsj på en bestemt restaurant. Vi satte oss ned med naboene... De 2,5 timene med fritid i landsbyen før du drar til vulkanen er alt for lang. Landsbyen består av omtrent 1 gate med noen butikker. Sammen med den nesten obligatoriske lunsjen varte den fritiden veldig lenge. Vi dro forresten ikke til klosteret. Utsikten ser ut til å være veldig fin, men det var nesten 40 grader den dagen. Vi valgte da å hoppe over de trappene opp. Besøket på vulkanen er selvfølgelig supert! Brennende varmt, støvete og selvfølgelig lukter det svovel, men veldig kult å gjøre det. TIPS! Ikke bruk hvite klær, du kan ikke få det gule stoffet ut av klærne eller skoene dine!

Det var en fantastisk tur til vulkanøya som var 100% organisert fra start til slutt. Du kan få all informasjon ved bestilling eller du vil bli informert i god tid via Whatsapp. Vi ble hentet punktlig kl. 08.10 fra vårt hentested med buss og kjørt til båten vår i Kardamaina. Foran båten ble vi delt opp og tyskerne fikk en tysktalende guide og de andre på engelsk. Ankom havna kl 10.30 etter en times båttur dro vi rett gjennom bygda til et sted med en fin taverna hvor man kunne spise lunsj om man ville. Der fikk vi også beskjed om at vi alle skulle møtes igjen kl 13:30 ved havnen på bussen for å kjøre til vulkanen. Turen (ca. 20 minutter) til vulkanen startet også i tide, hvor vi da hadde 45 minutter til rådighet før vi tok båten tilbake kl 15.30 Konklusjon: litt mer tid hadde vært fint.

Super morsom tur. Godt organisert, fikk først en tydelig tekstmelding med instruksjoner. Hentes og returnerte til hotellet. En variert dag, med båt, besøkte en typisk landsby og deretter til vulkanen og deretter seile tilbake. Båtturen tar bare ca 75 minutter. Den eneste ulempen vi fant var oppmuntringen til å spise lunsj på en bestemt restaurant, de andre restaurantene ble fremstilt som mindre gode. Dette er ikke greit. Vi dro derfor for å spise på en annen restaurant for å støtte de andre menneskene der, og det var veldig velsmakende! Anbefalt!

Vi hadde et magisk opphold i Nisyros. Byen Mandraki har mange små hjørner å besøke. Ved "Fikus"-plassen kan du sitte og spise komfortabelt. En spesiell anbefaling fra guiden vår Martha var den nisyriske osten i røre med zucchiniblomster, så deilig og soumadaen er også en ekte smaksopplevelse. Vulkanen ser også fascinerende ut, men vær forsiktig her blir luktesansen satt på prøve alt i alt en fin opplevelse!

Très beaux øyeblikk. Beau bateau, equipage agréable. Timingen er toutefois kronométré. Cela donne envie de revenir sur l'île par ses propres moyens, pour rester plus longtemps dans la ville principale, et découvrir le bord de côte volcanique. La découverte du volcan, les odors souffrées, et la Caldeira sont incroyables. Nous étions 5 et avons passé une formidable journée!