Saltgruven Wieliczka

Explore this 13th-century mine's underground lakes, health resort, and chapels with intricate salt carvings.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Saltgruven Wieliczka: Opplevelser og billetter

Flere reisetips for Saltgruven Wieliczka

Vil du vite mer om aktiviteter i Saltgruven Wieliczka? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Saltgruven Wieliczka

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 18 201 vurderinger

God kveld; organiseringen av besøkene, har gjort alt for å la oss gjøre besøket på en fantastisk måte! Vi ble informert for WatsApp om at det faste besøket med guiden på italiensk ikke lenger var mulig på datoen og klokkeslettet som ble bestilt. Imidlertid ga de oss muligheten til å gjøre det samme dag og samtidig med guiden på engelsk. Vi har godtatt. Kort tid etter sendte de oss en ekstra WatsApp for å informere oss om at besøket var mulig igjen samme dag og samtidig med guiden på italiensk !!!!!! Vi godtok tydeligvis! Vi forsto ikke at for å få tilgang til besøket måtte vi ta billettene, og presentere vår online booking. De kontaktet oss på telefon og en ansatt i organisasjonen ble med oss i hagen foran inngangen og ga oss inngangsbillettene!!!! Vi følte oss velkommen og tatt i hånden! Takk!

Turen føltes helt magisk for meg! Guiden, Ola, var veldig entusiastisk og hjelpsom. Jeg elsket hvor intim denne turen var: turistveien er veldig godt organisert, så i hvert kammer var vi helt alene med guiden, noe som gir sjarmen og følelsen av ærefrykt rundt stedet. Tips om innsider: hvis du har egne hodetelefoner, ikke nøl med å bruke dem og avslå de kasserbare de som blir tilbudt på turen. Hvilket som er praktisk for folk som ikke har dem, fant jeg ut at de ikke var spesielt gode og hadde en mye bedre lyd fra min egen.

Svært flott organisert med henting på hotellet, transport helt fram og flott guiding i gruvene. Imponerende opplevelse som gjorde inntrykk!

Good driver, very Nice polite and helpful. The guides were good as well. Good at speaking English. Engaged in their topic, never boring.

Veldig bra. Seriøse folk. Litt trang bil. Men alt i alt, veldig fornøyd