Legg til datoer

Ting å gjøre i
Salou

Fjellklatring, snorkling og sykling er bare noen av eventyrene som venter i denne spanske byen.

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Salou

Salou: PortAventura og Ferrari Land 1-, 2- eller 3-dagers billett

1. Salou: PortAventura og Ferrari Land 1-, 2- eller 3-dagers billett

Hvis du elsker eventyr og uendelige opplevelser, er denne kombinasjonsbilletten til PortAventura Park og Ferrari Land den beste kombinasjonen for deg. Du får én gangs adgang til Ferrari Land og kan velge mellom 1, 2 eller 3 dager til å utforske PortAventura Park. I år venter mange overraskelser i PortAventura Park. I karnevalet (fra 9. februar til 17. mars), påsken (fra 22. mars til 17. mai), sommeren (fra 26. juni til 8. september), Halloween (fra 21. september til 10. november) eller julen (fra 23. november til 6. januar) kan du oppleve uforglemmelige øyeblikk! I PortAventua Park kan du oppdage de seks verdenene i en av Europas mest ikoniske fornøyelsesparker. Parken har mer enn 5 km med berg- og dalbaner og totalt 40 attraksjoner. Her finner du attraksjoner for enhver smak, fra adrenalinkickende rutsjebaner til familievennlige attraksjoner. Opplev Uncharted, PortAventuras nye mørke berg- og dalbane basert på universet til Sony Pictures-filmen med samme navn med Tom Holland i hovedrollen. Denne nye attraksjonen tegner til å bli en av årets største opplevelser. Fortsett eventyret i den nyeste parken i PortAventura World, Ferrari Land. Opplev Ferraris lidenskap og historie sammen med familie og venner via uforglemmelige attraksjoner som får deg til å føle deg som en ekte F1-fører.

Cambrils: Seilas med katamaran langs Costa Daurada

2. Cambrils: Seilas med katamaran langs Costa Daurada

Sett seil fra Cambrils på et naturskjønt katamarancruise og nyt den dramatiske utsikten over Daurada-kysten fra havet. Bad eller snorkle i vannet i Middelhavet og nyt snacks om bord. Etter avgang fra havnen kan du beundre den fantastiske utsikten til kysten, om bord på en komfortabel katamaran. Seil i omtrent 1 time før du kaster anker mellom Cap Salou, La Pineda eller Montroig (avhengig av værforhold). Bad i det krystallklare vannet, snorkle, eller nyt solskinnet på dekk med et glass cava. Nyt deilige snacks med brus, øl, sangria og cava om bord.

Salou: Inngangsbillett til temaparken PortAventura

3. Salou: Inngangsbillett til temaparken PortAventura

Nyt en dag med spenning i PortAventura, Spanias største fornøyelsespark, kun 45 minutter unna Barcelona med tog. Utforsk universet, delt inn i 6 forskjellige destinasjoner, hver med attraksjoner for alle aldre; unik gastronomi; og typiske produkter å kjøpe som suvenirer. I år venter mange overraskelser på PortAventura Park. Fra 23. september til 12. november nyt Halloween-sesongen i PortAventura Park. PortAventura Park vil bli forvandlet til et land av ren terror, fylt med skapninger som vil hjemsøke minnene dine for alltid, så vel som frysninger og show som vil få deg til å skjelve av spenning ... og frykt. Ha det gøy i Mexico, det ville vesten, det keiserlige Kina og Polynesia. Med mer enn 37 attraksjoner, fra berg-og-dal-baner til vannsklier og fallskjermhoppingssimulatorer til cowboyshow, er det noe for enhver smak. Det eksotiske landskapet i Polynesia er en gave til sansene. Lyder, farger og sensasjoner vil transportere deg til paradis. Utforsk Middelhavets verden, ideelt for de som ønsker roen til en tradisjonell fiskerlandsby. Ha det gøy i Kina og dra til det fjerne vesten for å nyte cowboydanser og show. Skjem bort ditt indre barn og sett et smil tilbake på ansiktet ditt på de nye Sesame Street-rittene, hvor Bert og Ernie venter på både gamle og unge. Uncharted, den første mørke berg-og-dal-banen: lev universet til Sony Pictures-filmen med Tom Holland i hovedrollen. Denne nye turen lover å bli en av årets største opplevelser.

Salou: PortAventura Caribe Aquatic Park 1-dags billett

4. Salou: PortAventura Caribe Aquatic Park 1-dags billett

Opplev spenningen i PortAventura Aquatic Park, kun 45 minutter fra Barcelona, med en heldags inngangsbillett. Hygg deg i en av de beste og største badelandene i Spania. I hjertet av Costa Daurada på den katalanske kysten, byr denne fantastiske akvatiske parken på forfriskende opplevelser. Her kan du kan prøve deg på rafting, sli ned vannsklier eller simpelthen slappe av på en solseng og nyte solen. Selv små barn har det kjempemoro på lekeplassen med dens karibiske tema. Lytt til bølgebruset akkompagnert av reggaemusikk i hele parken. Utforsk mer enn 50 000 kvadratmeter med tropiske planter og vannattraksjoner. Søk etter sjørøverskatter, seil i full fart nedover stryk, surf på bølgene i det store bassenget, eller slapp av i det rolige vannet i elven som slynger seg rundt den akvatiske parken. Alt dette og mer venter deg på drømmestedet blant palmer, fantastiske barer, restauranter og eksotisk vegetasjon som får deg til å tro du er i tropeparadiset Karibia.

Cambrils: Katamaran-cruise med mat og drikke

5. Cambrils: Katamaran-cruise med mat og drikke

Sett ut på en uforglemmelig luksuskatamarantur fra Cambrils og beundre kysten av Catalonia. Nyt svømming eller snorkling i det klare vannet i regionen sammen med mat og drikke. Du vil seile omtrent i 1 time til du ankrer katamaranen mellom Cap Salou og La Pineda. Ta et bad i det turkise vannet og få muligheten til å sette pris på havbunnen til Cap Salou. Fast deg med deilige snacks med brus, øl, vermut, vin og cava om bord. Du kan også nyte en grill ombord under turen. Avhengig av vindretningen, vil du dra sørover til Montroig-området, hvor vannet noen ganger er intenst blått. Beundre den fantastiske skjønnheten i området mens du svømmer eller snorkler i vannet.

Salou: PortAventura, Caribe Aquatic Park og Ferrari Multi-Day

6. Salou: PortAventura, Caribe Aquatic Park og Ferrari Multi-Day

Nyt spenningen med venner og familie hele året på PortAventura World. Føl adrenalinet rush ombord i berg-og-dal-baner eller bare len deg tilbake og nyt stillheten til den milde middelhavsbrisen. Utforsk de forskjellige verdenene i feriestedets tre parker: PortAventura Park, Ferrari Land og PortAventura Caribe Aquatic Park. Møt fascinerende karakterer, utforsk mystiske ruiner i fjerne land, føl deg som en ekte cowboy eller cowgirl, begi deg ut på fantastiske eventyr og gjør drømmene dine til virkelighet. Oppdag 5 temaområder basert på forskjellige sivilisasjoner PortAventura Park, og et spesielt område med Sesamgate-tema for barn. Nyt berg-og-dal-baner, show og spennende turer. Gjør en sprut med inngangen til PortAventura Caribe Aquatic Park. Utforsk en verden av vannsklier, akvatiske funksjoner og alle andre typer vannbasert moro for hele familien. Oppdag Ferrari Lands utrolige attraksjoner og fantastiske områder dedikert eksklusivt til det legendariske italienske racingteamet. Besøk en park som er unik for Europa og se hyllesten ikke bare til Ferraris teknologiske prestasjoner, men også til dens rolle som et emblem for italiensk geni. Opplev hastigheten, innovasjonen, adrenalinet til Ferrari.

PortAventura og Ferrari Land: Heldagstur fra Barcelona

7. PortAventura og Ferrari Land: Heldagstur fra Barcelona

Klokken 09:00 om morgenen drar vi fra kontoret på Estació del Nord, som ligger like ved Triumfbuen. Vær på møtestedet minst 15 minutter i forveien. Slapp av og nyt reisen, vi kommer til PortAventura World rundt klokken 10:30. Tilbring en hel dag med moro i attraksjonene til Ferrari Land og PortAventura Park, komplett med komfortabel tur/retur-transport fra Barcelona. Beundre Europas høyeste og raskeste vertikale akselerator i Ferrari World. Opplev en autentisk racerbane som er 570 meter lang. Føl spenningen og farten med 8 simulatorer som skaper en autentisk F1-kjøreopplevelse. Se gjenskapninger av hovedfasadene til Colosseum, Scala og Campanile i San Marco. Gå gjennom gatene og stopp ved en butikk der du finner de mest eksklusive produktene fra Ferrari-merket. Nyt alle smakene Italia har å tilby på en autentisk trattoria. Med dette 12 timers kombinerte programmet vil du også besøke PortAventura Park som har 6 fullstendig ulike verdener med eventyr. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, Kina, México og Far West venter på ditt besøk. Uansett hva du liker å gjøre vil du finne noe som passer din smak. PortAventura Park tilbyr 40 opplevelser hvor du kan sette motet ditt på prøve og oppleve en strøm av adrenalin. Du finner opplevelser som innehar rekorder i høyde, fart og størrelse! Du møter intense, svimlende og spennende attraksjoner, som Dragon Khan, Furius Baco og Shambhala, Europas høyeste berg- og dalbane. Du kan avkjøle deg i vannsklier som Angkor eller Tutuki Splash. Du vil også finne mange attraksjoner som passer yngre besøkende: Tomahawk berg- og dalbanen i Far West, den spennende Coco Piloto-flyturen, Imperial China-lekeområdet og mye mer. Guiden vil invitere deg til å ha det gøy med annen underholdning også — magiske show med mer enn 40 daglige visninger. Oppdag danser fra fremmede land, rytmer og show i lyset av leirbål og mer. Gå på innsiden av Gran Teatro Imperial og opplev en verden av magi og musikk der alt er mulig! Gå ikke glipp av de snakkende papegøyene i Aves del Paraíso, tusener av såpebobler i Bubblebou og overraskelsesmøter med venner fra Sesame Street. Rundt kl. 18:30 vil du møte guiden din igjen for å dra tilbake til Barcelona-kontoret, husk at i juli og august drar vi rundt kl. 19:30 fordi fornøyelsesparken er åpen lenger.

Salou: Off-Road guidet Quad Safari med hotellhenting

8. Salou: Off-Road guidet Quad Safari med hotellhenting

2 timers ekskursjon kl 11:00 1 times ekskursjon kl 15:30 og 17:30 Hent på hotellet inntil 30 minutter før, avhengig av hvor du befinner deg Nyt ved å kjøre Quad på offroad i Salou. Din profesjonelle guide, som også vil følge deg på hele ruten, vil orientere deg om hvordan du bruker firehjulingen og hvordan du håndterer utstyret på riktig måte. En fantastisk aktivitet for venner, familie som ønsker å tilbringe en uforglemmelig stund med naturen. Alle ruter ledes av en profesjonell guide som kan snakke engelsk, fransk, russisk og spansk. Rutene er designet for å imøtekomme både nybegynnere og familier, slik at du kan nyte hvert øyeblikk av eventyret ditt. *Den to timer lange ekskursjonen kjører vi til et rødt fjell, med fantastisk utsikt over hele Costa Dorada * Den en-times ekskursjonen kjører vi langs grus- og asfaltveier i utkanten av Salou quads er to-seter og kan deles

Fra Salou og Cambrils: Ultimate Speedboat Experience

9. Fra Salou og Cambrils: Ultimate Speedboat Experience

Kom og nyt 2 timer med spenning, spenning og avslapning, alt i en minnefylt tur på den raskeste hurtigbåten på Costa Dorada. Etter at du har reist fra Salou eller Cambrils, vil kapteinen din snart få båten til å glide langs Costa Dorada-kysten. Len deg tilbake og slapp av mens du nyter følelsen av vind og bølger, og la adrenalinet begynne å strømme.   Når båten når målet, legger du anker for å ta en dukkert i det nydelige Middelhavet. Redningsvester og snorkler vil bli gitt. De som ikke vil bade kan slikke sol fra båten. Det vil bli servert drikke mens båten ligger for anker. Velg blant et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. Når alle er tilbake om bord, er det full fart tilbake til marinaen.

Salou: PortAventura Ferrari Land inngangsbillett

10. Salou: PortAventura Ferrari Land inngangsbillett

Opplev lidenskapen til Ferrari med en 1-dagers inngangsbillett til fornøyelsesparken Ferrari Land på PortAventura World på Costa Dorada. Hopp over køen for å komme inn i parken ved å gå direkte til inngangen og skanne billetten din. Beundre en fantastisk rekreasjon av Italia og fødestedet til Scuderia Ferrari, inkludert fasadene til Colosseum, La Scala og Campanile of San Marco. Spaser gjennom gatene og oppdag en fabelaktig butikk som selger eksklusive merkevarer. Nyt smakene fra Italia i en autentisk trattoria eller på restauranter som serverer tradisjonell mat. Reis verden rundt på en enkelt runde ombord på en Ferrari GT, ta en interaktiv reise gjennom historien til motormerket og mer.

Alle aktiviteter

43 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Salou

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Salou?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Salou er:

Flere reisetips for Salou

Vil du vite mer om aktiviteter i Salou? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Salou

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 209 vurderinger

Vi likte det mye var ikke mange køer. Jeg må ha vært heldig, men barnet mitt ville ikke gå til Ferrari Land på grunn av lange køer i solen, alle sa ikke gå inn på hotellet på grunn av det. Vi ville bare gå til alle portaventurea for det, men jeg hadde en flott opplevelse takk 🙏

Var en så flott opplevelse, vi var ikke klar over at vi dro på spansk ferie, så det var veldig travelt, men det er en så flott tur som anbefales

Hyggelig men ikke mye for å spise med kompliserte barn anbefaler jeg å ta med en matbit

Min erfaring har vært utmerket, men prisene er veldig høye

Veldig god infrastruktur, lang kø Litt lang men normalt