Legg til datoer
Opplevelser i

Salou

Fjellklatring, snorkling og sykling er bare noen av eventyrene som venter i denne spanske byen.

Severdigheter i Salou

Flere reisetips for Salou

Vil du vite mer om aktiviteter i Salou? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Salou

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 123 vurderinger

En riktig utflukt, jeg og barna mine tilbringer morgenen til middag i havet av det gode. Katamaranpersonalet var veldig hyggelige og vennlige. De gir deg en hamburger med pommes frites, som går veldig bra midt på formiddagen. Ikke forvent å nå huler, eller nærliggende bukter... det er en utflukt på det åpne hav og du kan se kysten langveisfra. Stopp deretter i en time for å bade i utrolig, rent og krystallklart vann. Og så tilbake.

Veldig hyggelig utflukt på tre timer fra CAMBRILS. Etter en liten times seiling slapp katten anker i 01 time. Mulighet for bading. unitiel å ta masken og snorkle fordi det ikke er noe å se. Under denne lille matbiten med burgere med poteter. Enkelt, men bra for prisen. Drikke gjennom hele utflukten. Brus, øl, sangria. Veldig bra aktivitet å gjøre med familien

En fin 3-timers spasertur langs kysten av Cambrils/Salou. Maten er en hamburger med pommes frites som var veldig bra i kvantitet og kvalitet, det koster €3 som du betaler på møtepunktet. I 1 time slipper katamaranen anker og du kan starte og svømme i tillegg til å spise, drikken er åpen bar. Mannskapet er veldig hyggelig og musikken om bord.

Jeg synes det er en flott fornøyelsespark; veldig store og med plass til å spre seg utover dagen. Tvert imot... du må betale for absolutt alt, og i høysesongen uten hurtigpasset er du ingen. Utrolige attraksjoner likevel. Du må være oppmerksom når Ferrari-land stenger, oksen fanget meg...

Flott aktivitet å gjøre med familien! Utsikten er storslått!Bømmepausen varer i 1 time. Personalet er veldig hyggelige og snakker veldig bra fransk. Drikke er ubegrenset, både alkohol og myk. Hvis vi måtte gjøre det igjen, ville vi gjort det igjen uten å nøle!