Våre mest anbefalte ting å gjøre i Salamansa

São Vicente Island: Heldagstur

1. São Vicente Island: Heldagstur

Med start fra Mindelo inkluderer denne heldagsturen de fleste høydepunktene på øya São Vicente. Utforsk Mindelo, hovedstaden på øya, kjent som den mest innbydende og attraktive byen i landet. Gå gjennom kolonibygningene, besøk kirken, de kommunale og afrikanske markedene, og nyt en panoramautsikt over hovedstaden fra toppen av Fortin. Kjør til den østlige delen av øya hvor dyr, endemiske planter og jordbruksland kan sees langs Calhau-dalen. Her kan du ta deg tid til en deilig lunsj i en lokal atmosfære, og nyt det lokale kjøkkenet. Deretter kan du besøke fiskerlandsbyen Salamansa, Baía das Gatas, og ta en svømmetur på den vakre stranden før du drar til sanddynene brakt av vinden fra Sahara-ørkenen. Til slutt, kjør til Monte Verde naturpark og beundre det fantastiske landskapet på hele øya og, hvis været tillater det, ta fantastiske bilder av andre Kapp Verde-øyer.

São Vicente: Privat høydepunktstur fra Mindelo havn

2. São Vicente: Privat høydepunktstur fra Mindelo havn

Nyt en henting fra havnen i Mindelo og begynn en spennende privat tur for å oppdage høydepunktene på São Vicente-øya med en lokal guide. Start oppdagelsen fra Mindelo, landets kulturelle hovedstad, kjent for gjestfriheten til folket og arkitekturen til de vakre kolonibygningene. Besøk hovedtorget, den lokale kirken, det kommunale markedet og lær om dagliglivet til lokalbefolkningen, før du nyter en fantastisk panoramautsikt over byen og dens bukt, den vakreste i landet. Fortsett på en naturskjønn kjøretur til østsiden av øya og fange vakker utsikt over utdødde vulkaner, jordbruksland, og lær lokal historie fra guiden din. Ankom Calhau, ta en lunsjpause og nyt det lokale kjøkkenet. Deretter kan du svømme på den vakre Baía das Gatas-stranden eller bare dyppe føttene i det varme vannet før du drar til øyas høyeste punkt, Monte Verde naturpark. Her kan du beundre det fantastiske landskapet, se endemiske planter og, hvis været tillater det, se andre Kapp Verde-øyer. Turen avsluttes med et drop-off ved havnen i Mindelo.

Dagstur Mindelo-tur og høydepunktene i S. Vicente

3. Dagstur Mindelo-tur og høydepunktene i S. Vicente

Nyt hvert sekund og ha det gøy i denne uforglemmelige opplevelsen på denne praktfulle øya. Vi møter deg ved utgangsporten til havnen i Mindelo og drar for et guidet besøk i sentrum, her vil du besøke det viktigste grønnsaksmarkedet og det kulturelle senteret for kunst, og gå gjennom hovedtorget på Mindelo. Etter å ha besøkt Mindelo vil vi kjøre til det høyeste punktet på øya for å nyte et minneverdig panorama på toppen av naturparken Monte Verde. Nyt det vulkanske landskapet og lær om den vokaniske opprinnelsen til Sao Vicente. Deretter kjører vi til Salamança-stranden og går barfot på den fredelige hvite sandstranden nord på øya. Deretter drar vi til Baia das Gatas, som er en fiskerlandsby som har en av de mest besøkte stranden på øya. La oss gå litt her i de omkringliggende områdene og bli bedre kjent med denne landsbyen med guiden din. På slutten drar vi tilbake til Mindelo.

São Vicente, hel dag, høydepunkter, Mindelo, og utenfor, 6 timer

4. São Vicente, hel dag, høydepunkter, Mindelo, og utenfor, 6 timer

Hør om vår historie, kultur, livsstil. Nyt den arkitektoniske stilen til våre fargerike bygninger. Besøk de travle markedene i Mindelo; Fiskemarked, afrikansk marked og kommunalt marked (stengt på søndager). Fra utkikkspunktet vil vi ha den beste utsikten over Mindelo, Monte Cara og Laginha-stranden. Ta en naturskjønn kjøretur til toppen av Monte Verde, naturlig og beskyttet park, den høyeste toppen i Sao Vicente. Ta turen til de små sjarmerende fiskelandsbyene på øya. Ta en svømmetur i den klare blå lagunen Baía das Gatas, og beundre den kontrastrike, lange kystlinjen. Calhau er en oase! En sjarmerende liten jordbruks- og fiskerlandsby også hjemmet til Vulcao Viana, en av de siste utdødde vulkanene på øya. I Calhau-dalen vil vi se tradisjonelt jordbruk for hånd, dyr, vannbrønner og vindmøller.

São Vicente: Markeder, strender og naturparkomvisning

5. São Vicente: Markeder, strender og naturparkomvisning

Dagen begynner med henting fra overnattingsstedet ditt eller Mindelo havn for passasjerer på cruiseskip og kjør mot sentrum. Ved ankomst kan du utforske øyas hovedstad, Mindelo, en historisk og kulturelt rik by full av karakter. Ta en guidet spasertur gjennom sentrum til øyas populære afrikanske marked, spaser gjennom de fargerike bodene, nyt en rekke severdigheter og dufter, og bland deg med lokalbefolkningen. Fortsett på en naturskjønn kjøretur til Monte Verde naturpark og beundre den fantastiske utsikten over fjellene og dalene fra det høyeste punktet i São Vicente. Se endemiske planter og lær om den lokale historien, faunaen og floraen fra guiden din. Gå videre til Salamansa, en liten fiskerlandsby med enkle og gjestfrie mennesker, etterfulgt av en kjøretur til Baía das Gatas, hvor du vil ta en dukkert i de naturlige bassengene eller bare slappe av ved kysten. Turen avsluttes med et drop-off ved havnen eller på overnattingsstedet ditt i Mindelo.

Landutflukt: São Vicente, hel dag, 6 timer

6. Landutflukt: São Vicente, hel dag, 6 timer

Bli hentet fra Porto Grande, vi venter på deg ved ut-/inngangsporten (ca. 5+ minutters gange fra skipet). Møt din lokale guide og dra til vårt gamle fort på øyene, Fortim del Rei, hvor du vil ha en fenomenal utsikt over Bay City of Mindelo og Laginha Beach. Ta en spasertur gjennom byen hvor du vil se og høre om øyas historie og kultur. Besøk kultursenteret for å se det nåværende talentet utstilt og de travle markedene* i Mindelo (stengt på søndager). Ta en naturskjønn kjøretur til Monte Verde, 774m eller 2539 fot, den høyeste toppen i Sao Vicente, her vil du observere det grønneste og mest fruktbare stedet på øya, siden det meste av det er leireaktig, vil du ha muligheten til å ta fantastiske bilder av den fantastiske panoramautsikten over byen og strendene som skisserer utkanten av øya. Dra til byen Salamansa, dette er en sjarmerende fiskerby, som vi føler mange har glemt, folk er alltid glade for å ta imot gjester, det er også en vakker kirke som ligger på en liten høyde rett på stranden, perfekt bilde! Virkelig, det er ikke noe dårlig sted å ta et bilde og lage minner her! Besøk stranden i Baia das Gatas Her kan du ta en svømmetur i den klare blå lagunen. Kjør på den vakreste kystveien i North Baia, et lite samfunn, stranden her er feiende av majestetiske hvite sanddyner. Calhau er en liten jordbruks- og fiskerlandsby også hjemmet til Vulcao Viana, en utdødd vulkan. Gå til Valley of Calhau hvor vi vil se vegetasjon, dyr, vannbrønner, vindmøller og tradisjonelt jordbruk. og gamle vindmøller av jern. På slutten av vår ekskursjon, vil vi returnere til Porto Grande.

Halvdagstur på øya, det beste fra São Vicente, høydepunkter

7. Halvdagstur på øya, det beste fra São Vicente, høydepunkter

Bli hentet fra overnattingsstedet ditt for en spennende dag med å utforske og lære mer om São Vicentes historie, kultur og daglige livsstil! Avreise til vårt gamle fort på øyene, Fortim del Rei, hvor du vil ha en fenomenal utsikt over Bay City of Mindelo og vår populære bystrand, Laginha. Ta en spasertur gjennom byen hvor du vil besøke kultursenteret for å observere det nåværende talentet som vises, gå gjennom de travle markedene i Mindelo; Fisk, kommunal (grønnsak / frukt) og afrikansk* (stengt på søndager). Fra byen går vi forbi hjemmet til vår berømte barfotdiva, Cesária Évora, og tar en naturskjønn kjøretur gjennom fjellene til Monte Verde, 774m eller 2539 fot, det høyeste punktet i Sao Vicente, på toppen vil vi nyte en kopp lokalt dyrket te eller kaffe på tehuset, mens du nyter den spektakulære utsikten over øya; På en klar dag vil du se øyene Santo Antão, São Nicolau, Santa Luzia, Ilhéu Raso og Branco - Mindelo og kyststrendene er fantastiske fra toppen! Gå til byen Salamansa, dette er en sjarmerende, livlig fiskerlandsby; folk er opptatt her, med landsbyens livsstil, og alltid glade for å ønske gjester velkommen! På Salamansa finner du også våre windsurfing- og kitesurfingaktiviteter med lokale steder å stoppe for en forfriskende drink på stranden. På vår berømte strand Baia das Gatas kan du ta en svømmetur eller dykke ned fra trampolinen i den klare blå lagunen. Gå tilbake til Mindelo etter en fantastisk dag med å utforske det beste fra São Vicente!

Scooterutleie, Mindelo, São Vicente

8. Scooterutleie, Mindelo, São Vicente

En fantastisk dag! Plukk opp scooteren din tidlig om morgenen for å begynne dagen rundt de livlige bymarkedsplassene, museene og kafeene, og ta en reise utenfor Mindelo til øyenes høydepunkter: Monte Verde, Salamansa, Baia das Gatas, den fantastiske kystveien i Norte Baia / Praia Grande, Calhau, São Pedro! En flott måte å utforske øya på.

Flere reisetips for Salamansa

Vil du vite mer om aktiviteter i Salamansa? Trykk her for full oversikt