Våre mest anbefalte ting å gjøre i Sal Rei

Boa Vista: Viana Desert Quad Bike Adventure

1. Boa Vista: Viana Desert Quad Bike Adventure

Dagen begynner med henting fra hotellet. Gå til det første stoppet på turen, Rabil, den nest mest befolkede landsbyen på Boa Vista Island. Besøk en keramikkfabrikk for å lære om den eldgamle keramikkkunsten samt Olaria, en av få former for lokalt håndverk. Gå fra Rabil og kryss den palmekantede oasen mot Viana ørkenen. Lær om hvordan ørkenen begynte å danne seg på 1980-tallet og har fortsatt å vokse på grunn av passatvindene som bringer sand fra Sahara og Mauritania. Kjenn vinden i håret og adrenalinet pumpe gjennom kroppen din på en spennende tur over sanddynene på firehjuling. Fortsett turen til Bofareira, en liten og søvnig landsby på nordsiden av øya, før du nyter en pause ved Cape Santa Maria for å se forliset. Deretter kjører du til Sal Rei byen, for en kort pause etterfulgt av en tur langs den gamle brosteinsveien til Fatima-kirken. Beundre denne nylig renoverte kirken mens du nyter den fantastiske utsikten over de fantastiske sandvikene som omgir deg. På slutten av en uforglemmelig dag kan du nyte avlevering tilbake til overnattingsstedet ditt.

Boa Vista: Halvdags hvalsafari

2. Boa Vista: Halvdags hvalsafari

Boa Vista er et hotspot for hvalaktivitet. De imponerende knølhvalene (voksen størrelse ca. 15 m) holder seg rundt Boa Vista fra mars til mai for å parre seg eller føde babyer. Din sjanse for uforglemmelige opplevelser! Dette halvdags cruiset tar deg inn i vannet rundt øya for å se disse majestetiske skapningene i deres naturlige habitat. Start med henting fra hotellet og reis til havnen i Sal Rei. Derfra overføres til yachten med jolle. Gå ombord på yachten og møt mannskapet ditt, som kan trekke på over 12 års erfaring med hvalsafariturer på Boa Vista. Motta en detaljert orientering med mange interessante fakta om knølhvalene. Alle turene er ledsaget av lokale biologer, slik at du kan lære så mye som mulig om det fantastiske dyrelivet. Etter orienteringen starter du søken etter å finne knølhvalene. Fra mars til mai er det rikelig med hvalene i vannet i Boa Vista når de migrerer til regionen for å parre seg og føde avkom. Prøv med tålmodighet og litt flaks å se noen hvaler i deres naturlige habitat mens de svømmer, leker og setter på blendende, naturlige akrobatiske show. Etter ca. 3 timer på havet, gå tilbake til havnen i Sal Rei og du vil bli kjørt tilbake til hotellet ditt.

Boa Vista: Santa Monica, sanddyner, grotter og landsby 4x4-tur

3. Boa Vista: Santa Monica, sanddyner, grotter og landsby 4x4-tur

Designet for å være imponerende, denne turen vil ikke bli glemt i det hele tatt... Boavista har 55 kilometer med hvit sandstrand langs kysten som gir et vilt miljø hvor naturen fortsatt overrasker oss med sin skjønnhet. For å nyte denne skjønnheten planla vi en reiserute som vi kaller "South - The Big Surprise" som du vil forstå og være enig i når du har gjort turen. Først besøker vi Kapp Verdes største ørken, kjent som Deserto de Viana av lokalbefolkningen. Det er et massivt teppe av sanddyner som vil fange oppmerksomheten din med sin perfekte harmoni helt uberørt og jomfruelig. Du kan ha det gøy å hoppe på sanddynene for å føle deg fri som et barn. Neste stopp vil være for lokal smak ved å besøke den gamle landsbyen Povoação Velha, kjent som "Stanxa" mellom lokalbefolkningen. Stanxa er bebodd av fiskere, bønder og storfeoppdrettere som i dag står overfor en migrasjon av befolkningen til Sal Rei by for bedre livsforhold. Du har sjansen til å få noen suvenirer, se hvordan det lokale livet er her og bruke toalettet om nødvendig. Deretter fortsetter vi reisen til Varandinhas strand eller "Bracona" som lokalbefolkningen kaller det. De store grottene dannet av natureffekter gjennom tusenvis av år er bare magiske og et must å se. Avhengig av sesongen kan vi finne endemiske fugler, og vi kan ikke glemme at det er et havskilpaddested fra juni til oktober som er godt besøkt for gyting. Etter Braconas glede drar vi langs vestkysten til Santa Monica-stranden for vårt siste stopp. Santa Monica er den vakreste stranden på Kapp Verde, med 12 kilometer med hvit sand og krystallklart vann, som du har sjansen til å nyte en svømmetur med vår inkluderte cocktail fra den lokale strandklubben "Boca Beach" Når du fullfører reisen vår, blir du satt av på hotellet ditt med et imponerende smil av tilfredshet. Det er det vi tilbyr!!!

Boa Vista Island: Rabil, Viana Desert & Shipwreck Tour 4 timer

4. Boa Vista Island: Rabil, Viana Desert & Shipwreck Tour 4 timer

Oppdag den nordvestlige regionen Boa Vista Island på et 4x4-eventyr. Dra til Rabil for å besøke et lokalt håndverkssenter og sette pris på håndverkernes arbeid. Fortsett inn i Deserto de Viana og lær hvordan sanddynene ble dannet mens du beundrer det utrolige landskapet. Besøk et vrak av Cabo Santa Maria, og ta en pause for å nyte den vakre Praia da Atalanta-stranden der den er strandet. Gå mot Sal Rei, stopp ved kapellet til Vår Frue av Fatima for en fantastisk utsikt over havet. Turen avsluttes med avlevering tilbake til hotellet ditt.

Boa Vista: 4x4-tur - Rabil, skipsvrak, Sal Rei og strandbar

5. Boa Vista: 4x4-tur - Rabil, skipsvrak, Sal Rei og strandbar

Utforsk den nordlige delen av Boavista, den andre siden på våre komfortable 4x4-kjøretøyer. Dykk deg inn i dette eventyret og bli overrasket underveis! Det handler ikke bare om vakre steder, det er alltid noe annet... Denne turen ble designet for å være myk og avslappende på en behagelig måte selv i terreng, som åpenbart er en sightseeingfornøyelse, men den vil ende ved strandbaren Bahia for lunsj hvor feriens ånd er på. I løpet av reisen vår vil du ha sjansen til å besøke keramikkskole i landsbyen Rabil, Shipwreck, Fatimas kapell, Sal Rei-byen for et No Stress-besøk, måltid på Morabeza strandbar. Keramikk er et håndverk som er veldig populært på Kapp Verde, og Boavista er kjent som den beste leverandøren i hele landet. Den eneste minifabrikken har eksistert i landsbyen Rabil i flere år, administrert av få lokalbefolkning fra samme samfunn. Skipsvraket ved Cabo Santa Maria eller Atalantas strand, det minner oss om pirater og skatter eller til og med Jack Sparrow. 1. september 1968 var dagen den forliste på den stranden full av varer på grunn av mekaniske funksjonsproblemer. Denne stranden er beskyttet fra juni til oktober under gytesesongen for havskilpadder, hvor noen få tusen hunner besøker stranden om natten for å legge eggene sine. Sal Rei by vil være siste stopp for å forbedre den lokale maskinen. Alt skjer i Sal Rei, for eksempel: ungdomsskole, bensinstasjon, sykehus, banker, offentlige institusjoner etc er kun lokalisert i Sal Rei. Byen er en blandingskultur mellom kapverdeanere, afrikanere fra kontinenten og europeere, altså italienere. Etter å ha nytet byen, er det tid for ferie i en vakker strandklubb for lunsj, drikke og svømme på denne fantastiske stranden i Estoril. Er ikke det en flott mulighet til å utforske Boavista!!!

Boa Vista Island: Dunes, Desert & Sal Rei 4WD Buggy Adventure

6. Boa Vista Island: Dunes, Desert & Sal Rei 4WD Buggy Adventure

Buggy-ekspedisjonen er i ferd med å bli vill og fri, og det er akkurat det du vil finne hos oss. Utforsk dette fantastiske miljøet omgitt av uberørt natur hvor tankene dine vil være frie som barn. Denne turen er for natur- og kjøreelskere, og det er grunnen til at vi spesiallaget offroad-lastebilen med respekt for den kombinasjonen for bedre resultater. Vi henter deg fra hotellet med minibussen vår og tar deg rett til kjelleren hvor instruksjoner og utstyr vil bli gitt av våre fagfolk. Når du er klar, er det en prøvetur for å sikre at alt er i orden før vi drar til ekskursjonen. I løpet av den 2 timer lange turen kjører vi langs sanddyner, ørken og humpete terreng, vi besøker Fatimas kapell (jødisk bevis på kjærlighet til sin katolikks kone), og så fortsetter vi til vakre Bahia de Estoril som går forbi hovedstaden av Sal Rei. Er ikke det et fantastisk tilbud? det er tross alt det ferie handler om

Snorkling ved bukta

7. Snorkling ved bukta

Oppdag skjønnheten ved snorkling i Boa Vista, Kapp Verde! Snorkleturen vår tar deg til Djeu Island eller til Zans-vraket i bukten. Det er bare en 2-5 minutters båttur fra dykkesenteret til disse fantastiske snorklestedene. Disse nydelige, 1-6 meter grunne stedene lar alle bli med i vannverdenen uten å dykke. Vennlige fisker, nysgjerrige skilpadder, slemme gulhalesnapper og kanskje til og med haier vil hilse på de som ønsker å titte inn i det travle livet i et korallsamfunn. For mer moro, etter snorkling, stopper vi på Djeu Island for en kort spasertur eller slapper av på sandstranden. Du kan se det vakre fyret og kanonene som er igjen der fra portugisisk tid. Vi har daglige snorkleturer i en time. Under snorkleaktiviteter observerer vi bare, men berører ikke livet i havet for å bevare habitater og arter.

Boa Vista: 4x4 øytur med strender, sanddyner og lokal lunsj

8. Boa Vista: 4x4 øytur med strender, sanddyner og lokal lunsj

Denne øyturen ble laget spesielt for folk som ønsker å smake på Boavistas ånd og kultur på en veldig morsom måte! Få mest mulig ut av ferien din ved å utforske det beste av øya på én enkelt dag ved å bli med oss. For å starte drar du sørover til Santa Monica-stranden, den største og vakreste på Kapp Verde. Dette er må se av Boa Vista! Betrakt det som en gratis massasje i våre 4x4 kjøretøyer! Der kan du se ærefrykt på den omfattende hvite sanden og det turkise vannet eller ta en dukkert og fordype deg i en av de vakreste uberørte strendene! Mange vurderer er som det beste de noen gang har sett! Vi drar deretter videre til den eldste landsbyen på øya, kalt Povoação Velha. En landsby bebodd av bønder, fiskere og geitehoder. Bruk noen minutter på å besøke dem og fordype deg i den lokale kulturen. Neste stopp blir Varandinha-stranden hvor vi finner de skjulte grottene langs stranden. Det er en beskyttet strand på grunn av de store havskilpaddene som besøker hvert år for å gyte. Hold det gående gjennom vestkysten og stopper ved Morro de Areia for litt ekstra moro på vår Sandboarding-aktivitet før du drar avgårde til en tradisjonell lunsj på en lokal restaurant. Når du har smakt Boa Vistas deilige mat, er det på tide å gå off-road igjen for eventyret i andre halvdel... Siste stopp vil være skipsvraket ved Cabo Santa Maria-stranden, et vrak som er 55 år gammelt nå og inneholder noen fascinerende historier fra livet helt tilbake! La oss utforske dette dyrebare sammen...

Stjernekikking i Viana-ørkenen

9. Stjernekikking i Viana-ørkenen

Avhengig av månefasen, tiden og tiden på året, vil planeter, stjerner og objekter i det dype rommet bli observert med støtte fra et teleskop, laser og nettbrett. I løpet av kvelden kan du ta bilder for å ta bilder av uforglemmelige gjenstander. I tillegg er et nettbrett tilgjengelig for å lære hvordan du bruker applikasjoner som lar oss gjenkjenne himmellegemer, slik at du kan gjenta opplevelsen hjemme, med enheten din. UTfluktsprogram AVGANG FRA HOTELLENE Riu Touareg 18.30 – Sal Rei by 18.45 – Riu Karamboa/Palace 19.00 – Iberostar / New Horizon 19.15 Ankomst Viana Club 19.30 VELKOMSTDRINK 19.30 / 19.45 serveres en velkomstdrink BUFFET MIDDAG 19.45 / 21.00 (tradisjonell middag: tunfiskbiff, stuet geit, stuet kylling med tatoko (tradisjonell rett fra øya Santiago), xerém (maismelpolenta), salat og søtpotetfries, grønn banan og kassava. banankake, pudding og en typisk dessert). Drikke er ikke inkludert. PROGRAM 21.00 / 22.30: Observasjon av stjernene med det blotte øye og med teleskopene, assistert av ekspertguider, laser og nettbrett. 10:45 Transfer tilbake til hotellet ditt

Boa Vista: Off-road firhjuling til Santa Monica og grotter

10. Boa Vista: Off-road firhjuling til Santa Monica og grotter

Quadbiking Excursion Fire hjul, uendelig spenning Hver ferie trenger litt adrenalin! Vi er her for å tilby det på den mest naturskjønne måten. På din vei vil det være sanddyner, fantastiske strender, vakker ørken, landsbyer uten stress, utrolige forlis og mye mer Boavista-øya er kjent av lokalbefolkningen "The Fantastic Island", og du vil sikkert være enig i den definisjonen. Lar meg vite Hopp på dette eventyret med oss!! Du kan ha en enkelt quad for deg selv eller dele en dobbel quad med partneren din! Si farvel til motorveien og velkommen Off-road

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Sal Rei

Alle aktiviteter

27 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Sal Rei

Utforsk alle

Flere reisetips for Sal Rei

Vil du vite mer om aktiviteter i Sal Rei? Trykk her for full oversikt