Legg til datoer

Sainte-Chapelle
Aktiviteter på regnværsdager

Aktiviteter på regnværsdager

Våre mest anbefalte Sainte-Chapelle Aktiviteter på regnværsdager

Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

1. Paris: Inngangsbillett til Sainte Chapelle

Oppdag den bemerkelsesverdige gotiske stilen og det fantastiske glassmaleriet til Sainte Chapelle-katedralen i Paris med denne inngangsbilletten. Beundre denne juvelen fra den franske gotiske estetikken i ditt eget tempo, med et selvguidet omvisningshefte. Bruk 1 time på å beundre de spektakulære glassmaleriene, som bidrar til å gjøre Sainte Chapelle så berømt. Arrangert over 15 vinduer, hver 15 meter høye, viser glassmaleriene 1113 scener fra Det gamle og Det nye testamente. Lær om glassmaleriene fra omvisningsheftet. Oppdag fakta om hellige relikvier og gjenstander som tornekronen eller bildet av Edessa som en gang ble holdt her. Se opp på stjernehimmelen som er malt i taket.

Paris: Kombibilletter til Sainte-Chapelle og Conciergerie

2. Paris: Kombibilletter til Sainte-Chapelle og Conciergerie

Få mest mulig ut av ditt besøk til Palais de la Cité, ved å besøke 2 bemerkelsesverdige severdigheter: Sainte-Chapelle og Conciergerie. Under ditt besøk til Conciergerie utforsker du den gamle domstolen fra den franske revolusjonen. På dette pittoreske området kan du se cellene til de kriminelle og gravene til helter fra den franske revolusjonen. Ved siden av Conciergerie ligger  Sainte-Chapelle, en av de mest imponerende eksemplene på gotisk arkitektur i verden. Beundre de gamle glassmaleriene med imponerende fargedybde og vakkert design. Med denne billetten kan du tilbringe så mye tid som du ønsker på hvert av disse ikoniske severdighetene i Paris. Velg oppdagelsen av Conciergeries middelalder- og revolusjonalderrom, samt områdene som har forsvunnet med HistoPad. Dette digitale formidlingsverktøyet lar deg reise tilbake i tid, takket være den utvidede virkeligheten, 3D-rekonstruksjoner og interaktive funksjonaliteter.

Paris: Inngangsbillett til Sainte-Chapelle og cruise på Seinen

3. Paris: Inngangsbillett til Sainte-Chapelle og cruise på Seinen

Bruk tiden fornuftig med de forhåndsbestilte inngangsbillettene, og bruk mer tid på å beundre den fineste samlingen av glassmalerier i Sainte-Chapelle. Skaff deg et hefte for en selvguidet omvisning og se vinduene som gjør Sainte-Chapelle til perlen blant franske gotiske monumenter. Ta en omvisning på egen hånd og beundre skjønnheten i Sainte-Chapelle, et kongelig kapell i gotisk stil i middelalderpalasset Palais de la Cité. Beundre de 1113 glassmaleriene i monumentet og bli kjent med dets historie. Denne juvelen i gotisk arkitektur er dekorert med en unik samling av 15 glasspaneler og et rosevindu, og ligger i hjertet av den kongelige residensen. Gå inn og se nærmere på den rike utsmykningen. I tillegg til de eksepsjonelle glassmaleriene inneholder Sainte-Chapelle kristne gjenstander fra Kristi lidelseshistorie, blant annet tornekronen, en del av det sanne korset og Edessas hellige ansikt. Lær mer om hvordan besittelsen av disse hellige relikviene gjorde de franske monarkene til ledere av den vestlige kristendommen.

Paris: Discovery Hop-On Hop-Off og Paris by Night Tour

4. Paris: Discovery Hop-On Hop-Off og Paris by Night Tour

Oppdag de berømte landemerkene i Paris om dagen på en hopp-på-hopp-av-tur eller opplyst om natten på en åpen busstur. Se byens mest kjente monumenter og bygninger fra flotte utsiktspunkter og lær om byens historie fra lydguiden. I løpet av dagen kan du nyte det største nettverket av hopp-på-hopp-av-ruter i Paris for å besøke Lysets by, dens monumenter og nabolag i ditt eget tempo. Bruk hvert eneste stopp for å besøke historiske steder som Opera, Louvre-museet, Notre-Dame-katedralen, Sainte-Chapelle, Orsay-museet, Triumfbuen, Eiffeltårnet og mange flere. Nyt fleksibiliteten til å gå av når som helst og gå de mest sjarmerende nabolagene i Paris, det bohemske Montmartre, det livlige Latinerkvarteret, trendy Marais eller fredelige Ile de Saint Louis. Om natten kan du oppleve en unik 2-timers tur som tar deg forbi de beste landemerkene som er strålende opplyst om natten. Nyt en fantastisk utsikt over Lysets by i all sin prakt fra toppdekket på bussene våre. På både dag- og nattturer kan du lytte til lydkommentaren som er spesialdesignet for våre ruter, tilgjengelig på 5 språk. Hvis du reiser med barn, vil den morsomme kommentaren designet kun for barn underholde dem gjennom hele ruten.

Paris: Ile de la Cité-vandring med Sainte-Chapelle

5. Paris: Ile de la Cité-vandring med Sainte-Chapelle

Oppdag de ikoniske landemerkene til Ile de la Cité på en guidet tur. Spaser gjennom hjertet av Paris og besøk det kongelige kapellet Sainte-Chapelle, nasjonalmonumentet til Conciergerie, og se de pågående renoveringene ved Notre-Dame-katedralen. Møt guiden din og begynn din vandretur til Ile de la Cité på venstre bredd i Latinerkvarteret. Få et dyptgående innblikk i de historiske og fascinerende fakta i et av Paris' mest historisk betydningsfulle distrikter. Gå først forbi den berømte bokhandelen, Shakespeare & Company, et møtested for de litterære legendene om 'Lost Generation'. Deretter kan du beundre den imponerende gotiske arkitekturen til Notre Dame-katedralen. Fortsatt stående etter brannen i 2019, lær mer om hennes konstruksjon og pågående restaureringsarbeid. Deretter kan du nyte en kort spasertur gjennom det sjarmerende blomstermarkedet til Sainte-Chapelle. Hopp over billettkøen for å gå inn i dette tidligere kongelige kapellet. Beundre det fantastiske interiøret og bli overrasket over de utsmykkede fargede veggene, hvorav 80 prosent er dekket av livlige glassmalerier. Til slutt, dra nytte av hopp over køen-inngang til Conciergerie. Lær om dens opprinnelige inkarnasjon som et middelalderpalass og beryktet fengsel under den franske revolusjonen. Oppdag mer om dronning Marie Antoinettes tid i fangenskap innenfor murene, og besøk fengselscellen hennes.

Paris: Første Discovery Walk og Reading Walking Tour

6. Paris: Første Discovery Walk og Reading Walking Tour

Gå gjennom en vakker rute i byen, oppdag skjulte perler og besøk 10+ av de viktigste attraksjonene og stedene. Lær litt introduksjonsinformasjon om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Last ned ‘World City Trail’-appen fra butikken og logg på. Les instruksjonene og gå til startstedet. Lås opp bilder av eksteriøret og interiøret på stedet. Les litt informasjon om attraksjonen og fortsett å gå til neste sjekkpunkt. Legg merke til hva du likte og ikke likte, og lag din bøtteliste for de neste dagene! Start turen når som helst, uten en tidsplan. Sett den på pause til lunsj, ta en drink, besøk en attraksjon du ønsker, og fortsett senere eller til og med en annen dag. Med kartfunksjonen vil du aldri gå deg vill. Start turen ved Eiffeltårnet, symbolet på Paris. f Paris. Besøk Pont de l'Alma, hvor dronning Diana møtte en tragisk død, og gå gjennom Pont Alexandre III, bygget for å hedre navnet til tsar Alexander III. Du vil deretter fortsette til den ikoniske handlegaten Champs Elysees og dens hager. Deretter kan du se Place de La Concorde, statuene og skulpturene i Tuileries-hagen og den store pyramiden til Louvre-museet. Beundre kirken Saint-Germain-l'Auxerrois fra 700-tallet og Pont Neuf, den eldste steinbroen i Paris. Et stopp ved Conciergerie vil vekke din interesse for å se fengselet til den beryktede dronning Marie-Antoinette og den velkjente Saint Chapelle. Rosen på kaken på denne unike turen vil være Notre Dame som vil blåse tankene dine med sin ødelagte skjønnhet. Under omvisningen kan du velge å sette appen på pause når som helst for å ta en pause eller bruke litt mer tid på å se severdighetene. Lær om historier og urbane legender knyttet til byen eller monumentene i byen. Nyt turen med venner og familie og lær om byen mens du vandrer rundt.

Paris: Passlib Offisielle Paris City Pass

7. Paris: Passlib Offisielle Paris City Pass

Paris Passlib' BY Kjøp din Paris Passlib’ City og velg dine 5 favorittopplevelser blant de 53 attraksjonene som tilbys. Velg 3 attraksjoner i kategori A, og 2 i kategori B. Etter kjøp på nettet er Passlib’ City tilgjengelig på en app for nedlasting fra en smarttelefon eller nettbrett. Det gir deg gratis tilgang til de 5 opplevelsene du velger. Den er gyldig i ett år fra dagen for første gangs bruk. For tidsdaterte opplevelser (som krever bestilling av en tidsluke), husk å planlegge på forhånd da passet ikke garanterer deg prioritert tilgang. Velg 3 aktiviteter fra følgende 34: Croisière-promenade avec les Bateaux Parisiens Croisière-promenade avec les Vedettes de Paris Croisière-promenade avec les Bateaux-Mouches® Croisière-promenade og coupe de champagne avec les Vedettes de Paris Croisière-promenade alternativet «pause gourmande» avec les Vedettes de Paris Panthéon Conciergerie Triumfbuen Sainte-Chapelle Basilique Cathédrale de Saint-Denis Château de Rambouillet Château de Vincennes Monnaie de Paris Musée Rodin – Paris Musée du quai Branly – Jacques Chirac Centre Pompidou Grande Galerie de l’Évolution – Muséum d’histoire naturelle Musée de l’Homme Dalí Paris Musée de l’Armée – Invalides Musée de l'Orangerie Musée de la Magie et des Automates Musée de Montmartre Toit de la tour Montparnasse Choco-Story Paris – Le musée du Chocolat Entrée Toit de la Grande Arche Grévin Paris Musée d'Orsay Besøk audioguidée au choix parmi 9 disponibles Rex Studios: dans les coulisses du Grand Rex Une visite guidée des grands quartiers de Paris La Ménagerie, zoo du Jardin des plantes Parc zoologique de Paris Location de vélo de ville (demi-journée) Velg i tillegg 2 av følgende 20 aktiviteter: Croisière-promenade og champagne avec les Bateaux-Mouches® Tour Eiffel (2e étage) Musée du Louvre 3 besøk audioguidées au choix parmi 9 besøk Balade royale aux Tuileries par Selftourism Balade impériale au Jardin des Tuileries par Selftourism Balade immersive des pendus par Selftourism Tea time royal par Selftourism Survol de Paris en Réalité Virtuelle (au choix parmi 3 avec FlyView) Atelier de création de parfum (en anglaisisk unikhet) hos Fragonard Jeux et visites en réalité virtuelle (au choix parmi 40) med Virtual Time Opplev «Defilé de mode» aux Galeries LafayetteDécouverte de Paris en buss panoramautsikt hop-on-hop-off 1 reise med Tootbus Paris Découverte de Paris en buss panoramautsikt hop-on hop-off 1 reise med Big Bus Plassering av e-sykkel (demi-journée) med Paris Bike Tour Location de vélo de ville (journée) avec Paris Bike Tour Beliggenhet de ville (journée) avec Paris til vélo Spektakel « Hvordan bli pariser på én time? » Spektakel «Å herregud, hun er parisisk! »

Paris: Guidet tur, cruise og innreise til Sainte Chapelle

8. Paris: Guidet tur, cruise og innreise til Sainte Chapelle

Nyt en dyptgående utforskning av mytene og legendene som er gjemt bak Île de la Cité-området i Paris. Legg ut på en guidet tur og se på den gotiske prakten til Notre Dame. Se de blendende glassmaleriene i Sainte Chapelle med en inkludert billett og cruise ned Seinen på en båttur. Dagen din starter med en spasertur langs bredden av Seinen, hvor du vil høre alt om den skjulte historien til denne spennende byen, og ta med deg de romantiske severdighetene underveis. Etter dette er det tid for en kort vandring gjennom gatene i Île Saint-Louis, hvor du får en fantastisk utsikt over ditt neste stopp. Når du nærmer deg den ikoniske Notre Dame, vil guiden din ta deg tilbake i tid hundrevis av år til da den mektige katedralen (avstanden som alle punktene i Frankrike er målt fra) først ble bygget og Paris så veldig annerledes ut enn det gjør i dag. Du vil bli tatt så nærme det majestetiske landemerket som den pågående restaureringen vil tillate deg å gi deg den beste utsikten. Etter å ha krysset elven inn i det historiske Latinerkvarteret, vil du spasere nedover buktende, brosteinsbelagte gater hvor du vil høre historiene og lære om karakterene – poeter, filosofer, kunstnere – som gjorde Paris til lysets by. Deretter er det en kort spasertur til Conciergerie, den eldste gjenværende delen av Palais de la Cité. Denne tidligere kongelige residensen til kongene av Frankrike ble et fengsel under den franske revolusjonen. Du kommer inn med forhåndsbestilte billetter og får en omvisning.* Deretter går du til byens vakreste kapell - Sainte Chapelle. Dette kongelige kapellet ble opprinnelig bygget for å huse relikvier, og i dag er det fortsatt et av de mest fengslende rommene i Paris. Det er også en av byens mest populære attraksjoner. Heldigvis har du hopp over køen-billetter og en guidet tur* for å sette pris på dette bemerkelsesverdige monumentet fullt ut. Etter å ha passert gjennom det rolige Place Dauphine, vil guiden gi deg en spesiell godbit - et elvecruise langs Seinen hvor du kan oppleve og se Paris og dets mange praktfulle bygninger fra et nytt utsiktspunkt. Cruiset vil vare en time og har også en live guide om bord. *Vennligst merk: Denne turen inkluderer en guidet tur til Conciergerie og Sainte Chapelle fra 1. april 2023. Turer før denne datoen vil besøke den praktfulle Sainte-Chapelle for selvguidet besøk. Besøkte nettsteder: Notre Dame katedral (eksteriør) Île de la Cité Sainte Chapelle Seinen Place Dauphine Latinerkvarteret Île Saint-Louis

Paris: Guidet byrundtur med elsykkel

9. Paris: Guidet byrundtur med elsykkel

Oppdag Paris høydepunkter som en lokal på en e-sykkeltur. Gå gjennom de sjarmerende gatene ved hjelp av en motor. Bruk en regnfrakk, slik at du kan nyte byen uansett vær. Ta en familievennlig rute som for det meste går på sykkelstier og fortau. Møt guiden din og bli utstyrt med hjelm og sykkel. Prøvekjør sykkelen for å sikre at du er komfortabel med å håndtere en elsykkel. Legg ut på et eventyr mens du sykler til det ikoniske Louvre-palasset. Vink til Mona Lisa når du passerer Louvre-museet og kjøpesenteret Carrousel. Nyt grøntområdet i Tuileries-hagene og se skipene passere bryggene. Beundre den eldste broen i byen ved Pont Neuf. Reis til Cité-øya for å se det fantastiske Cité-palasset. Se den gotiske arkitekturen til Saint Chapelle og rosevinduet til Notre dame-katedralen. Gå til Institutt for Frankrike og se kjærlighetsslusene på Arts Bridge. Gå innom Orsay Muséum som en gang var en togstasjon før du passerer Orsay Docks. Kom tett på Eiffeltårnet og beundre utsikten over det fra den andre siden av Trocadero-hagen. Føl det enorme Chaillot-palasset når du ser begge fløyene. Få en smak av moderne kunst når du passerer Tokyo-palasset. Bli pirret av kontrasten mellom det store og det lille palasset. Opplev forbindelsen mellom USA og Frankrike ved Liberty Flame på Lady Diana-plassen. Kjør langs den buede Alexandre III-broen og sett pris på bruken av plass på Vendôme- og Concorde-plassen. Fullfør turen der du begynte.

Paris: The Mona Lisa Curse Outdoor Escape Game

10. Paris: The Mona Lisa Curse Outdoor Escape Game

Løs ledetråder og lås opp skrekkhistorier mens du streifer rundt i Paris' hjemsøkte gater. Hver ledetråd vil lede deg fra ett sted til et annet, og gir deg nøyaktige veibeskrivelser slik at du ikke trenger kart, GPS eller guide. Etter at du har kjøpt oppdraget, vil du motta en tilgangskode som du kan bruke i appen. Oppdraget vil ta deg mellom 1-2 timer å fullføre, men det er ingen tidsbegrensning som lar deg ha det gøy å spille i ditt eget tempo. Gjennom oppdraget vil du prøve å løse det merkelige tilfellet Mona Lisa fra Seinen, finne ledetråder og møte andre ånder i byen. For større grupper kan én person kjøpe tilgang for hele gruppen ved å velge antall personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på smarttelefonen sin. Alternativt kan hver enkelt kjøpe sin egen billett. Dere kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen mens dere går, eller dere kan dele opp i mindre grupper/lag og konkurrere mot de andre. Hver person kan også spille på egenhånd, atskilt fra gruppen, og møte gruppen på slutten.

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Paris

Paris

Ofte stilte spørsmål om Sainte-Chapelle Aktiviteter på regnværsdager

Hva er andre ting å gjøre enn Sainte-Chapelle Aktiviteter på regnværsdager som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Hvilken Sainte-Chapelle Aktiviteter på regnværsdager tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Sainte-Chapelle

Vil du vite mer om aktiviteter i Sainte-Chapelle? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sainte-Chapelle

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 355 vurderinger

Vakker kirke! Ville definitivt gå igjen. Viktig å merke seg: navnet på tilbudet er villedende, da det ikke er en ekte hopp over køen-billett. De eneste du hopper over er de uten billett. De var omtrent like mye som de med billetter. Totalt sett vil jeg absolutt anbefale å kjøpe billettene på forhånd, fordi køen for å kjøpe billetter går veldig sakte. Ta med vann – det er varmt inne i kirken.

Glad for at jeg bestilte denne turen. Liten gruppe, nær liten tur til ET og guiden vår var bra og likte spørsmålene og kommentarene våre. Vi nøt turen med spørsmål og svar. Hun, som jeg ikke husker, var en fryd, og dessverre fikk jeg ikke si takk eller tilby en drikkepenger. Vil anbefale dette programmet til alle som ønsket å se ET uten å måtte gjøre det alene.

Jeg tror Saint-Chapelle er det vakreste stedet i hele Paris, anbefaler et besøk. Denne turen er flott fordi den hopper over linjene, noe som kan være betydelig. Anbefaler å gjøre en lydtur for å gi bakgrunnshistorien til nettstedet, som var veldig interessant. Kunstverket er det vakreste glassmaleriet hvor som helst.