Legg til datoer

Ting å gjøre Saint-Tropez

Tilgjengelige aktiviteter

  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Skytteltransport
  • Eventyr
20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Saint-Tropez

Vil du vite mer om aktiviteter i Saint-Tropez? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Saint-Tropez

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 757 vurderinger

Det var en flott reise fra Nice til Saint Tropez! Nora er veldig hyggelig, hjelpsom og ga oss mange gode råd. På veien tilbake kunne vi velge mellom et alternativ for å gå gjennom Mount Range Massive d'Esterel som i beskrivelsen nedenfor og motorveien med et stopp ved lokal vingård. Gruppen vi gikk med gikk for det første alternativet. Jeg angrer ikke i det hele tatt. Vi hadde to sightseeingstopp på vei. Vi var i stand til å beundre det vakre sjølandskapet og ta bilder! Glad jeg har bestilt denne turen og ser frem til å komme neste sommer igjen! Jeg anbefaler det på det sterkeste! Spør etter Nora!!!

Lionel var fantastisk. Veldig informativ, gjorde turen morsom og viste oss alt i god tid! Denne turen er ekstremt verdt det, spesielt med en så flott guide. Vi fikk se så mye på en dag. Det var trist at vi ikke kunne gå på den røde løperen i Cannes, men det var forståelig gitt omstendighetene med festivalen

Vår guide var Gilles. Han var flott. Veldig høflig og ønsket å sørge for at alle fikk mest mulig ut av turen. Min eneste bekymring (kanskje mer med organisering) er at båtbillettene burde vært bestilt på forhånd siden selskapet visste at vi ville trenge. Det kunne ha spart oss for 20 minutter.

Kjøretid til St. Tropez ca 2,5 timer - hjemreise ca 2 timer. Snacks, kaffe og kalde drikker er tilgjengelig på båten. Mannskapet er svært bekymret for passasjerene. Det var vakkert å kjøre langs kysten og St Tropez er verdt turen!

Utmerket transport, hyggelig personale. Mitt råd, i henhold til min personlige smak, er at saint tropez er overvurdert og å gå dit er ikke verdt det