Legg til datoer
Opplevelser i

Saint-Paul de Vence

Flere reisetips for Saint-Paul de Vence

Vil du vite mer om aktiviteter i Saint-Paul de Vence? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Saint-Paul de Vence

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 2 022 vurderinger

Turen var veldig bra da vi var i stand til å se mange forskjellige steder langs den franske rivieraen på en dag. Vi besøkte Cannes, Antibes, Eze, Saint Paul De Vence og Monaco i tillegg til å ha en tur rundt en parfymefabrikk. Guiden vår Xavier var veldig bra og var veldig informativ og holdt turen morsom. Det eneste negative ville være å foreslå at hvis filmfestivalen i Cannes og Monaco F1-løpet er i gang, kan det kanskje kjøres andre turer enn den jeg gjorde, da mange veier er stengt, noe som betyr at du ikke kan se Cannes og Monaco som det er. kaos på disse stedene denne helgen. Til tross for dette - guiden vår Xavier gjorde en god jobb for å finne måter rundt og fortsatt vise oss fantastiske ting, han prøvde virkelig hardt for å sikre at vi fortsatt så alt og er en flott guide!

Guiden vår Xavier Scottbi var utmerket og gjorde turen veldig hyggelig - han var kunnskapsrik, underholdende og stoppet på flotte steder for å ta fine bilder. Legg merke til at turen er ganske fullpakket, og du kommer ikke til å bruke mye tid på mange av stoppestedene - vi stoppet i 40 minutter til 1,5 timer på de fleste stopp. Vi var også skuffet over at turbyrået ikke inkluderte informasjon om at du ikke ville være i stand til å stoppe i Cannes og gå på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes, spesielt når det er oppført som et stopp på turen (vi stoppet ikke i Cannes og tok bare bilder mens vi kjørte gjennom den).

Dette var en flott måte å se noen av de beste stedene i den franske rivieraen, med en kunnskapsrik reiseleder og et komfortabelt kjøretøy å frakte rundt i. Guiden hentet oss og slapp oss av akkurat der vi bodde, og mens vi hadde ikke lang tid på noen av holdeplassene, han sørget for at vi hadde lengre tid på de beste stedene. St Paul de Vance og Eze var høydepunkter, i tillegg til en rekke flotte stopp ved utsiktspunkter med spektakulær utsikt. Guiden var flott og veldig kunnskapsrik, uten å gjøre det for mye, og ga oss tid til å utforske solo når det var nødvendig. Vil anbefale, flott opplevelse.

ELSKET turen vår med Nordin. Han var så vennlig og kunnskapsrik. Å se deler av Nice utover de vanlige turistattraksjonene i hoveddelen av byen var et høydepunkt på turen. Fantastiske, fantastiske utsikter og utrolig sjarmerende historiske landsbyer. Vi likte også virkelig stoppet på Fragonard-parfymeriet - det var så interessant å lære om prosessen, og vi elsket å handle etter de vakre produktene deres. Takk Nordin for en fantastisk opplevelse, vi setter pris på din vennlighet og utmerkede kjøring vi følte oss veldig trygge til tross for smale veier og høye høyder.

Xavier var en fantastisk guide, som tok oss gjennom Cannes selv om barrikader for filmfestivalen gjorde det vanskelig, og kjørte oss på ruten til Monaco Grand Prix i tillegg til de vanlige turstedene. Dagen var lang, men vi hadde en jovial gruppe. Det viser seg at Xavier er en sanger, og vi oppfordret ham til å spille av lyden og til og med en video av sangen hans under kjøreturen til de forskjellige byene.