Våre mest anbefalte ting å gjøre i Saint-Jean-De-Luz

Fra Bilbao: Biarritz, Saint Jean de Luz, San Sebastian Tour

1. Fra Bilbao: Biarritz, Saint Jean de Luz, San Sebastian Tour

Utforsk Biarritz og den herlige kystlandsbyen Saint Jean de Luz på denne heldags guidede turen fra Bilbao. Føl en salt bris nær kysten, og beundre vidden av det blå havet. Nyt en velsmakende lokal godbit før du drar til Spania for å besøke San Sebastians sjarmerende gater. Vi begynner turen med et guidet besøk til Biarritz i det franske Baskerland, et sommersted for de europeiske kongelige. Oppdag den beste utsikten over byen og dens mest kjente hjørner. Dra til Saint Jean de Luz, en sjarmerende kystlandsby hvor du kan smake på lokale baskiske søtsaker av høy kvalitet. Til slutt, stopp i San Sebastian med ledig tid til lunsj og for å oppdage gamlebyen, etterfulgt av et besøk til Mount Igueldo med sin spektakulære panoramautsikt over byen.

Saint-Jean-de-Luz, Baskerland: Båttur langs kysten

2. Saint-Jean-de-Luz, Baskerland: Båttur langs kysten

Hensikten med båtturen er å hjelpe deg med å oppdage den baskiske kysten på en annen måte, ved å komme så nært som mulig til de bemerkelsesverdige stedene. Når du drar fra havnen i Saint-Jean-de-Luz vil du oppdage Loya-bukten, en liten juvel på den baskiske kysten som er kilt mellom klippene på corniche og Hendaye, og oversett av slottet Abbadia. Vi skal deretter mot Cap Figuier, begynnelsen av den spanske kysten, vannet der er ofte gjennomsiktig og veldig rolig. Vi vil lage en liten stopp for bading og kaffe for de som ønsker det. På vei tilbake vil vi også besøke havnen i Socoa dominert av fortet.

Fra San Sebastian: Biarritz og Den baskiske kysten med lunsj

3. Fra San Sebastian: Biarritz og Den baskiske kysten med lunsj

Se byene langs Frankrikes baskiske kyst på denne heldagsturen fra San Sebastian. Besøk fiskelandsbyer som Saint Jean de Luz, eller landsbyer på stranden som Biarritz hvor folk fra hele verden tilbringer sommeren med å nyte baskisk gastronomi og surfing.  Begynn med et stopp i Bayonne, en sjarmerende liten by full av historiske bygninger og et sjarmerende sentrum. Beundre havner med fiskebåter samt populære surfesteder.  I Biarritz kan du se unge surfere surfe langs bølgene foran kasinoene og tradisjonelle restauranter. Gå med guiden din gjennom landsbyene og reis langs kysten med privat transport.   Under turen vil gruppen din stoppe for lunsj på en lokal restaurant. Nyt en 2-retters lunsj på restauranten med dessert inkludert.Turen avsluttes med retur til hotellet ditt. 

Fra Bilbao: Dagstur til San Sebastian og Biarritz

4. Fra Bilbao: Dagstur til San Sebastian og Biarritz

Gled deg over de kjente strendene i Biarritz, vandre gjennom de trange gatene i Saint Jean De Luz og beundre den arkitektoniske skjønnheten av San Sebastian på denne heldagsturen fra Bilbao. Følg motorveien mot øst, gjennom fantastiske naturlandskap, for å komme til Biarritz. Kjent som Beach of Kings, var det en magnet for berømte og kongelige som Napoleon III, Gary Cooper og Frank Sinatra, og er fremdeles i dag et veldig viktig turistmål. Spaser gjennom den gamle havnen, Virgin on the Rock og de naturskjønne gatene i denne landsbyen ved sjøen. Derfra følger du den robuste kystveien til Saint Jean De Luz, en nydelig liten landsby som ligger på den franske baskiske kysten. Huset til Louis XIV, kirken Saint Jean Baptist og sjarmerende trange gater er turisthøydepunkter. Fortsett den siste etappen til San Sebastian, den vakreste byen i Baskerland. Nyt en omvisning til fots inn i det gamle historiske kvarteret hvor du har litt ledig tid til lunsj. På ettermiddagen tar du en sightseeingtur hvor du vil oppdage den praktfulle utsikten over Igeldo-fjellet og returnere tilbake til Bilbao.

Biarritz, Bayonne og Baskerland: Privat kjøretur

5. Biarritz, Bayonne og Baskerland: Privat kjøretur

Nyt en privat tur med en sjåfør-guide og utforske Baskerland. Besøk vakre landsbyer og områder, inkludert Saint Jean de Luz, Ciboure, Socoa, Corniche Basque, Ainhoa, Espellette, Saint Jean Pied-de-Port og Biarritz. Saint Jean de Luz er en nydelig liten fiskehavn på den baskiske kysten like sør for Biarritz. Kjør først til Ciboure, Socoa og langs Corniche Basque. Veien ligger på toppen av denne praktfulle strekningen med klipper og kystlinje og fører sørover fra Vauban-fortet i Socoa til Hendaye på den spanske grensen. Deretter svinger du bort fra kysten og opp i foten av Pyreneene, mot den vakre franske baskiske fjellbyen Ainhoa. Etter Ainhoa, ta turen til Espellette, en baskisk by med tradisjonelle farger og arkitektur. Husene har en spesiell dekorasjon, de er dekket med kranser av rød paprika. Så er det på tide å forlate Espelltte og kjøre til Saint Jean Pied-de-Port. Denne middelalderske befestede byen er fortsatt omgitt av en brystningsmur, og spiller en viktig rolle for pilegrimer. Det er det siste stoppet i Frankrike langs Camino de Santiago de Compostella. Etter å ha besøkt disse fjellbyene, gå tilbake til Atlanterhavskysten for å besøke Biarritz; før du returnerer til Saint Jean de Luz eller utgangspunktet.

Fra San Sebastian: Dagstur til Biarritz og den franske baskiske kysten

6. Fra San Sebastian: Dagstur til Biarritz og den franske baskiske kysten

Opplev det beste fra den franske delen av den baskiske kysten på denne dagsturen fra San Sebastián. Utforsk Saint Jean de Luz, Biarritz, Hondarribia og Guethary. Oppdag sjarmerende fiskelandsbyer, Michelin-stjernemat og fantastisk utsikt. Etter å ha blitt hentet fra hotellet, reis til byen Biarritz. Her kan du lære om byens historie som et surfermekka og nyte en spasertur langs strandpromenaden. Stopp innom Les Halles-markedet for å oppleve det beste fra fransk mat, inkludert oster, charcuterie og bakerier og konditorier. Fortsett til Guethary og lær hvorfor Madonna ble så betatt av den sjarmerende og fredelige kystlandsbyen. Gå deretter til fødestedet til macaronen, Maison Adam-konditoriet i Saint Jean de Luz, og lær om byens pirathistorie. Reis langs Route de la Corniche for å nå Hondarribia, en by som ligger i forkant av verdenskjøkkenet. Stopp for lunsj og velg mellom pintxos eller Michelin-stjerneservering. På vei tilbake kan du nyte utsikten over den baskiske kysten og Jaizkibel-fjellet.

Fra San Sebastian: Smaker av fransk Baskerland Tour

7. Fra San Sebastian: Smaker av fransk Baskerland Tour

Begi deg ut på et guidet gastronomisk eventyr gjennom den franske baskiske kysten av Iparralde, en av de mest pittoreske regionene på atlanterhavskysten. Utforsk kystlandsbyene Biarritz, Saint Jean de Luz og Guethary og prøv lokale spesialiteter. Møt guiden din om morgenen og bli introdusert til historien til området. Nyt en spektakulær kjøretur langs corniche basque til Saint Jean de Luz. Start din kulinariske reise med et besøk til den lokale ‘affineur’, en ekspert som mottar ost fra produsenter og holder den i butikken deres til den er klar til spise. Prøv et utvalg av «hevet» av affineur-oster. Nipp til fransk baskisk vin fra Irulegui. Deretter tar du en tur langs gatene i byen og lytt til spennende historier om lokale pirater, korsarer, seilere og fiskere. Nyt fritiden til å besøke kirken St. Johannes døperen fra 1200-tallet med dens bemerkelsesverdige skrogformede trepanelhvelv. Hvis du har lyst til å prøve lokal foie gras, kan du bli tatt med til en gårdsbutikk som er fylt med denne franske delikatessen. For å fullføre turen til Saint-Juan de Luz, kan du besøke konditoriet der macarons først ble laget i 1660. Kjøp disse konfektene og dra til surfe- og matparadiset Biarritz. Etter et glimt av Biarritz fyrtårn, fortsett til Les Halles-nabolaget og det pulserende matmarkedet. Besøk markedets mest elskede bar der lokalbefolkningen stopper for en sjømataperitiff mens de handler. Utforsk området som en lokalbefolkning ved å prøve østers, reker og snegler fra Arcachon. Kombiner måltidet med et glass god hvitvin fra Bordeaux. Deretter oppdag trøffelhimmelen, en bar som spesialiserer seg på trøffelsmak og gourmetprodukter fra regionen. Deretter gjør du litt plass til pintxos. Fra Biarritz, gå tilbake til den andre siden og utforske den pittoreske fiskerlandsbyen Hondarribia. Smak på noen av de beste pintxoene i en prisvinnende restaurant. Lær om moderne baskisk mat og diskuter forskjellene mellom fransk baskisk og spansk baskisk mat. På slutten av dagen reiser du til San Sebastian med full mage og mange minner.

Fra San Sebastián: Baskisk-Frankrike kystlinje privat tur

8. Fra San Sebastián: Baskisk-Frankrike kystlinje privat tur

Reis den baskiske franske kystlinjen, hopp fra by til by og stopp for høydepunktene i hver township. Bruk tid på å utforske hvert unike skjønnhetstrekk som skiller hver township fra den neste. Besøk byen som inspirerte skriftene til Victor Hugo, i Pasajes San Juan. Besøk den berømte byen Biarritz, kjent som kystens perle. Denne turen vil sørge for å reise underveis gjennom høydepunktene i Saint Jean de Luz og Hendaya for deres franske baskiske kvaliteter. Finn de baskisk spansk påvirkede bosetningene som en unik vri fra franskmennene. Opplev en sving i tiden, i Hondarribia en spansk dun kjent for den best bevarte middelalderarkitekturen. Besøk også attribusjonene fra 1500-tallet som har blitt godt bevart som et sjarmerende syn å se. Fra Jaizibel-fjellet kan du se de beste severdighetene i regionen. Ser på både det spanske landskapet i én retning, det franske landskapet i én retning og den nest største bukten i verden som åpner mot vakre Atlanterhavet i neste retning.

Bilbao og Baskerland guidet 7-dagers tur fra Bilbao

9. Bilbao og Baskerland guidet 7-dagers tur fra Bilbao

Utforsk Baskerland på en ukes reise til steder av historisk og kulturell betydning på en tur som inkluderer 4-stjerners overnatting. Bruk Bilbao som din base, nyt halvdags- og heldagsutflukter til omkringliggende byer og tettsteder. Reis langs kysten for å se fiskelandsbyer, gamle havner og pittoreske strender. Tilbring tid i innlandet på å besøke fjell, vingårder og avsidesliggende landsbyer. Detaljert reiserute Dag 1: Bilbao Etter å ha ankommet Bilbao, overføring til hotellet ditt. Motta dokumentasjonen din med informasjon om Baskerland og programmet. Avhengig av ankomsttiden din, vil det være ledig tid til å utforske på egenhånd. Overnatting på hotellet i Bilbao. Dag 2: Urdaibai – Bermeo – Gernika – Bilbao Frokost, Avreise til kysten på en halvdagstur, på vei langs høyre bredd av elven og ved industribyene Barakaldo, Sestao og Portugalete. Reis forbi den berømte Transporter Bridge of Biscay, gjennom det imponerende slottet Butron, og til eremitasjen San Juan de Gaztelugatxe. Besøk Mungia, fiskerlandsbyen Bermeo, Mundaka og Urdaibai-reservatet for biosfære, og Gernika. Gå tilbake til Bilbao og ledig tid til lunsj (guiden din vil anbefale deg de beste alternativene). Senere, vandretur i Bilbao, besøk i det gamle kvarteret og se hovedtorgene, kirkene og mer. Overnatting på hotellet. Dag 3: Biarritz – San Sebastian Frokost. Reis til Biarritz og besøk den gamle havnen, Virgin on the Rock og Beach of Kings. Fortsett langs kysten til Saint Jean De Luz, og stopp deretter i Hondarribia hvor du har litt ledig tid til lunsj (guiden din vil anbefale innsatsalternativene). På ettermiddagen kommer du til San Sebastian, for en panoramaomvisning i byens fjell og historiske kvarter, etterfulgt av fritid. Deretter tilbake til Bilbao og overnatting. Dag 4: Vitoria – Rioja Frokost. Reis til Vitoria for en omvisning i byen og den best bevarte gamlebyen i Baskerland. Følg deretter ruten mot vinregionen, forbi Labastida, for å komme til middelalderlandsbyen Laguardia. Nyt en spasertur og et besøk til en tradisjonell Rioja-vingård. Midt på ettermiddagen kommer du tilbake til Bilbao via Elciego, hvor du vil se det storslåtte arkitektoniske arbeidet til Frank Gehry på Marques de Riscal Winery. Overnatting i Bilbao. Dag 5: Sanctuary of Loyola – Getaria – Zarautz – San Sebastian Frokost. Ta deg til Loyola-helligdommen, og besøk deretter Getaria, en sjarmerende fiskerlandsby og fødestedet til Juan Sebastian Elcano. Se Zarautz, hjemmet til den lengste stranden i Baskerland. Gå deretter til San Sebastian for en bytur, etterfulgt av en spasertur i det historiske sentrum, før du returnerer til Bilbao på ettermiddagen. Dag 6: Elorrio – Oñati – Sanctuary of Arantzazu Frokost. Tilbring dagen med å utforske det tradisjonelle indre Baskerland. Gå mot Durango, som ligger i nærheten av Gorbea Natural Parka og Urkiola Natural Park. Stopp i Elorrio, et område preget av overfloden og slankheten til sine palasser og herregårder av stein og utskåret murverk. Fortsett til Oñati, hjemmet til det eldste universitetet i Baskerland. Reis opp en vei mellom klippene for å komme til helligdommen til Arantzazu, hvor du kan besøke eiendommen og nyte utsikten, før du returnerer til Bilbao på ettermiddagen. Dag 7: Bilbao Frokost. Nyt fritiden i byen til det er tid for transport til flyplassen, togstasjonen eller busstasjonen.

Fra San Sebastián: Privat tur i Biarritz og San Juan de Luz

10. Fra San Sebastián: Privat tur i Biarritz og San Juan de Luz

Ta en privat Biarritz og San Juan de Luz-tur fra San Sebastián i åtte timer med en privat offisiell reiseleder under hele turen og et privat luksuskjøretøy med en sjåfør som henter deg og bringer deg på hotellet ditt i San Sebastián. Når din private sjåfør har hentet deg fra San Sebastián, vil du møte reiselederen din for å gå videre til San Juan de Luz og Biarritz. Først vil du oppdage Saint Jean de Luz, som ligger i regionen New Aquitaine og kjent for å bli besøkt av mange badende. Du vil oppdage byen og dens gamle havn, du vil ha muligheten til å besøke steder som hovedstranden langs strandpromenaden, kongens hus kjent for å være et lite museum, kirken Saint Jean Baptiste bygget i barokken og mye mer. Etter å ha besøkt Saint Jean de Luz, vil din neste destinasjon være Biarritz, en by sørvest i Frankrike som også tilhører regionen New Aquitaine. Der vil du besøke høydepunktene i byen. Disse inkluderer Museum of the Sea, Saint Martin-kirken, den russisk-ortodokse kirken, bygget for kolonien av russiske aristokrater, det keiserlige kapellet, de to store kasinoene som ligger ved siden av stranden, Clemenceau torg kjent for å være det historiske sentrum av Biarritz og mye mer. Når du er ferdig med å besøke Biarritz, tar din private sjåfør deg tilbake til hotellet ditt i San Sebastian eller ditt foretrukne sted i byen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Saint-Jean-De-Luz

Saint-Jean-De-Luz
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Saint-Jean-De-Luz

Utforsk alle

Flere reisetips for Saint-Jean-De-Luz

Vil du vite mer om aktiviteter i Saint-Jean-De-Luz? Trykk her for full oversikt