Legg til datoer
Opplevelser i

Saint-Jean-Cap-Ferrat

Severdigheter i Saint-Jean-Cap-Ferrat

Flere reisetips for Saint-Jean-Cap-Ferrat

Vil du vite mer om aktiviteter i Saint-Jean-Cap-Ferrat? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Saint-Jean-Cap-Ferrat

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 242 vurderinger

Vi booket denne turen i siste øyeblikk da buss / togreise til disse stedene virket vanskelig og tidkrevende. Julio var vår guide og hentet oss fra vår luftbnb rett på tid. Heldig for oss var vi de eneste menneskene på turen. Julio er veldig kunnskapsrik og gjorde ettermiddagen mye moro. Stedene vi besøkte var alle veldig interessante, og vi måtte stoppe på noen flotte steder for noen spektakulære bilder. Jeg vil grundig anbefale denne turen. Verdien for pengene var stor, og det at de henter deg og slipper deg fra overnattingsstedet er en bonus.

5-turen var veldig bra. Guiden vår Vitali var veldig hyggelig, vi hadde det gøy. Landsbyen Eze og parfymeriet var fantastisk. Også Monaco og Monte Carlo var interessante å besøke. Tiden var nok til at vi fikk et godt inntrykk. Hvis du liker å besøke noe spesielt lenger, bør du bestille en annen tur eller gå selv. Men for et kort besøk for å se så mye som mulig, er denne turen sterkt anbefalt.

Vi hadde en fantastisk tid. Turen var godt organisert, hent fra hotellet vårt kl. 8.30 omgående. Vi fikk tilsendt en e-post dagen før for å fortelle oss om nøyaktig hentetid.

Det var utrolig. Dette var min favorittdag på ferien langt, og det er på grunn av denne turen. Anbefaler på det sterkeste, Rafael var fantastisk.

Alt var fantastisk. Guiden det var forferdelig. Han svarte på alle spørsmålene vi hadde